Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Očigledno :lol:
p.s. Jedva čekam, samo što ću ga sledeći put naterati da plače, sad sam bio fin yes3

Ma ništa nije očigledno...Ja mogu da pričam satima, a da ništa ne kažem...Profesionalac...:lol:

P.S.Sad si imao podršku...Ne, ne omalovažavam te...Ali su bile povoljnije okolnosti po tebe...Moja deviza je...''Ne može niko da bude toliko loš, koliko ja mogu da budem dobar čovek..'' Naravno, nismo svi isti...

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Drugar, ako je i ljubav, mnogo je. Ajd sad malo o sebi, znam da jedva cekas :lol:
Ja bih više o tebi. Sagradila se kulu bisera na forumu. A i danas mi deluješ kao da si krenula u jednosmernu ulicu koja vodi u čorsokak :lol:
Pozdrav društvo, mora da se ide. Death, ostavljam te u lepom društvu, potrudi se da damama izmamiš osmeh. Nadam se da ćeš preživeti :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Delija ti kao Zvezdaš imaš poseban bonus kod veštica.

Nego ljudi,da vam nije pomalo čudno što se ovde ubacio ne master koji se tek registrovao?

Pa jeste malo čudno...Ali nekako je to sve ''slabašno''...Moraćeš da učiniš nešto za njih...Čim se prijave kod tebe, a ti ih vodi u ''teretanu'' da malo ojačaju....:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ma ništa nije očigledno...Ja mogu da pričam satima, a da ništa ne kažem...Profesionalac...:lol:

P.S.Sad si imao podršku...Ne, ne omalovažavam te...Ali su bile povoljnije okolnosti po tebe...Moja deviza je...''Ne može niko da bude toliko loš, koliko ja mogu da budem dobar čovek..'' Naravno, nismo svi isti...

Vidi se :D

p.s. Podrška mi nije trebala u stvari samo je psihologu pomogla da ne odgovara na moja pitanja i komentare i da u gužvi mene mimoiđe.
Naravno da nismo svi isti, na licemere i kukavice sam posebno alergičan, tako da jedva čekam narednu priliku :)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Drugari,pričala sam drugarici o vama i kako se dobro zezamo ovde,i ona je sad tu.

Lepo ste je prihvatili,neki sa većom rezervom,neki ne,sve u svemu,zadovoljna sam.:)

Nadam se da se i njoj dopada što je sa nama.
Meno,šta ti kažeš?

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Ja bih više o tebi. Sagradila se kulu bisera na forumu. A i danas mi deluješ kao da si krenula u jednosmernu ulicu koja vodi u čorsokak :lol:
Pozdrav društvo, mora da se ide. Death, ostavljam te u lepom društvu, potrudi se da damama izmamiš osmeh. Nadam se da ćeš preživeti :lol:

Vidim da ni tebi ne ide lose :lol:
Pazi ovo, jednosmerna ulica koja vodi u corsokak... Valjda znas sta si hteo da kazes :vorred:

Oooo, ovo vec prelazi u patetiku, necete valjda da se rasplacete :lol:
Pozdrav tebi ;)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Drugari,pričala sam drugarici o vama i kako se dobro zezamo ovde,i ona je sad tu.

Lepo ste je prihvatili,neki sa većom rezervom,neki ne,sve u svemu,zadovoljna sam.:)

Nadam se da se i njoj dopada što je sa nama.
Meno,šta ti kažeš?
E moja Ivanjuška...Toliko teško dolaziš do Ne Mastera, pa si rešlia da ih potplaćuješ da bi ti došli na temu...:lol:
Kako si krenula, osećam ja da će još malo da nam se pridruže i tvoj suprug, pa tata, pa.....:lol:

Društvo, pozdravljam vas do nedelje....:)
Ne dozvolite ovim Ne Masterima da se šire po našim odajama, za džabe...:lol:

Natrag