Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ubih se trazeci wacko2
Nadam se da ce ova reklama ( toliko ambicija a ni reklamu nemas :acute:) privuci ljude :D
:D :D :D
Pa čekaj bre Sendi, pokušavamo malo da ''otmemo'' zlata ovim nesrećnicima, pa da napravimo dobru reklamu...Pa nemoj sad sa tvojim ''dosetkama'' da nam ''srozavaš'' ugled...:lol:
Ubih se trazeci wacko2Aha, pa na toj tamo temi opet neka clanarina i tako u nedogled... Neka ti fala :roll:
Šta se buniš, vidš da si dobila VIP propusnicu :D

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pa čekaj bre Sendi, pokušavamo malo da ''otmemo'' zlata ovim nesrećnicima, pa da napravimo dobru reklamu...Pa nemoj sad sa tvojim ''dosetkama'' da nam ''srozavaš'' ugled...:lol:

Šta se buniš, vidš da si dobila VIP propusnicu :D

Ma kakvo srozavanje, cilj opravdava sredstvo nego ti nisi bas morala da potvrdis ono u sta vecina sumnja :lol:
Dakle sad mogu da pisem na obe teme samo nemam pojma sta :D :D .

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma kakvo srozavanje, cilj opravdava sredstvo nego ti nisi bas morala da potvrdis ono u sta vecina sumnja :lol:
Dakle sad mogu da pisem na obe teme samo nemam pojma sta :D :D .

Pa možeš da pišeš o čemu hoćeš...:lol:
Nema Ivanjuške, da je malo izazivamo...Krije se...Smišlja neki ''podli plan''...:lol:
Kao nije joj bitno što nije MASTER, bla bla blaa...A uzima ''tablete za smirenje'', pre nego se konektuje na forum...Sve je ovo stresno za nju...:lol:
Znaš, sad imaju neku novu foru...Kao, nas titula ne zanima...Mi nismo ambiciozni....Aha...''Sladak limun i kiselo grožđe''...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Jao bando....
Ko vas ne zna ,skupo vas plaća.;)

Sendi,što se ti uzbuđuješ o čemu bi pisala.Ima li u ovoj temi išta smisla.Pa i neki recept da nam napišeš,moglo bi dobro da dođe.
Eventualno u poverenju,tajno oružje kako naterati Balkanca da farba ogradu u tri koraka.
Nado,a da tebe zaposlimo da nam u bendu zatvaraš finansijsku konstrukciju?
Mena lako ćeš se ti uklopiti,nego kako rekoše devojke,pojavi se ti u temi dobro jutro,da vidimo kako bi najbolje mogla doprineti bendu.
Samo nemoj bubnjeve,mnogo nas se javilo da lupa.:D

A ovi finjaci od y hromozoma,fini.....

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nemoj brzati sa zaključcima, ima nas i prgavih, svadljivih i džangrizavih (ja i Death row) ali ima i onih finih, svilenih, koji uskoro treba da se žene ali još ne znaju za koga pa ovde prodaju finoću ne bi li šta upecali (Tito Pulo i Delija). Između ove dvije krajnosti muškog temperamenta tu su i naše mile dame, sve odreda brbljive i sa štiklama da im se jezik ne bi vukao po zemlji, koje se obraćaju u rukavicama i sa smješkom ( a ko zna šta misle). Žensko si, znaš i sama na šta mislim. :lol:

Upravo tako, polazna osnova za tumačenje kad neko pokušava da mudruje posebno ovaj ženski deo, sve transparetno a u stvari fasada ispod koje se ko zna šta krije :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
A ovi finjaci od y hromozoma,fini.....
Aha, jesu, jesu...Treniraju fudbal...danonoćno...Tako mi je bar Tito objasnio :lol:

Nego, slabo ti nešto dolaze ovi tvoji NE MASTERI...Da ti nije nas pametnih, plemenitih,divnih, učitivih, zgodnih, muzikalnih, društvenih, izuzetnih, generalno prepotentnih...:lol:, tvoja tema ne bi ni postojala...Zato bi u znak zahvalnosti trebala da ''ubaciš'' i neki zlatnik u našu ''DeriDeri kasicu'' :lol:

Dodato posle 4 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Upravo tako, polazna osnova za tumačenje kad neko pokušava da mudruje posebno ovaj ženski deo, sve transparetno a u stvari fasada ispod koje se ko zna šta krije :mrgreen:
Šta god da se krije , moraš uzeti u obzir da je trenutno nas ''sa fasadom'' u većem broju od vas ''finaca'' :evil:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
o moze bend;)..pridruzujem se...ta oblast mi je vec bliza:yea:....mogu biti i neki prateci vokal za pocetak..nije frka;)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
o moze bend;)..pridruzujem se...ta oblast mi je vec bliza:yea:....mogu biti i neki prateci vokal za pocetak..nije frka;)
Evo možeš sa Deathom da pevaš, on je ''tenor'' :D
Inače, jutros se izjasnio da obožava da peva...:lol:...Mnogo mi je drago da će imati prateći vokal...Znaš i on je ''fini dečko'' :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Master, samo na lovu mislite.
Dok smo svi bili siromasi,takoreći nikogovići,samo cifre u vidu procenata,šmrc,delili smo i zadnju mrvu hleba,a sad,kad su se neki digli put neslućenih visina,sad se vidi sad se zna.
Evo vi pare

funphotobox211542s2fywmey.jpg

Natrag