Znači Jovan je lagao kada ga je opisao da je fizički. Po tebi je Jovan lagao.
Nije Jovan lagao nego u pitanju je "vizija"!
Gde se nebeske realnosti opisuju fizickim!
Pa po tebi zaista Bog ima i "ruke i noge" a "andjeli imaju krila", cim to shvatas "fizicki", znaci ''bukvalno", a mene zoves formalistom!
Uzas jedan!
Kao kod JS Isus nakon uskrsa.
Pa vidis da se Isus moze pojaviti niodkuda, a po tebi "mora da prolazi" i da "dolazi"!
I to bas kroz "sazvezdje Orion" odakle stizu sve okultne New Age informacije!
Navodno po okultistima nas solarni sistem "kruzi" oko konstalacije Orion, Orion je "srediste", a ne zemlja kao sto uci Biblija. A piramide poredjane u skladu sa tom konstalacijom, vec sam prilozio sliku, a evo i sta kaze jedan vas piramidolog:
"
oba piramidalna kompleksa odgovaraju zvijezdanom sistemu Oriona na nocnom nebu. Orionov pojas se, naime, sastoji od dvije zvijezde blizanca i jedne male zvijezde tzv. "bijelog patuljka"."
Obozavanje sotone, srediste vam orion, sve se oko njega vrti i kruzi!
New age filozofija i piramidologija!
Katastrofa!
Saću namjerno da te ostavljam u zabludi.
Zato sto nemas odgovora, pa foliras!
Kako to dokazuje tvoju nauku?
Nikako, pa ti pominjes nesto sto nema veze sa temom, gubis se, i stalno tako nepovezano govoris, sto vise da kazes, da bude da si nesto rekao, a to radis da bi sakrio istinu, nalupetao se svega i svacega da zatvoris stranicu, pa gori si od JS! ..
Samo sam odgovorio, da ne bude posle da izbegavam.
Znači kao čarobnim štapićem eto ih svih.
Ne, nego Bog mora da "putuje" iz udaljene galaksije po tebi, treba mu vremena da stigne, a kad ce stici - "ko to zna..", pise da ce "odocniti"(zakasniti), a po tebi, to je bukvalno, jel svemirskom brodu cesto treba "remont", mnogo je to daleko, cak i za Boga!
Nije materijalna dimenzija, nego vidljiva.
Vidljiva ?
Pa pise da "
Boga niko od ljudi nije video niti moze videti" , i tebi je to "
fizicko" i "
vidljivo"!
Pa katastrofa jedna, s kim ja pricam!!!
Evo ga kako se cereka, to radi kad nema odgovor , pa onda to pripisuje meni da ja to radim!
Bolje se dozovi pameti, jer tebi je Bog "
vidljiv" i "
ima i ruke i noge", ismevas Boga, uzas jedan!
Imaš dokaza u Bibliji dosta, znači džabe piše da dolazi, trebalo je da piše da se stvori.
Pa ne pise bukvalno da "dolazi"!
Tu se koristi rec "parousija", koja znaci "prisutnost", a to znaci da ce Isus kada dodje, biti "svuda vidljivo prisutan, da bi ga svi mogli ugledati", ta rec se odnosi na "vidljivu sveopstu prisutnost Isusa Hrista", pa ti pojma nemas o teologiji!
Ne bi se ta rec koristila da ce on bukvalno "doci" (vec bi se koristila 'eleusija').
A sta kao Bog je u nekoj udaljenoj galaksiji "pa mu treba vremena da dodje", cak ce i "odocniti"(zakasniti), jel je dugacak put!
Pa on je "sveprisutan" on ne treba da "dolazi" niodkuda, to se samo tako kaze!
Pa vi sve "bulvalno shvatate", formalisti jedni, a nas nazivate tim imenom!
A sada nema veze, a prije je imalo.
Nije ni pre imalo veze!
Ti ne razumes sta ti se govori!
Sada je bitno opet, malo prije nije bilo.
Rekoh nije bitno ko je osnivac, ako njega vodi Bog, ali vas ne vodi Bog , vec vas osnivaju masoni (satanisti) a nas osniva Isus Hristos, ni to nije merilo, vec istinitost ucenja.. I nikalvo apostolsko nasledje nisam pominjao, trcis pred rudu, istrtljavas se bezveze, sto pre da "pobijes", nesto, i uvek tako iznova radis, jel si ti najpametniji!