NLO i Biblija -leteci tanjiri i vanzemaljci u Bibliji

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Nije pošteno dame optužuješ da pišem izmišljeno , evo štosi napisao citiram :"doci iz pravca Oriona, odnosno da ce na putu iz nebeskog carstva ka zemlji proci kroz Orionovu maglinu. "

Vrlo važno, a da je napisano iz nekog drugog pravca onda bi rekli što nije iz ovog pravca.

ali kako ćega svako oko videti ako je zemlja okrugla
Ja ne tvrdim daje zemlja ravna:smisi:

:beee: e svašta. Pa ako je Zemlja ravna kako onda po toj tvojoj logici Sunce ne sija svugdje.

Sada si sama sebi skočila u stomak. :roll::give_r:

Nema veze što ne tvrdiš, dala si podršku ravnozemljašima, a to je isto kao da tvrdiš.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Vrlo važno, a da je napisano iz nekog drugog pravca onda bi rekli što nije iz ovog pravca.

:beee: e svašta. Pa ako je Zemlja ravna kako onda po toj tvojoj logici Sunce ne sija svugdje.

Nema veze što ne tvrdiš, dala si podršku ravnozemljašima, a to je isto kao da tvrdiš.

Nije Hrišćanski ismevati nekoga. ups, vi to i niste, vi ste Čekaoci Sedmog dana....

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Nije Hrišćanski ismevati nekoga. ups, vi to i niste, vi ste Čekaoci Sedmog dana....

jeste i hrišćanski. kako je Ilija ismijavao Valove proroke.

Zapravo je ismijavao Vala i njihovu lažnu nauku.

A da vi niste Sola Scr. sada znate da ima i to.

A možete i da čekate male zelene da vam dođu, kao i mrtvi što vam dolaze.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070

Zapravo je ismijavao Vala i njihovu lažnu nauku.

A da vi niste Sola Scr. sada znate da ima i to.

A možete i da čekate male zelene da vam dođu, kao i mrtvi što vam dolaze.

Ma ko je vama kultistima dao za pravo da koristite Eliyahua kao primer? Vi slavite BAAL-a, vi sa svojim verovanjima i organizacijom.

Pa naravno da nismo Sola Scriptura, a i da jesmo, ne bi smo kao što to i ne rade smatrali vas ičim više od KULTA, pseudo hrišćanskog kulta.

Male zelene? Koje male zelene? I kakve ti mali zeleni, kojue vidite svugde (valjda se guraju u redu za ulaznice da gledaju kako se sin i otac trkaju u Herli Dejvidsonu) imaju veze sa mrtvima. Pismo ih nigde ne pominje, ali zato pominje sheol i duše koje su u njemu. Ne neke uspavane koji ne znaju niišta. Ali i ta vaša tvrdnja je razumljiva, ispili ste se i vi i Raselovci iz istog jajeta.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ma ko je vama kultistima dao za pravo da koristite Eliyahua kao primer? Vi slavite BAAL-a, vi sa svojim verovanjima i organizacijom.

Ko slavi Bala (Vala) vidimo po vijestima. gledaš li dnevnik?

Pa naravno da nismo Sola Scriptura, a i da jesmo, ne bi smo kao što to i ne rade smatrali vas ičim više od KULTA, pseudo hrišćanskog kulta.

Pa ja ne bih ni volio da nas vi smatrate sljedbenicima prave vjere, onda bi bili od vas.

Male zelene? Koje male zelene? I kakve ti mali zeleni, kojue vidite svugde

Zar je Bog samo jednom stvarao svijet koji ima život?

Vi slavite BAAL-a, vi sa svojim verovanjima i organizacijom.

Onda su po tebi Bala slavili Isus i apostoli, pošto su držali subotu i nisu jeli svinju.

imaju veze sa mrtvima.

Vi kako vjerujete da su mrtvi živi kao duhovi, tako ćete vjerovati u male zelene.

Pismo ih nigde ne pominje,

Ne spominje ni Trojstvo pa što onda vjeruješ u Trojstvo.

ali zato pominje sheol i duše koje su u njemu.

Šeol je grob.

Ne neke uspavane koji ne znaju niišta.

Pa to stoji u Bibliji. NIsam ja napisao to nego su Solomon, Isaija, David itd.

Ali i ta vaša tvrdnja je razumljiva, ispili ste se i vi i Raselovci iz istog jajeta.

Zar je Solomon bio Raselovac ili Vajtovac, zar je bio Isaija, zar je bio David.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ko slavi Bala (Vala) vidimo po vijestima. gledaš li dnevnik?

Pa ja ne bih ni volio da nas vi smatrate sljedbenicima prave vjere, onda bi bili od vas.

Zar je Bog samo jednom stvarao svijet koji ima život?

Onda su po tebi Bala slavili Isus i apostoli, pošto su držali subotu i nisu jeli svinju.

Vi kako vjerujete da su mrtvi živi kao duhovi, tako ćete vjerovati u male zelene.

Ne spominje ni Trojstvo pa što onda vjeruješ u Trojstvo.

Šeol je grob.

Pa to stoji u Bibliji. NIsam ja napisao to nego su Solomon, Isaija, David itd.

Zar je Solomon bio Raselovac ili Vajtovac, zar je bio Isaija, zar je bio David.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Eto vidiš da nisi u stanju da osporiš moje navode. Pusti neki video o Ukrajini ili o Centr. Americi, a može i o Grčkoj.

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322

Vidim daste vrlo upućeni u temu, nisam znala dasu učitelji tako dobro obrazovani

Ja nedajem podršku ravnozemljašima nego dajem podršku Bibliji

On ismijava Bibliju , pa ako čovjek ima zdrave oči i zdrav razum , nije teško vidjeti koje nebuloze nam čekaoci subote ovde plasiraju

Ti ovde ismijavaš Biblijske proroke ,i Bibliju
Biblijska slika Zemlje je ravna po Bibliji može se zaključiti da je biblijski čovjek zamišljao Zemlju kao ravnu, postavljenu na stupove i okruženu morem. Ispod Zemlje je Gehena, Podzemlje, iznad su Nebesa gdje obitava Bog, a Zemlja jednostavno visi u praznini – kako piše u Knjizi o Jobu.
Ja ne tvrdim daje zemlja ravna ,a moje tvrdnje nisu ni bitne ,ovde samo vodimo raspravu što Biblija piše ,a piše daje zemlja ravna

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ti ovde ismijavaš Biblijske proroke ,i Bibliju
Biblijska slika Zemlje je ravna po Bibliji može se zaključiti da je biblijski čovjek zamišljao Zemlju kao ravnu, postavljenu na stupove i okruženu morem. Ispod Zemlje je Gehena, Podzemlje, iznad su Nebesa gdje obitava Bog, a Zemlja jednostavno visi u praznini – kako piše u Knjizi o Jobu.
Ja ne tvrdim daje zemlja ravna ,a moje tvrdnje nisu ni bitne ,ovde samo vodimo raspravu što Biblija piše ,a piše daje zemlja ravna

Pa nije baš ismijavanje tebe osobno, vidiš da sam ti poslao 3. smajli a to je da si mi uljepšala dan, a to je da si dokazala da Zemlja nije ravna htjela ti to ili ne.

Pozdrav Antonija.

Natrag