LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.12.2009
- Poruka
- 29.042
E, ovo ti nije trebalo. Cek' sad da vidis kad ospu :lol:
Da, opet editujem wacko2
Delija, pa neces valjda da ostavis drugara? :???: E, sta ti je solidarnost,cccc...
Sta li ja radim... wacko2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
E, ovo ti nije trebalo. Cek' sad da vidis kad ospu :lol:
Nego ljudi,da vam nije pomalo čudno što se ovde ubacio ne master koji se tek registrovao?
Sendi i meni ne ide loše, ali sa udruženim kapacitetima, ima da ih zgazimo....:lol:
Očigledno :lol:
p.s. Jedva čekam, samo što ću ga sledeći put naterati da plače, sad sam bio fin yes3
Ja bih više o tebi. Sagradila se kulu bisera na forumu. A i danas mi deluješ kao da si krenula u jednosmernu ulicu koja vodi u čorsokak :lol:Drugar, ako je i ljubav, mnogo je. Ajd sad malo o sebi, znam da jedva cekas :lol:
Delija ti kao Zvezdaš imaš poseban bonus kod veštica.
Nego ljudi,da vam nije pomalo čudno što se ovde ubacio ne master koji se tek registrovao?
Ma ništa nije očigledno...Ja mogu da pričam satima, a da ništa ne kažem...Profesionalac...:lol:
P.S.Sad si imao podršku...Ne, ne omalovažavam te...Ali su bile povoljnije okolnosti po tebe...Moja deviza je...''Ne može niko da bude toliko loš, koliko ja mogu da budem dobar čovek..'' Naravno, nismo svi isti...
Vrlo moguće..konfuzija vam je srednje ime
Sendi i meni ne ide loše, ali sa udruženim kapacitetima, ima da ih zgazimo....:lol:
Ja bih više o tebi. Sagradila se kulu bisera na forumu. A i danas mi deluješ kao da si krenula u jednosmernu ulicu koja vodi u čorsokak :lol:
Pozdrav društvo, mora da se ide. Death, ostavljam te u lepom društvu, potrudi se da damama izmamiš osmeh. Nadam se da ćeš preživeti :lol:
E moja Ivanjuška...Toliko teško dolaziš do Ne Mastera, pa si rešlia da ih potplaćuješ da bi ti došli na temu...:lol:Drugari,pričala sam drugarici o vama i kako se dobro zezamo ovde,i ona je sad tu.
Lepo ste je prihvatili,neki sa većom rezervom,neki ne,sve u svemu,zadovoljna sam.
Nadam se da se i njoj dopada što je sa nama.
Meno,šta ti kažeš?