NLO i Biblija -leteci tanjiri i vanzemaljci u Bibliji

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Sedi jedan u dnevniku. Vidimo se u avgustu. Promašena tema.

:roll::beee:

Nazvati učenje drugih Hrišćana New Age je sramotno,

Učenja lažnog hrišć. nije sramota nazvati učenjem NE.

Pa u Bibliji imaš lažne hrišćane.

jer ono što sebe naziva "Hrišćanskom Adventističkom Crkvom" smatra da vanzemaljci nisu ono što ljudi veruju da jesu, nego da se radi o Demonima.

To je za"vanzemaljce" koji će se ovdje pojaviti. I vi ćete na to nasjesti kao što ste nasjeli da se mrtvi ljudi mogu javiti.

Vidiš da je Biblija zaštita, a ne tamjan. Mi smo iz Biblije shvatili da mrtvi ne mogu da se jave. A vas su demoni prevarili.

tako će vas i za male zelene. Vi ćete misliti da su mali zeleni.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Sedi jedan u dnevniku. Vidimo se u avgustu. Promašena tema.
Jao, pa de ces profesoru dati jedinicu!
Zar ne znas da je on ucitelj u skoli? :)

Koji apsurd, mi koji uopste ne verujemo da su duhovi fizicka bica cemo nasesti na prevaru i prihvatiti male zelene, dok ce oni koji veruju da postoji zivot na Orionu i da su 'andjeli fizicka bica' takve odbaciti ?

Da ne govorim o tome da su zmijolikog oblika, pa nema sanse da ih prihvatimo!

Za ovo treba biti zestok um, a Tripo je briljirao na domenu filozofije, imao je desetku, samo ne znam ko mu je dade!

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Mire, nije lepo iznositi neistine.
Adventisti ne veruju da su andjeli fizicka bica vec duhovna, ali da se mogu materijalizovati, kao sto vidimo iz biblijskih primera, recimo Jakova koji se hrvao sa andjeom.

Takodje, izmislili ste da mi verujemo da na Orionu ima zivota.
Zasto izmisljate takve neistine.

Ellen White o tome ne govori, vec da ce Isus prilikom svog drugog dolaska doci iz pravca Oriona, odnosno da ce na putu iz nebeskog carstva ka zemlji proci kroz Orionovu maglinu.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Mire, nije lepo iznositi neistine.
Adventisti ne veruju da su andjeli fizicka bica vec duhovna, ali da se mogu materijalizovati, kao sto vidimo iz biblijskih primera, recimo Jakova koji se hrvao sa andjeom.

Pa vidiš da moraju rasp. da svode na lični nivo, jer imaju zablude, oni će prvi vjerovati da su to vanzemaljci, iako su demoni, tako i vjeruju da su mrtvi živi i da mogu sa njima da komuniciraju.

Iz jedne zablude se ide u drugu itd.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Jao, pa de ces profesoru dati jedinicu!
Zar ne znas da je on ucitelj u skoli? :)

Koji apsurd, mi koji uopste ne verujemo da su duhovi fizicka bica cemo nasesti na prevaru i prihvatiti male zelene, dok ce oni koji veruju da postoji zivot na Orionu i da su 'andjeli fizicka bica' takve odbaciti ?

Da ne govorim o tome da su zmijolikog oblika, pa nema sanse da ih prihvatimo!

Za ovo treba biti zestok um, a Tripo je briljirao na domenu filozofije, imao je desetku, samo ne znam ko mu je dade!

Mire, ako je on učitelj, trebao bi da zna da je ovo što oni piskaraju, on i samoproklamovani prorok, mesija šta je, jer ni on sam ne može da se odluči, Promašena tema. Nema razgovora i razmene argumentata na njihov način. Ako su tema vanzemaljci i UFO u Bibliji (navodni) onda se ide na raspravu o tome, opovrgavaju se ili potvrđuju u zavisnosti od sagovornika, a ne da se tema koristi za propovedanje, vređanje i ponižavanje, ismevanje i napade na nekoga ko nije tema. To sam i napisao. Ali, čini mi se da sam bacio biserje pred "svinje". Toliku dozu oholosti i samoljublja nisam video ni kod ispranih mozgova njihove braće po Mileru.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, ako je on učitelj, trebao bi da zna da je ovo što oni piskaraju, on i samoproklamovani prorok, mesija šta je, jer ni on sam ne može da se odluči, Promašena tema. Nema razgovora i razmene argumentata na njihov način. Ako su tema vanzemaljci i UFO u Bibliji (navodni) onda se ide na raspravu o tome, opovrgavaju se ili potvrđuju u zavisnosti od sagovornika, a ne da se tema koristi za propovedanje, vređanje i ponižavanje, ismevanje i napade na nekoga ko nije tema. To sam i napisao. Ali, čini mi se da sam bacio biserje pred "svinje". Toliku dozu oholosti i samoljublja nisam video ni kod ispranih mozgova njihove braće po Mileru.
Njima je ovo pridikaonica,kao sto i rece. Ne mogu oni da pisu o temi, oni moraju da ismejavaju vredjaju i napadaju i po mogucnosti prikazu sebe ispravnima a sve druge laznima. Pa i na ovoj temi koja veze s njima nema, oni misle da ima...

Da kojim slucajem razgovaramo o tome da li treba nositi pantalone ili haljinu, oni bi se i tu nasli pozvani da nas optuze kako su nasi popovi nastrani!

Znaci veze s temom i razumom nema, nego sa zeljom da se drugi poraze..

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Eto sam priznaješ da vaša proročnica govori o putovanju Gospoda kroz svemir , evo kako vi zamišljate dolazak Krista ,u Pogledajte prilog 108686Pogledajte prilog 108686Pogledajte prilog 108686Pogledajte prilog 108686 svemieskom brodu kao vanzemaljac

Pišeš izmišljeno sama od sebe.

To što pišeš upravo propagira Nw Age pokret, da su kod venere stacionirani spiritualni svemirski nlo-i, i da će prilikom neke katastrofe doći na zemlju i spasiti sve one koji to budu želeli.

Hristos neće doći u svemirskom brodu, već okružen hiljadama anđela, u svetlosti svoje sile i slave.

"A oni onda koji zajedno behu, pitahu Ga govoreći: Gospode! Hoćeš li sad načiniti carstvo Izrailjevo?
A On im reče: Nije vaše znati vremena i leta koje Otac zadrža u svojoj vlasti;
Nego ćete primiti silu kad siđe Duh Sveti na vas; i bićete mi svedoci u Jerusalimu i po svoj Judeji i Samariji i tja do kraja zemlje.
I ovo rekavši videše oni gde se podiže i odnese Ga oblak iz očiju njihovih.
I kad gledahu za Njim gde ide na nebo, gle, dva čoveka stadoše pred njima u belim haljinama,
Koji i rekoše: Ljudi Galilejci! Šta stojite i gledate na nebo? Ovaj Isus koji se od vas uze na nebo tako će doći kao što videste da ide na nebo"
( dela apostolska 1. 6 - 11 )

"Ено, иде с облацима, и угледаће га свако око, и који га прободоше; и заплакаће за њим сва кољена земаљска. Да, заиста.
Ја сам алфа и омега, почетак и свршетак, говори Господ, који јест, и који бјеше, и који ће доћи, сведржитељ"
( otkrivenje Jovanovo 1. 7 )

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
BURA U SPC ZBOG VANZEMALJACA: Otac Vukašin digao crkvu na noge!

Oni koji ga podržavaju kažu da je pravi revolucionar pravoslavlja, a to se naročito vidi po njegovom tekstu " Bliski susret treće vrste" objavljenom na portalu SPC Borba za veru

Sveštenik Vukašin Milićević deo je nove postave u hramu Svetog Save a poznat je i po svom modernističkom pričanju o postojanju vanzemaljaca i njihovim dolaskom na planetu Zemlju. Takvo učenje ne nailazi na odobravanje Srpske pravoslavne crkve, pa su mnogi sveštenici osujetili njegovo prihvatanje u crkvene redove.

Oni koji ga podržavaju kažu da je pravi revolucionar pravoslavlja, a to se naročito vidi po njegovom tekstu "Bliski susret treće vrste" objavljenom na portalu SPC Borba za veru.

On takođe navodi da je bio pogrešan stav i da se ljudskim bićem naziva samo osoba svetle puti, indoevropskog porekla, koja naseljava Evropu, i da nemamo dokaza da se u dogledno vreme neće pojaviti još neka "vrsta" ljudi koja bi proširila podrazumevanu definiciju čoveka.

Tekstovi koje sam napisao predstavljaju samo filozofsko razmišljanje o tome šta bi bilo da vanzemaljci postoje. U tom promišljanju hteo sam da navedem da postojanje vanzemaljaca ne negira postojanje Boga - istakao je Milićević.

U SPC-u za sada ne žele da optuže sveštenika Milićevića jer smatraju da nije učinio ništa loše.

- Zvaničan stav crkve je da samo ono što ima dušu može da se krsti, a ono što nema ne može nikako - kažu iz SPC.

Na sajtu peticije.com pokrenuta je inicijativa da se sveštenik Vukašin vrati u Crkvu svetog Vasilija gde je pre službovao.

(Telegraf.rs)

1541171774197.png

UPLOADER
Učlanjen(a)
19.10.2010
Poruka
3.322
Pišeš izmišljeno sama od sebe.

Nije pošteno dame optužuješ da pišem izmišljeno , evo štosi napisao citiram :"doci iz pravca Oriona, odnosno da ce na putu iz nebeskog carstva ka zemlji proci kroz Orionovu maglinu. "
Po ovome štosi napisao jednostavni je zaključak da Krist ima neko prevozno sredstvo

Nego ćete primiti silu kad siđe Duh Sveti na vas; i bićete mi svedoci u Jerusalimu i po svoj Judeji i Samariji i tja do kraja zemlje.
( dela apostolska 1. 6 - 11 )

"Ено, иде с облацима, и угледаће га свако око, и који га прободоше; и заплакаће за њим сва кољена земаљска. Да, заиста.
( otkrivenje Jovanovo 1. 7 )

Evo ova dva stiha koja si naveo upravo govore u prilog ravnoj zemlji jasam ih malo podebljala , i pocrvenila da nedođe do zabune.
Biblija spominje kraj zemlje ,i isto veli svako ćega oko vidjet ,ali kako ćega svako oko videti ako je zemlja okrugla
Ja ne tvrdim daje zemlja ravna , ali Biblijski stihovi nam upravo govore daje zemlja ravna , ako je Biblija istinita rječ Božja trebase malo nad time zamisliti.

Natrag