Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
E moja Ivanjuška...Toliko teško dolaziš do Ne Mastera, pa si rešlia da ih potplaćuješ da bi ti došli na temu...:lol:
:lol:
ma ludi ste skroz...suuper...imate vase interne zezancije,sa doobrim obrtima i zapletimawacko2...meni sa strane deluje kao dobro upakovan scenario pun fino obradjenih sarkasticno ironicnih,vrckastih prepiski...naravno u pozitivnom..brzi i ostri na jeziku bree...pojeli bi me za veceru..pogotovo devojcice..hehhehe
Brzo mozgiću misli,šta da odgovoriš svom saborcu,lako je kad te neprijatelj napadne ali kad ti neko ko je do maločas bio sa tobom i u dobru i u zlu...šta reći,kako postupiti...Još sam ostao bez muče podrške...A,znojiš se momče.Priznaj.:thinking::lol::black eye:
Mars,hvala ti,ko da si me ponudila pogačom i rakijicom.:yea:
Ivanjuška, šta je s tobom :vorred:
Kupuješ vreme.Ne vrdi ti to igranje .Provaljen si,da ne kažem,provaljena.
Brzo mozgiću misli,šta da odgovoriš svom saborcu,lako je kad te neprijatelj napadne ali kad ti neko ko je do maločas bio sa tobom i u dobru i u zlu...šta reći,kako postupiti...Još sam ostao bez muče podrške...A,znojiš se momče.Priznaj.:thinking::lol::black eye:
Mars,hvala ti,ko da si me ponudila pogačom i rakijicom.:yea: