Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ima mnoštvo planeta na kojima postoji život.
Sam razum, pa i biblija govore - da je Bog kreativno biće, i da stvara život, ne samo na zemlji, već u čitavom beskrajnom kosmosu.
Apostol Pavle piše da postoje deca i na Zemlji i na nebu, a samim tim i njihove porodice:
"Toga radi preklanjam svoja kolena pred Ocem Gospoda našega Isusa Hrista, po kome se sva čeljad i na nebesima i na Zemlji zovu" (Efescima 3. 14 - 15).
Bog u Bibliji ne krije da život na Zemlji nije jedini život u svemiru:
"A jedan dan dođoše sinovi Božji da stanu pred Gospodom, a među njih dođe i Sotona" (Jov 1.6)
Ovde je opis predstavnika drugih svetova koji sa Bogom razgovaraju o događajima u drugim svetovima.
Sotona kao pobunjenik protiv Boga, na čiju su stranu stali Adam i Eva, a time i njihovi potomci, dolazi kao predstavnik planete Zemlje.
Ovo su rajske planete koje nikada nisu pale u greh prekršajem Božjeg zakona.
Laodikeja to su tvoje price, koje nemaju potvrdu u bibliji. Znaci moze biti i ne mora..Mire, ja ti govorim o duhovnom svetu, i te planete na kojima postoji zivot su deo duhovnog sveta, kao zemlja u pocetku pre pada coveka u greh.
Ono sto NASA plasira nema veze sa ovim o cemu ja govorim, jer to su puste nenaseljene planete.
Sve stvoreno u svemiru ima fiyicku i moralnu strukturu, i postoje naseljene planete koje je Bog stvorio kao yemlju u pocetku, na kojoj ne postoji smrt, i klica greha.
Ljudska noga tamo ne moze krociti, i nikakav teleskop tamo dosegnuti, pa je diskusija o tome besmislena.
Lele majko mila, sta ce se sve cuti na ovom forumu.. STRASNO...