NLO i Biblija -leteci tanjiri i vanzemaljci u Bibliji

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Tine slusas moj odgovor,a on glasi:

Mire, ovo što si izneo su laži koje su se iznosile u ono vreme od protivnika Adventizma, a iznose se i danas i ako je na te tvrdnje odgovoreno.
Ali protivnike ne zanimaju nikakva suprotna objašnjenja,. jer njihov cilj je poznat.

Dakle, tekst je deo citata protivnika Ellen White, a radi se o sledećem, da je Ellen White pisala da je bila u viziji prenesena na jednu od planeta koje nikada nisu pale u greh, a koja je imala sedam meseca, i ako nikada nije izjavila koja je to planeta, kao ni da li ona ima ime, a posebno da se zove Saturn.

Protivnici su se odmah dali na posao, i iznosili laži "kako je ona videla planetu Saturn"

Ja sam ovu tvrdnju već obelodanio u jednom časopisu sa ovih prostora, u kome je od jednog okultiste iznesena ista tvrdnja.

Dakle, prevara je potpuna, ali i njeno obelodanjivanje, i tu se vidi moj Mire ko se nalazi u satanizmu a ko ne, i koga je obuzeo satana a koga ne.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Štosi ti toliko navalijo na mrtve , u svakom svom pisanju spominješ mrtve , ako vi neverujete u život poslje smrti to neznači da ga nema ,a ti u svakom spotu ponavljaš kao

Biblija kaže da nema, a da ti slušaš šta kaže papa, a ne Biblija.

Treba da ti je drago jer vas upozoravam na opasnost prevare, ali kako ste jednom prevareni bićete i opet.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

Treba da ti je drago jer vas upozoravam na opasnost prevare, ali kako ste jednom prevareni bićete i opet.

Koja Biblija? Clear Word? Ona koju još niste preveli na naš jezik, pa se koristite Daničić-Karadžić prevodom? O toj se Bibliji radi?

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Onu koju vi mrzite.

Da ste vi pitali nikada ne bi Biblija došla u narod, ali sreća pa se ne pitate.

Nego se spremite za dolazak NLO da sa njima komunicirate kao što komunicirate sa mrtvima.

Ko mrzi Bibliju?!!! Majka da mrzi svoje čedo??? Pa vi i nemate pravu Bibliju nego skup satanskih stihova EGW, kao i vaši blizanci po ocu, Džehovisti... kasapi pisma koji se izdaju za čuvare istog. Razgovaramo sa mrtvima? Ha. Ne znam da li iko u Crkvi razgovara sa mrtvima, ali sigurno ne lupeta da priča sa anđelima i ne spušta Boga na nivo anđela, još manje mu u usta stavlja priznavanje da je pogrešio, ili da se bavi detektivskim poslom, da anihilira, i tako te doktrine

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Kakvu to ti Bibliju imaš

Koja Biblija? Clear Word? Ona koju još niste preveli na naš jezik, pa se koristite Daničić-Karadžić prevodom? O toj se Bibliji radi?
Oni imaju Jeleninu Bibliju

Nego se spremite za dolazak NLO da sa njima komunicirate kao što komunicirate sa mrtvima.
Vi se spremate za odlazak na Orion
_20140510_kod_baba_vracare.jpg

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Tine slusas moj odgovor,a on glasi:

Mire, ovo što si izneo su laži koje su se iznosile u ono vreme od protivnika Adventizma, a iznose se i danas i ako je na te tvrdnje odgovoreno.
Ali protivnike ne zanimaju nikakva suprotna objašnjenja,. jer njihov cilj je poznat.

Dakle, tekst je deo citata protivnika Ellen White, a radi se o sledećem, da je Ellen White pisala da je bila u viziji prenesena na jednu od planeta koje nikada nisu pale u greh, a koja je imala sedam meseca, i ako nikada nije izjavila koja je to planeta, kao ni da li ona ima ime, a posebno da se zove Saturn.

Protivnici su se odmah dali na posao, i iznosili laži "kako je ona videla planetu Saturn"

Ja sam ovu tvrdnju već obelodanio u jednom časopisu sa ovih prostora, u kome je od jednog okultiste iznesena ista tvrdnja.

Dakle, prevara je potpuna, ali i njeno obelodanjivanje, i tu se vidi moj Mire ko se nalazi u satanizmu a ko ne, i koga je obuzeo satana a koga ne.
Aman, obori to ponovo!

Sta mene briga sto si ti oborio u ne znam kom casopisu i sta si ranije tvrdio kad ja to nisam procitao?

Poceo si kao Tripo da vices - "oborio sam" a obaranja nigde!

E zato će oni da vide rušenje svojih hramova.
A ti bi da rusis???

Rekoh ti da treba da se sastanes sa crnogorskim ministrom da dogovorite zajednicko rusenje srpskih pravoslavnih hramova u CG!

Vi se spremate za odlazak na Orion
Pogledajte prilog 108871

Hahaha! Predlazem otvaranje teme sa crtanim likovima :)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
A ti bi da rusis???

To ste vi radili, to nije naš duh. Vi radili pa vam se vratilo.

Ko vam je kriv vi ćete da doživljavate poniženja kao onaj faraon što mu je Bog uništio sve što je obožavao.

Tako i vama Bog uništava sve što obožavate. I prip. se za NLO kako možete da razg. sa mrtvima, kako onda nećete i vanzemaljcima, pa vam možda postanu vanzemljaci.

Hahaha! Predlazem otvaranje teme sa crtanim likovima

To je Antonija već otvorila.

Natrag