Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
A bogami, Message postaje sve oštriji i oštriji Ne Master borac...Moram se malo bolje ''pripremiti'' za sledeći put..:lol:

Death, nije lepo da me zoveš ''zloća'', nema smisla...Šta će ljudi pomisliti o meni...:lol:

Pozdravljam vas...Laku noć :)

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
eto,i ja sam isla u gimnaziju:)...ali vidis,za razliku od tebe ja nisam bila od devojcica koje su bile pune 'provala'...iako je moj humor bio,nadam se i ostao dopadljiv,ali nenametljiv:dntknw:....pomalo uvrnut:???:...ali odrastanje me nije mnogo promenilo u tom smislu..ostala sam i daljje velikomala devojcica koja vise voli da sedi na mestu suvozaca nego da bude vozac;)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
eto,i ja sam isla u gimnaziju:)...ali vidis,za razliku od tebe ja nisam bila od devojcica koje su bile pune 'provala'...iako je moj humor bio,nadam se i ostao dopadljiv,ali nenametljiv:dntknw:....pomalo uvrnut:???:...ali odrastanje me nije mnogo promenilo u tom smislu..ostala sam i daljje velikomala devojcica koja vise voli da sedi na mestu suvozaca nego da bude vozac;)

Ako je uvrnut ne brini ništa ,ovde nas ima raznoraznih tek ćeš videti tako da i humor, kakav je da je neće proći nezapaženo ;)
A za vozača ne brini, nekad bi jedno drugome oči izvadili samo ko će da vozi, kao deca na vašaru kad se guraju ko će da vozi autiće na struju a ko će da bude suvozač :)

Da, Death, zaista nema smisla. Sta ce ljudi pomisliti ...

:lol:

Ja je konstruktivno kritikujem, što je bolje od najveće pohvale a ona meni onako :D

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Pa valjda, vidiš i sam, što sam bolji prema njoj ona sve gora prema meni :lol:

Valjda joj ova Master titula udarila u glavu :D

Pa jbg, oce to kad ljudi uzmu stvar u svoje ruke. Cesto im udara u glavu ... :D

Ukle me ovaj Tito, nestadose mi zahvalnice. Prokletinja jedna :lol:
Hmmmm ... Na kakve muke da ga bachim :thinking:

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
:???:e samo da vam kazem da od kako sam usla ovde...jezivo mi vreme letiwacko2..i osecam se kao dete koje ima raznovrsne igrackice pa ne zna na koju bi stranu:vorred:....bas je saroliko ;)

Natrag