Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ne brini ti za mene, moje su misli ''pravolinijske'', nego nemoj ti umesto tih ''titlova'', da postaviš najnoviji spot od Šemse Suljaković...:lol:

Ruke su čiste, ne brini...Uzgred, hvala što misliš o higijeni mojih ruku....Baš si ''brižan'' :lol: Ne brini, uredno ih perem, mažem kremom i trudim se da ih mnogo ne upotrebljavam(mislim u kuhinji i tako to):lol:

Za nekoga, ko deluje bez drugara, prilično se dobro ''koprcaš''...Plašim se da se neiscrpiš previše...Poslušaj ti teta Dum, uzmi ti C vitamin od 1000 mg...Žao mi te da onemoćaš...:lol:

Šta da radim, nismo svi urbani :dntknw:
Ne mislim nego se samo nameće, zaostaješ za postovima, moraš brže da pišeš yes3
Ih, pa aj mogu celu noć da pišem, ako sam mogao da nadvladam psihologa, teta Dum je malo dete za mene :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jao, Dum, mozda sam ovo trebala na pp al' 'de nadje 1.4.?! Jos ce "zlobnici" da protumace kao prvoaprilsku salu :acute:

Na neke koji ovde defiluju a kao ih nista ne zanima whistle
Pretpostavljam da mislis da sve to delimo po nekoj "simbolicnoj" cifri :lol:
Evo ja se dobrovoljno javljam da setam forumom i vicem: "Kikirikiiiii, suncooookreeet" :D

Sad ja moram da editujem...
Da ne motris ne bi ni primetio te "neartikulisane izraze i znacenja" whistle

Ne brini Sendi, članovi zakona se donose i prvog aprila, to ništa ne menja...:lol:
Pa koliko ja vidim, ovde Ne Masteri skoro ne zalaze...Sad nešto razmišljam, da li da krenemo sa nekom aktivnijom ''kampanjom''....

''Svi Ne Masteri obavezni su da se jave na temu Ne Masteri, radi evidencije''...:lol:

Jao, stigao je Deathu drug...Razbićemo ih :lol:

Death, ne vredi Dum što je otvorila banku. Džaba toliki oglasi i bilbordi, nikako da privuće klijente :lol:

Delija, i Nikolu Teslu su osporavali.....:lol:

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
evo ne mastera...iako se ja pomalo plasim da udjem..hehehe

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Jao, stigao je Deathu drug...Razbićemo ih :lol:

Delija, i Nikolu Teslu su osporavali.....:lol:

Ne možete vi nas da razbijate. Uz našu pamet, lavlje srce i divovsku snagu, spremni smo da sprečimo svaki vaš nalet :lol: A poznajući Sendi, ona će sama sebi dati autogol :lol:

Poslednja izmena:
Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Šta da radim, nismo svi urbani :dntknw:
Ne mislim nego se samo nameće, zaostaješ za postovima, moraš brže da pišeš yes3
Ih, pa aj mogu celu noć da pišem, ako sam mogao da nadvladam psihologa, teta Dum je malo dete za mene :lol:
Šta da ''editujem''...
I kao svi muškarci, i ovaj Death odgovara samo na ona pitanja na koja zna odgovor ...Ostala preskače...Klasika...:lol:
I kao i svi muškarci, i ovaj Death odgovara samo na ono na šta želi da odgovori, sve ostalo ignoriše...:lol:
Pa kako da pišem brže, vidiš koliko vas ima...

p.s.Polako za tog ''psihologa'', ako mislimo na istog, ne bih ja baš toliko ''likovala''...yes3

Natrag