Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Pa sta ce jadna kad si se ti i ovde razbaskario i razgalamio. Mora neko da te podseti (na kraju krajeva) gde pripadas yes3

Vidi, vidi, Njuškina armija igra po njenim notama. :mrgreen: Biće iznimno srećna kad ovo pročita. yes3 :mrgreen: Pazi, Mesidže, da si nekad bio master znao bi da je naš reon neograničen, ali pošto nisi, strpi se još tih 800 i kusur postova pa ćeš videti. :blum3: :mrgreen:

Mesidže, imaš i ti specijalnu VIP pozivnicu za master temu, da ne kažeš da smo mi masteri škrti i netolerantni. yes3 :D

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Mesidže, imaš i ti specijalnu VIP pozivnicu za master temu, da ne kažeš da smo mi masteri škrti i netolerantni. yes3 :D

Ni na kraj pameti mi nije palo da ste takvi. Vi ste samo previse egoisticni. Ali, dobro, i to je osobina za ljude. yes3

Sto se tog, samog "zvanja" tice, radije bih da nikada ne iskusim svu njegovu tezinu. Meni je i ovako lepo, nisam lud za titulama. smile3

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
E jeste se raspisali od jutros,ko da su blizu praznici.

Osvrnuću se samo na najače utiske.

1.Druže Tito,neki ljudi sa ovog foruma kažu da je kod teme važnije koliko ona ima odgovora,dok drugi kažu da je bitnije koliko pregleda data ima.S tim u vezi,ne znam kako ovo da ti spočitujem,ali....žao mi je.:D

Master tema
Početo od Tito Pulo, 10-03-2011 01:38
* Odgovora: 85
* Pregleda: 850

Ne master tema
Početo od ivanjuska, 18-04-2011 22:07
* Odgovora: 106
* Pregleda: 926

2.Mitar Mirić,mmmmm im love it.
3.Babaroga,kako si znao da su me tako zvali kad sam bila mala.Zamisli tek superlativ te reči,s obzirom da sam malo porasla.Tebi se izgleda ne živi.Ma znam ja u čemuje fora,delija te navlači na tanak led,da padneš u moju nemilost...i onda....sve što je žensko na forumu,pripada????Kome!!!
4.A u vezi sa tačkom 3.,delija kod tebe nema zezanja,ti odmah u napad na sve nove devojke na forumu.Ovaj Tito,ko fin mladić,pa sve izokola.
5.Kari miji ragaci!Io sono una đentile femine.Io non have pretendente per lavori kapi di tuti kapi.
6.Hvala na VIP pozivnici ali,ipak ne,čuvam gutanje ponosa za Dan D.
i za kraj
7.Meno,naš narod kaže ":Ne boj se psa koji laje!"

:yea::yea::yea::yea::heart::heart::heart::give_ros e::give_rose::give_rose:

Koje sam ja đubre,ajde sad lepo zahvalnice na sunce!:D:D:D

Uglavnom pripada lukavom Rusu. yes3 On je duša foruma, žene ga vole i kao da je ikona, njemu se mole. yes3 :mrgreen:
Ne napadam ja nove devojke, nego je Rus odredio mene i Tita da budemo u odbor za doček novih forumašica. yes3:mrgreen:

Imaš od mene ''hvala'' i aplauz. :D

Edit: Odoh, ima se posla, a vi ne-masteri slobodno uživajte u raskoši našeg veličanstvenog master-dvorca. :mrgreen:

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
hehehe...ljudi ovo je super:))...jaako ste me nasmejali...evo jedan mozda beznacajan kompliment..jako ste sarmantni,dovitljivi..savitljivi;)....super navigatori,odlicno se nadovezujete..hehehe...ja jos nisam skapirala te fore citiranja i obelezavanja pa da i ja uhvatim vas ritam:)..ali mozda i treba ovoj grupi neko ovako zalutao..koji samo malo,sto kazu,prebaci po koju rec sa rajom:acute:.....a posto sam slaba sa ambicijama,tesko da cu biti medju masterimasmile3...ali mozda budem master medju ne masterima heeee;)saala maala..;)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Meni je i ovako lepo, nisam lud za titulama. smile3
O B A V E Š T E NJ E

znak-uzvika.jpg

Poštovani ''neambiciozni'' NE MASTER članu, da bi ste učvrstili svoju NE MASTER poziciju i obezbedili posetu jednoj od najelitnijih tema MASTER TIMA, predlažemo da Vaše neupotrebljive eure oročite u našoj, DeriDeri banci. Takođe Vas podsećamo , da je ovo nedelja štednje!

ZA FER I POŠTENO

VAŠ MASTER TIM
[/QUOTE]

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Dum, cim si se ti prosirila sa tom "fer" ponudom ( ja to onako stavila pod navodnike... :roll: ) po mnogim temama postaju sumLJive tvoje namere :vorred:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dum, cim si se ti prosirila sa tom "fer" ponudom ( ja to onako stavila pod navodnike... :roll: ) po mnogim temama postaju sumLJive tvoje namere :vorred:

Pa žao mi da ne iskoriste evre i ne dobiju ''fer'' kamatu...:)Osim toga, da li ima nepoštene banke? Nema...Sve su poštene i sve su dobre...Ali je ova posebno dobra, zato se i zove DeriDeri banka...Banka koja obećava...:lol:

Svrati i na našu Master temu...Ako nisi ''uplatila članarinu za ovu godina za boravak na našoj MASTER TEMI'', dobićeš od nas VIP status...
I hajde, sad reci da nismo fer...I popustljivi i fini i dobri...Ma na hleb da nas mažeš... :D

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
a zasto se sve vrti oko paaara...ima nesto i do igaaara:dance2:...kad cujem kamate,ekonomija,ovo ono...brrrr:acute:hee

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
a zasto se sve vrti oko paaara...ima nesto i do igaaara:dance2:...kad cujem kamate,ekonomija,ovo ono...brrrr:acute:hee
Ma ništa nije u ''parama''....Malo se šalimo...:) Imamo mi i bend...Ako odeš na temu Dobro jutro, shvatićeš i koje instrumente sviramo...Bend još nije formiran u potpunosti, ako želiš možeš i ti biti član VIS benda...:)

Nego, videh da su ti se naši MASTERI predstavili...Kad pre stigoše da se ''izreklamiraju'' :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pa žao mi da ne iskoriste evre i ne dobiju ''fer'' kamatu...:)Osim toga, da li ima nepoštene banke? Nema...Sve su poštene i sve su dobre...Ali je ova posebno dobra, zato se i zove DeriDeri banka...Banka koja obećava...:lol:

Svrati i na našu Master temu...Ako nisi ''uplatila članarinu za ovu godina za boravak na našoj MASTER TEMI'', dobićeš od nas VIP status...
I hajde, sad reci da nismo fer...I popustljivi i fini i dobri...Ma na hleb da nas mažeš... :D

Ubih se trazeci wacko2
Nadam se da ce ova reklama ( toliko ambicija a ni reklamu nemas :acute:) privuci ljude :D

Aha, pa na toj tamo temi opet neka clanarina i tako u nedogled... Neka ti fala :roll:

Poslednja izmena od urednika:
Natrag