Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma kako veliki korak...?Veliki korak neiskusnog, je sasvim mali korak za iskusnog...:lol: :lol: :lol:

Ma sad kad saznah da je Tito na IV god, brinem se da li je stigao do te lekcije ''Povoljni krediti''...:lol:

Nije ovo ona doktorova tema vezano za samopouzdanje ili samobodrenje :D

S obzirom da mu je Dinkić predavao, sve vezano za pare je odavno naučio, verovatno mu je ostala samo neka nebitna teorija :lol:

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
auuuu:???:...koliko informacija...i formulacijasmile3....ja se ipak i dalje drzim svog prateceg vokala;)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Nije ovo ona doktorova tema vezano za samopouzdanje ili samobodrenje :D

S obzirom da mu je Dinkić predavao, sve vezano za pare je odavno naučio, verovatno mu je ostala samo neka nebitna teorija :lol:

Nije to samopozdanje, ni samobodrenje...To ti je puka realnost..., potkrepljena činjenicama...A ti i dalje pokušavaš da to samopouzdanje ''podrivaš''...''Kvarna ti je politika''...:lol:

Ta teorija sa Titovog faxa je verovatno vezana samo za ''zatezne kamate''...Verovatno su preskočili deo o ''subvencijama'' :lol:

Nema Ivanjuške...Sigurno smišlja neku novu ''pakost''...Osećam...

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
hehe...ne verujem...slab mi je takmicarski duh...a i nemam ostar jezik:)...u klupi sam uvek volela da sedim u zadnjim redovima:roll:...mogu eventualno da napisem neku pesmu;)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nije to samopozdanje, ni samobodrenje...To ti je puka realnost..., potkrepljena činjenicama...A ti i dalje pokušavaš da to samopouzdanje ''podrivaš''...''Kvarna ti je politika''...:lol:

Ta teorija sa Titovog faxa je verovatno vezana samo za ''zatezne kamate''...Verovatno su preskočili deo o ''subvencijama'' :lol:

Čim počne priča o realnosti i činjenicama prelazi se na politikanstvo. Nije to nivo rasprave koji ovi koji još nisu masteri mogu da razumejuu :lol:

Ne verujem, bilo je i o tome reči, a na njemu i tebi je da teoriju prilagodite prilikama ma koliko one bile nepovoljne po nemastere :lol:

Nema Ivanjuške...Sigurno smišlja neku novu ''pakost''...Osećam...

Na to smo već navikli, ali po običaju sve se završi na pokušaju yes3

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
hehe...ne verujem...slab mi je takmicarski duh...a i nemam ostar jezik:)...u klupi sam uvek volela da sedim u zadnjim redovima:roll:...mogu eventualno da napisem neku pesmu;)
Eto kakva koincidencija...I ja sam volela da sedim u klupi u zadnjim redovima...A uvek sam se pitala, zašto me šalju u prvu klupu...:lol:
Nego, otkriću ti jednu tajnu...Kada sam ja bila u gimnaziji, toliko sam bila neozbiljna i puna ''provala'', da sam na književnosti sedela u posebnoj ''izmeštenoj klupi''...I dok su svi sedeli u klupama koje gledaju u tablu, ja sam sedela u klupi koja gleda u bočni zid...Možeš misliti...:lol: Pri tome, bilo mi je zabranjeno, da se okreće i da odgovaram na provokacije mojih drugara....:lol:
Ali vremenom, taj takmičarski duh i puka ozbiljnost se probudila u meni...I eto, postala sam ozbiljan čovek...:lol:

A pesme možeš da pišeš...Imamo i temu za to...Zextra :)
Čim počne priča o realnosti i činjenicama prelazi se na politikanstvo. Nije to nivo rasprave koji ovi koji još nisu masteri mogu da razumejuu :lol:
Pa to i jeste cilj...Da niko ništa ne razume...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Dum, u tebi se krije najveći zloća na forumu. Eto odavno si stekla naviku da sve radiš iza leđa...:D
Ali ne zaboravi mi smo masteri i nemasterima moramo pomoći da savladaju nesigurne korake koji ih sputavaju da dođu do izražaja. A najgori su ovi kao Ivanjuška, tako blizu titule, ali ne vredi :D

Raspali po lirici, već ima idealna tema za to yes3
http://serbianforum.org/slobodne-diskusije/15867-dolazite-ovo-je-zextra-d-67.html

Natrag