Šta god mi pokažete, mogu da nađem razlog da tvrdim da je u pitanju laž.
Ovde se uopste ne radi o tome!
Postoji snimak na kom astronauti apolo misije falsifikuju snimak zemlje, i to se ne moze poreci!
Slikali su zemlju kroz prozor, da bi izgledalo kao da je slikaju iz daljine, a bili su u nizoj orbiti..
Tako zemlja na tom snimku izgledala kao "kruska", jel prozor nije savrsen krug!
Isto tako namestaju "delay", pa astronautu covek iz komande kaze koliku pauzu da pravi izmedju odgovora..
I sad vi tvrdite da mi nesto ignorisemo, a 90% slika su CGI, plus ovaj procureli snimak, pa slika zemlje sa meseca , koja nosi jasne znakove obrade, to svako moze proveriti...
A vi ravnozemljaši upravo to i radite, dajete smešne dokaze da je Zemlja ravna (koji su šuplji k'o švajcarski sir), ne prihvatate dokaze koji obaraju te vaše dokaze
Pa ti imas priliku da oboris sve sto sam do sad napisao (nisam ja pisao samo o laznim slikama, vec o naucnim dokazima) , ako uspes to da oboris nemam razloga da sumnjam u okruglu zemlju, pa nismo mi nerazmuni.
Naduvajte malo veći balon, prikačite fotoaparat, i pustite ga da se podigne 30-40km pa će vam pokazati zakrivljenost.
Pa bas to su i uradili i nema zakrivljenosti na toj visini. Sad ispada da ravnozemljasi nisu nista proverili.
Slali su rakete, i opet nema te zakrivljenosti o kojoj vi pricate! Na mnogo vecoj visini nema, a NASA tvrdi da na toj visini mora biti vidljiva zakrivljenost..
I čujte "dokaza", LETELI ljudi u balonu na visini za koju NASA tvrdi da se sa nje vidi zakrivljenost - pa ne vidi se (bar ne očigledno) iz putničkog aviona, a videće se iz balona...
Pa balon ili raketa ne leti na visini na kojoj leti putnicki avion..
Snimali su iz balona i iz rakete, i nisu videli zakrivljenost!
Zakrivljenost postoji samo na slikama NASA-e i onih koji koriste "riblje socivo".
Flath earth society su snimali sa obicnom kamerom, i nema zakrivljenosti NIGDE!
Na kojoj visini po tebi mora biti ocigledna zakrivljenost???
Ako mi ovde postavis makar jednu sliku, a da nije korisceno "riblje sovcivo", sa "minimalnom" zakrivljenoscu horizonta, ja cu odbaciti sve ove tvrdnje..
Vec su to pokusali oboriti, postavili su lenjir na horizont i kao eto vidi se "minimalna" zakrivljenost..
I ja lepo odem da proverim taj snimak za koji je "debunker" tvrdio da je uslikan "bez ribljeg sociva", i sta nadjem?
Nadjem da je vas debunker slagao!
Taj snimak je slikan upravo "ribljim socivom"!
Znaci lazu i namestaju dokaze, jer nema zakrivljenosti! Ja sam do sad naisao samo na lazi sa vase strane!