Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A što bi volela da Inter izgubi.:evil:
:lol: :lol: :lol:
Ma kakvi oni i fudbal...Čisto sumnjam da oni znaju da je lopta ''okrugla''...:lol:
hehe..osecam da je pretezno zenski pokret
Drage moje drugarice, pa odakle vam više te zahvalnice?:dntknw:
Izgleda sam opet najgora od sve dece!:vorred: Iako sam samo u međusmeni!
E moja Milka, i ja bi ponekad u Haustor na koncert al' ne može!
A što, draga, da izgubi? :dntknw:
Da nije večeras ona utakmica u kojoj igraju Death i drug Tito protiv Intera?
Opet mi se sve pobrkalo k'o da sam pomagala dragoj Sendi!wacko2
hehe..osecam da je pretezno zenski pokret...a cekaj,masteri su kao njuske...mislim,veliki ratnici:dntknw:
oo pa ovo zvuci veoma slozeno,razlozeno..mislim,ozbiljna borba je u pitanju..cak sam dobila i veoma iscrpne odgovore:blum3:...cak se spominju zlatnicismile3....takmicarski,nema sta...inace,ja sam zensko..ne znam jos da skidam odgovore,ali za onu devojku koja je stigla da se usput zapita cak i to....eto,zensko sam.....bezazleno sam se ubacila...kad ono rafaaal:acute:...tako to ide izgleda kod zena
A, ne, ne ...Ma kakav rafal, taman posla....Ja sam ranije imala samo nick, pa su mnogi mislili da sam muško (znaš ono, ''taj dumspirospero).Onda mi je jedan ''prijatelj'' obradio ovu sličicu i prilagodio je avatru i sada je sve jasno...Pa sam iz tog razloga, pomislila da te možda ne uvredim, za svaki slučaj da te oslovim i u muškom i u ženskom rodu...Sve je dobronamerno...oo pa ovo zvuci veoma slozeno,razlozeno..mislim,ozbiljna borba je u pitanju..cak sam dobila i veoma iscrpne odgovore:blum3:...cak se spominju zlatnicismile3....takmicarski,nema sta...inace,ja sam zensko..ne znam jos da skidam odgovore,ali za onu devojku koja je stigla da se usput zapita cak i to....eto,zensko sam.....bezazleno sam se ubacila...kad ono rafaaal:acute:...tako to ide izgleda kod zena
Ma kakav argument tražiš? Tvoj post je realizovan u 1 ha i dva minuta...Pa kad ti treniraš...Noću??? :lol:Proizvoljni zaključci bez ijednog argumenta. :blum3: :mrgreen:
Uzimajući u obzir tekst pesme, koju je Death postavio, može se doći do zaključka, da se ovde ne radi o nikakvim sportistima...Ako analiziramo drugu strofu ove legendarne pesme, gde se glođu kosti i tako to..., mislim da ovi naši Masteri mogu imati veliki problem sa ''Društvom za zaštitu životinja'':???:
:lol:
oo pa ovo zvuci veoma slozeno,razlozeno..mislim,ozbiljna borba je u pitanju..cak sam dobila i veoma iscrpne odgovore:blum3:...cak se spominju zlatnicismile3....takmicarski,nema sta...inace,ja sam zensko..ne znam jos da skidam odgovore,ali za onu devojku koja je stigla da se usput zapita cak i to....eto,zensko sam.....bezazleno sam se ubacila...kad ono rafaaal:acute:...tako to ide izgleda kod zena
Ma kakav argument tražiš? Tvoj post je realizovan u 1 ha i dva minuta...Pa kad ti treniraš...Noću??? :lol: