Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
e a kad smo kod love..ko je od vas tu kao najbogatiji
:blum3:zaboravila ove super smajlice
e a kad smo kod love..ko je od vas tu kao najbogatiji
a zasto se sve vrti oko paaara...ima nesto i do igaaara...kad cujem kamate,ekonomija,ovo ono...brrrr:acute:hee
E vi muškarci, žensko samo po hrani procenjujete...Prvo ''lonac'' pa sve ostalo...:lol: Nismo slabe, al' na ''jeziku'' smo najače...Dobro došao na ''jezičko odeljenje''...:lol:Da, u kvantitetu ste sada u preznosti, a obzirom na raznovrsnost i bogatstvo doručka, ni malo niste slabe :lol:
Ivanjuška, što si ''stipsa'', ova tvoja moneta se čak i ne vidi...Evo vi pare
Svo bogatstvo se krije u DeriDeri banci...Samo je problem, što se ne zna ko je ''guverner''...Šta da ti pričam...Klasika...:lol:e a kad smo kod love..ko je od vas tu kao najbogatiji
:blum3:zaboravila ove super smajlice
E vi muškarci, žensko samo po hrani procenjujete...Prvo ''lonac'' pa sve ostalo...:lol: Nismo slabe, al' na ''jeziku'' smo najače...Dobro došao na ''jezičko odeljenje''...:lol:
Aaaa, nije to do mene, to je do ''veze''...yes3U fudbal se ne razumete, a izgleda ni u šah pošto vam slabo ide brzopotezno odgovaranje ,stalno neka editovanja ,sve to nešto sporo, Dum, mora to da se popravi, da se zna ko je Master a ko još to nije zaslužio
Eh, kakva si dobrica...Ma na grudi čovek da te metne...:lol:Evo ti pa se sama snađi.
Srećno svima vamaaaaa,da ne kažem gramzivima,jerbo nismo svi taki.
Aaaa, nije to do mene, to je do ''veze''...yes3
U fudbal se možda ne razumem...Al' šah mi odlično ide...Matiram iz ''prve''...:lol:
Ma kako veliki korak...?Veliki korak neiskusnog, je sasvim mali korak za iskusnog...:lol: :lol: :lol:Aaaa, to ono kao - slabo vas čujem ali sve ću ih pohapsiti, ako se dobro sećam :lol:
Veliki je to korak ako hoćeš iz "prve"...a Ivanjuška nikako da sve isprati, moraćemo da sačekamo Tita pa da se dogovorite oko nekog povoljnog kredita yes3