LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Draga Sendi, shvatila sam ja to ne brini, zato sada pripremam teren...Prvo moram da ''ih preslišam'', i da napravim neku konkretnu analizu...Šta ti misliš, da li je situacija dovoljno zrela, za jednu adekvatnu analizu, sa raznoraznim zaključcima?:lol:

Nije da sumnjam u tvoje sposobnosti al' "neki" bi ovde i najbolje psihoanaliticare zbunili :lol:
To im je valjda kompliment ili...? :vorred:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nije da sumnjam u tvoje sposobnosti al' "neki" bi ovde i najbolje psihoanaliticari zbunili :lol:

Opa, počeli ženski razgovori, ali šifrofani..ne znam na šta će to ispadne kad se ni ovako često ne razumete :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Opa, počeli ženski razgovori, ali šifrofani..ne znam na šta će to ispadne kad se ni ovako često ne razumete :lol:

SifroFani, nego sta :D. Ma nemamo mi sta da brinemo dok je takvih briznih kao ti da nam postavlja titl posto vidim da budno motris na nase prepiske yes3 :blum3:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ja sam trodupli Master, posle 6000 postova se ne plaća ,nisu ti to rekli :D
Ne nisu mi rekli :lol: :lol: :lol: Šta ti je iskusan (uh izlete mi) Master...Uvek se dočeka na noge....

Shodno Čl 73 Zakona o Master članovima SF

-Od 01.04.2011.god, članarinu u iznosu do 1000 zlatnika godišnje, obavezni su plaćati svi članovi koji imaju preko 2000 postova...

Nisi znao :lol:

Nije da sumnjam u tvoje sposobnosti al' "neki" bi ovde i najbolje psihoanaliticari zbunili :lol:
Ne znam baš na koje misliš Sendi, ali od ''boljeg'' uvek ima ''bolji''....;)
Što se tiče ovih Ne Mastera...Već ''delujemo''....Ne sme niko da se pojavi...Moraću malo da promenim taktiku...
Ipak ćemo morati da im delimo: žvake, bombone, lizalice sličice i značke..., prilikom ulaska na Ne Master temu...A posle ćemo ih nekako ''obraditi'' da pređu kod nas Mastera, pa da im ''pošteno'' uzmemo pare...:lol:
Ne znam zašto, ali ovde na Ne Master temi, delujem mnogo opuštenije...Nekako mi je samopouzdanje na visokom nivou...Slobodno se šetaš, a niko ništa...:lol:

Edit: Šta je Death, frka nema drugara....:lol:

Edit: Sendi, svaka ti se pozlatila...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
SifroFani, nego sta :D. Ma nemamo mi sta da brinemo dok je takvih briznih kao ti da nam postavlja titl posto vidim da budno motris na nase prepiske yes3 :blum3:

Slaba je to slamka za koju se hvataš. Nemam šta da motrim jer kad bih krenuo onda bih samo počev od tebe mogao da zabeležim veliku zbirku neartikulisanih izraza i značenja...yes4
Jedino Dum možda, ali možda može da te izvuče ako uspe da se izbori sa tortom :lol:

Ajde i ja da krenem sa editom pošto vama nikad nije dosta reči da bi ste objasnile šta hoćete :D
Dum, opet ti msisli krivudaju, nadam se da nisi sve ovo na brzinu napisala tj da si obrisala ruke posle rada sa tortom, a ne odmah na tastaturu..:lol:

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Jao, Dum, mozda sam ovo trebala na pp al' 'de nadje 1.4.?! Jos ce "zlobnici" da protumace kao prvoaprilsku salu :acute:

Na neke koji ovde defiluju a kao ih nista ne zanima whistle
Pretpostavljam da mislis da sve to delimo po nekoj "simbolicnoj" cifri :lol:
Evo ja se dobrovoljno javljam da setam forumom i vicem: "Kikirikiiiii, suncooookreeet" :D

Sad ja moram da editujem...
Da ne motris ne bi ni primetio te "neartikulisane izraze i znacenja" whistle

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Death druže, svratih na kratko da ti pružim podršku, nije ti lako, nalaziš se između dve topovske vatre :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Jao, Dum, mozda sam ovo trebala na pp al' 'de nadje 1.4.?! Jos ce "zlobnici" da protumace kao prvoaprilsku salu :acute:

Na neke koji ovde defiluju a kao ih nista ne zanima whistle
Pretpostavljam da mislis da sve to delimo po nekoj "simbolicnoj" cifri :lol:
Evo ja se dobrovoljno javljam da setam forumom i vicem: "Kikirikiiiii, suncooookreeet" :D

Neiskustvo ne vredi...ako je neko Nemaster ne mora da znači da ne zna propise...pa ne možemo retroaktivno da naplaćujemo...šta već...Dum, obruka Mastere... mora da se uvedu neki nivoi ili lože kao kod Masona da i među Masterima postoje razlike, kad već postoje :lol:

Pozdrav za Deliju ;)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ajde i ja da krenem sa editom pošto vama nikad nije dosta reči da bi ste objasnile šta hoćete :D
Dum, opet ti msisli krivudaju, nadam se da nisi sve ovo na brzinu napisala tj da si obrisala ruke posle rada sa tortom, a ne odmah na tastaturu..:lol:
Ne brini ti za mene, moje su misli ''pravolinijske'', nego nemoj ti umesto tih ''titlova'', da postaviš najnoviji spot od Šemse Suljaković...:lol:

Ruke su čiste, ne brini...Uzgred, hvala što misliš o higijeni mojih ruku....Baš si ''brižan'' :lol: Ne brini, uredno ih perem, mažem kremom i trudim se da ih mnogo ne upotrebljavam(mislim u kuhinji i tako to):lol:

Za nekoga, ko deluje bez drugara, prilično se dobro ''koprcaš''...Plašim se da se neiscrpiš previše...Poslušaj ti teta Dum, uzmi ti C vitamin od 1000 mg...Žao mi te da onemoćaš...:lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Death, ne vredi Dum što je otvorila banku. Džaba toliki oglasi i bilbordi, nikako da privuće klijente :lol:

Natrag