Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
saalim se ja za rafal i ostalo;)..iako zene mooraju malo da bocnu..hehehe...provaljujem polako,super ste...uigrani,razigrani..i razdragani:yea:

Sve ti je jasno, slobodno se priključi, a evo imaš i specijalnu VIP propusnicu za bekstejdž, tj. dozvolu za nemastere da pišu i u Master temi. yes3 :mrgreen:

vippe.jpg

Njuška, kad progutaš ponos i lepo zamoliš, dobićeš i ti ovo. yes3 :mrgreen:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
saalim se ja za rafal i ostalo;)..iako zene mooraju malo da bocnu..hehehe...provaljujem polako,super ste...uigrani,razigrani..i razdragani:yea:

Nemoj brzati sa zaključcima, ima nas i prgavih, svadljivih i džangrizavih (ja i Death row) ali ima i onih finih, svilenih, koji uskoro treba da se žene ali još ne znaju za koga pa ovde prodaju finoću ne bi li šta upecali (Tito Pulo i Delija). Između ove dvije krajnosti muškog temperamenta tu su i naše mile dame, sve odreda brbljive i sa štiklama da im se jezik ne bi vukao po zemlji, koje se obraćaju u rukavicama i sa smješkom ( a ko zna šta misle). Žensko si, znaš i sama na šta mislim. :lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Nemoj brzati sa zaključcima, ima nas i prgavih, svadljivih i džangrizavih (ja i Death row) ali ima i onih finih, svilenih, koji uskoro treba da se žene ali još ne znaju za koga pa ovde prodaju finoću ne bi li šta upecali (Tito Pulo i Delija). Između ove dvije krajnosti muškog temperamenta tu su i naše mile dame, sve odreda brbljive i sa štiklama da im se jezik ne bi vukao po zemlji, koje se obraćaju u rukavicama i sa smješkom ( a ko zna šta misle). Žensko si, znaš i sama na šta mislim. :lol:
Znam da je Ivanjuska zaključala vrata za nas mastere, ali morao sam da ih razvalim i odgovorim Rusu.:mrgreen:
Mena, ne slušaj ti čika Rusa, ume da se zanese u svojim zapaljivim govorima, a i danas je u nekoj euforiji. :mrgreen: Ruse, nisam ja svilen, imam čelićne oči zbog kojih klecaju kolena. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
I još nešto Mena, Rus ti je stari mudrac, sofista, (od 107 punih leta) dobro pazi kako ćeš protumačiti ono što ti on kaže. yes3 Mada, moram priznati, za žene je nepogrešivi ekspert, uvek ih do detalja precizno opiše. yes3 :mrgreen:

A Delija je stručnjak za opažanje i verbalnu karikaturu javnih ličnosti, naročito sportskih delatnika. yes3 :mrgreen:

A mene ako gde hvale, znaj da preteruju, ako kude, verovatno su u pravu. sorry

Eto, sad znaš sve najbitnije, ostalo će ti se samo kasti vremenom. yes3

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Eto Mena, sada ti je sve jasno, tačno i nepogrešivo sam znao koja dvojica će prva da se jave, gotovo stereo. Prvi je danas u fazomu Dok Holideja, čelično plavog pogleda od kojeg ženama spadaju halteri, a drugo je za danas izabrao fazon "skromnost", ako prođe-prođe. Ali da su obojica u stalnom fazonu "hoću da se ženim"... jesu.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Eto, sad znaš da je Rus pride i vidovit, ali pošto je nov u tim nadri vodama, "vizije" su mu malo mutne i nejasne, svašta mu se pomešalo. wacko2 :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Samo još da dodam Mena, da je tačno da forumaši vole Rusove sarmantne, vrcave i duhovite komentare. Ali opasan je on, Rus je kvarljiva roba upakovana u dobar dizajn. :mrgreen::D

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
E jeste se raspisali od jutros,ko da su blizu praznici.

Osvrnuću se samo na najače utiske.

1.Druže Tito,neki ljudi sa ovog foruma kažu da je kod teme važnije koliko ona ima odgovora,dok drugi kažu da je bitnije koliko pregleda data ima.S tim u vezi,ne znam kako ovo da ti spočitujem,ali....žao mi je.:D

Master tema
Početo od Tito Pulo, 10-03-2011 01:38
* Odgovora: 85
* Pregleda: 850

Ne master tema
Početo od ivanjuska, 18-04-2011 22:07
* Odgovora: 106
* Pregleda: 926

2.Mitar Mirić,mmmmm im love it.
3.Babaroga,kako si znao da su me tako zvali kad sam bila mala.Zamisli tek superlativ te reči,s obzirom da sam malo porasla.Tebi se izgleda ne živi.Ma znam ja u čemuje fora,delija te navlači na tanak led,da padneš u moju nemilost...i onda....sve što je žensko na forumu,pripada????Kome!!!
4.A u vezi sa tačkom 3.,delija kod tebe nema zezanja,ti odmah u napad na sve nove devojke na forumu.Ovaj Tito,ko fin mladić,pa sve izokola.
5.Kari miji ragaci!Io sono una đentile femine.Io non have pretendente per lavori kapi di tuti kapi.
6.Hvala na VIP pozivnici ali,ipak ne,čuvam gutanje ponosa za Dan D.
i za kraj
7.Meno,naš narod kaže ":Ne boj se psa koji laje!"

:yea::yea::yea::yea::heart::heart::heart::give_ros e::give_rose::give_rose:

Koje sam ja đubre,ajde sad lepo zahvalnice na sunce!:D:D:D

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Njuška, nemam zahvalnica, ali alal ti vera kako si se potrudila oko ovog posta, skidam kapu.:hi2: Jes da se poslovično služiš spinovanjem i pominješ neke irelevantne faktore kao što je statistika, ali za iskazan trud čista desetka. yes3 :mrgreen: Ali znam da ćeš nam doći na Master temu, kopka tebe to, vidim da uredno čitaš i prenosiš tamošnje diskusije ovde (a zarad neke nebitne statistike). :blum3: :mrgreen: Ma Dum će da te natera, znam. yes3 :D

Natrag