Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ne može vi nas da razbijate. Uz našu pamet, lavlje srce i divovsku snagu, spremni smo da sprečimo svaki vaš nalet :lol:
Sva sam se naježila :lol:
Polako Delija...Nemoj nas mnogo potcenjivati... Za vreme praznika radimo sa 70% kapaciteta...Ali zato radnim danima, ima da vas oduvamo...:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Šta da ''editujem''...
I kao svi muškarci, i ovaj Death odgovara samo na ona pitanja na koja zna odgovor ...Ostala preskače...Klasika...:lol:
I kao i svi muškarci, i ovaj Death odgovara samo na ono na šta želi da odgovori, sve ostalo ignoriše...:lol:

Pa kako da pišem brže, vidiš koliko vas ima...

p.s.Polako za tog ''psihologa'', ako mislimo na istog, ne bih ja baš toliko ''likovala''...yes3

Ništa :D
Klasika, samo što obično upotrebi veći fond reči pa prividno izgleda drugačije a sve se može svesti u jednu rečenicu :D

p.s. Meni je baš delovalo da sa njim ne možeš da nađeš zajednički jezik :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Kad ne znaš gde ćeš samo idi pravo pa šta bude :D

Pazi ga, još je postao i savetnik...:lol:
Mnogo si se osilio...Mnogo :D

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Ne brinem ja za druga, slaba je to pretnja, on uglavnom voli o sebi o cemu god se pisalo :lol:

Elem, dogovorite se ko je ovde zbunjen a ko zbunjuje wacko2
Jao Sendi, tebe treba ''klonirati'', pa kao dragocenost da stojiš u svakoj kući...:D

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ne brinem ja za druga, slaba je to pretnja, on uglavnom voli o sebi o cemu god se pisalo :lol:
Pa de si Sendi, vidim da opet edituješ postove. Ne boj se neću ti ništa, dovoljno imam materijala da te zezam do kraja godine :lol:

Dum, nećemo vam ništa. yes3 Ja imam želju da vas hvalim, ali mi glas sumnje kaže da to ne radim :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pazi ga, još je postao i savetnik...:lol:
Mnogo si se osilio...Mnogo :D

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Jao Sendi, tebe treba ''klonirati'', pa kao dragocenost da stojiš u svakoj kući...:D

Ih, pa Death, ima ga za sve :lol:
Mislim da bi to bilo previse za jedan forum :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Dobro veče mili moji Ne masteri i vi uzurpatori!:blum3:

Reči nemam,šta se ovde dešava dok mene nema.Da niste promašili temu,ništa vam nije sveto.wacko2

Ili sam ja tako dobar domaćin pa vam je kod mene ko u svojoj kući.aaaa?

Sinoć me je tako zazao net da je na kraju pametniji popustio,to sam naravno bila ja.

Poslednja izmena od urednika:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ništa :D
Klasika, samo što obično upotrebi veći fond reči pa prividno izgleda drugačije a sve se može svesti u jednu rečenicu :D

p.s. Meni je baš delovalo da sa njim ne možeš da nađeš zajednički jezik :lol:

Kao i svim ženama i meni je više bitnija forma od suštine...Klasika...:lol:

p.s.što bi rekle babe ''čekaće te na jes''' yes3

Natrag