Kad smo vec kod ove teme, ne znam da li ste primetili da sve svemirske agencije od NASA-e preko indijske do ruske , kao simbol koriste vektor "V".
Da li to ima veze sa masonskim organizacijama, ili je to slucajnost ne znam, ali iz mog iskustva, nista nije slucajno, i okultne organizacije su upletene u sve...
Ako tome dodamo da su gotovo svi naucnici koji su doprineli modelu okrugle zemlje takodje bili clanovi masonskih organizacija i da su im cak posvecene i neke loze, onda stvari postaju zaista sumnjive..
Ako dodamo pricu da je Hitler slao ekspediciju na antarktik, da je tamo postavljao baze, da je bio clan okultnog drustva "vril", da je konstruktovao i "letece tanjire" (danas nepoznata tehnologija), da americki Admiral Richard Bird odlazi na anktarktik u poteru za nacistima i biva porazen od strane tkz. "Nlo-a", onda se stvari zakuvavaju..
Anktarktik je danas zabranjena zona, 50 najmocnijih zemalja potpisale su sporazum o "nicijoj zemlji", cuva ga americka vojska, i preletanje je zabranjeno.
Ako se iko usudi da pridje, biva oboren..
Prema modelu ravne zemlje, anktarktika uopste ne postoji, vec postoji ledeni zid koji se proteze kilometrima u visinu i duzinu, i okruzuje zemlju.
O tome su pisali gotovo svi moreplovci, da postoji "zid" koji okruzuje zemlju. Tada ga nisu mogli preci, jer nisu imali tehniku. Brodu je trebalo 3 godine i vise da oplovi citav zid iduci u krug, i moreplovci svedoce da nigde nisu nasli "ulaz"...
Sve je to dobro dokumentovano..
A zasto se krije?
Da li su moreplovci koji su pisali ovakve stvari, bili "ludaci"?
Ne mislim da su vanzemaljci kljuc (mozda oni samo cuvaju kapije), vec nesto mnogo krupnije. A to je u stvari sakrivanje Boga. Cinjenica da zivimo u "zatvorenom sistemu" da zemlja ima "svod", da ledeni zid okruzuje citavu zemlju bi pre isla u prilog Bibliji i postojanju Boga, nego evolucionoj teoriji. Sta vise, mnoge bi ovo prestravilo..
Zato i laziraju sletanje na mesec i sve ostalo..
Svi znamo za projekat "HARP", sta on radi je da "zagreva atmosferu"!
A zasto?
Zato sto satanisti dobro znaju da postoji "svod" na nebu, i da ne mogu proci dalje ako ga ne probiju!
Oni pokusavaju da "sruse svod".
Oko zemlje se u stvari nalazi polje opasne radijacije, zove se "Van Alenov Radijacijski pojas", i NASA ga ne moze proci, to danas priznaju, a postavlja se pitanje, kako su ga onda 1960-ih prosli na putovanju za mesec???
Nisu jer ne mogu!!!