Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A što bi volela da Inter izgubi.:evil:
:lol: :lol: :lol:
Ma kakvi oni i fudbal...Čisto sumnjam da oni znaju da je lopta ''okrugla''...:lol:
hehe..osecam da je pretezno zenski pokret![]()
Drage moje drugarice, pa odakle vam više te zahvalnice?:dntknw:
Izgleda sam opet najgora od sve dece!:vorred: Iako sam samo u međusmeni!
E moja Milka, i ja bi ponekad u Haustor na koncert al' ne može!
A što, draga, da izgubi? :dntknw:
Da nije večeras ona utakmica u kojoj igraju Death i drug Tito protiv Intera?
Opet mi se sve pobrkalo k'o da sam pomagala dragoj Sendi!wacko2
hehe..osecam da je pretezno zenski pokret...a cekaj,masteri su kao njuske
...mislim,veliki ratnici:dntknw:
oo pa ovo zvuci veoma slozeno,razlozeno..mislim,ozbiljna borba je u pitanju..cak sam dobila i veoma iscrpne odgovore:blum3:...cak se spominju zlatnicismile3....takmicarski,nema sta
...inace,ja sam zensko..ne znam jos da skidam odgovore,ali za onu devojku koja je stigla da se usput zapita cak i to....eto,zensko sam.....bezazleno sam se ubacila...kad ono rafaaal:acute:...tako to ide izgleda kod zena
![]()
A, ne, ne ...Ma kakav rafal, taman posla....oo pa ovo zvuci veoma slozeno,razlozeno..mislim,ozbiljna borba je u pitanju..cak sam dobila i veoma iscrpne odgovore:blum3:...cak se spominju zlatnicismile3....takmicarski,nema sta
...inace,ja sam zensko..ne znam jos da skidam odgovore,ali za onu devojku koja je stigla da se usput zapita cak i to....eto,zensko sam.....bezazleno sam se ubacila...kad ono rafaaal:acute:...tako to ide izgleda kod zena
![]()
Ma kakav argument tražiš? Tvoj post je realizovan u 1 ha i dva minuta...Pa kad ti treniraš...Noću??? :lol:Proizvoljni zaključci bez ijednog argumenta. :blum3: :mrgreen:
Uzimajući u obzir tekst pesme, koju je Death postavio, može se doći do zaključka, da se ovde ne radi o nikakvim sportistima...Ako analiziramo drugu strofu ove legendarne pesme, gde se glođu kosti i tako to..., mislim da ovi naši Masteri mogu imati veliki problem sa ''Društvom za zaštitu životinja'':???:
:lol:
oo pa ovo zvuci veoma slozeno,razlozeno..mislim,ozbiljna borba je u pitanju..cak sam dobila i veoma iscrpne odgovore:blum3:...cak se spominju zlatnicismile3....takmicarski,nema sta
![]()
Ma kakav argument tražiš? Tvoj post je realizovan u 1 ha i dva minuta...Pa kad ti treniraš...Noću??? :lol: