Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Moj profesor latinskog je bio zanimljiv tip, pričao razne priče, izvodio grčke komedije, a sam latinski je bio u drugom planu... Kako bilo, od celog njenog imena samo spero je nada.
Pretpostavljam da je to nešto bila lepa posveta. A njen profil nisam ni gledao, ranije.

Pa proguglaj, valjda te ne mrzi toliko. stink.

Jeste, vrlo lepa, čak se i sama time ponosila, ali je iz meni nepoznatih razloga promenila. :beee:

Aha, vidim da je neki dr-mr. A šta, Gorica joj je ime? Ili i to ima neko preneseno značenje? A kako tek datum rođenja da tumačim?

Jeste neki štreber bila, dr-mr tipa. :lol: A za ovo ostalo, otkud znam, čitam ono što piše i što je "ponuđeno za javnost". Ne znam ništa više, osim da žari i pali Zlatiborom. stink.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Jeste, vrlo lepa, čak se i sama time ponosila, ali je iz meni nepoznatih razloga promenila. :beee:

Ne znam ništa više, osim da žari i pali Zlatiborom. stink.
Promena titule se plaćala dodatno? Ne verujem da bi se ona upuštala u tako nešto. Mada čovek poludi od slave, otkud znam.
Mutna je k'o Dunav! Daj bože da drži samo Zlatibor.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Promena titule se plaćala dodatno? Ne verujem da bi se ona upuštala u tako nešto. Mada čovek poludi od slave, otkud znam.
Mutna je k'o Dunav! Daj bože da drži samo Zlatibor.

Plaća se dodatno, ali ona to ne posmatra kao trošak, nego kao investiciju koja će joj se na kraju isplatiti. Pa nije ona došla do tolikog bogatstva suludo rasipajući novac. Jedina dokazana promašena investicija joj je ona u veće sanduče koje se pokazalo kao neispravno, a uskraćeno joj je pravo na povraćaj novca. Priča se u njenim krajevima kako ljudi i dan danas čuju, kad su mirne noći, neki glas koji tiho šapuće: Vraaaatite moje zlato, vraaaatite my precious... I kažu, ali nije skroz provereno, da glas dolazi iz pravca Dumkinog ranča. stink.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Priča se u njenim krajevima kako ljudi i dan danas čuju, kad su mirne noći, neki glas koji tiho šapuće: Vraaaatite moje zlato, vraaaatite my precious... I kažu, ali nije skroz provereno, da glas dolazi iz pravca Dumkinog ranča. stink.
Ozvanja, prolama se kroz brda i doline. Upućeniji kažu da se povremeno čuje i nerazgovetno buncanje iz kog se mogu naslutiti reči: Da bar radi...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Čekaj, jel hoćeš da kažeš da si umalo skovala zaveru koristeći dobre odnose sa nekim iz stafa? Ccc, tipično vojvođanski: postoji urođena namera da se napakosti, al' ko će se još mučiti da je sprovede u delo posle "laganog" (vojvođanskog) ručka.:beee: Zato se vi još niste separatisali, mrzi vas da se cimate... :roll:

To i ja htedoh reći :lol:
Ali stvarno, sama ideja...joj kako bi pukli Ivanjuška i njen prijatelj, u stvari fora bi bila da im se nakači Sanolis pa onda mukotrpna objašnjenja, ludilo... :mrgreen:

Levim klikom malo prevučeš stranu pored ovog Insert a smiley. Ako ti se ni tada ne prikaže cela lista (mada, trebalo bi) onda pritisni ctrl+scroll ka sebi da ti se smanji veličina stranice i onda ne mož' da ne vidiš. ;)

Ladno mi uopšte nije palo na pamet da smanjim veličinu stranice :beee:
Zanimljivo da svi smajliji koje smo tražili, ja pre svega da se dodaju na listu, sada više nisu...mislim da nisam trebao da pišem da mi se ne sviđa novi izgled foruma ili kad sma već komentarisao treb alo je samo reći awesome i molim lepo
4.gif

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Ladno mi uopšte nije palo na pamet da smanjim veličinu stranice :beee:
Zanimljivo da svi smajliji koje smo tražili, ja pre svega da se dodaju na listu, sada više nisu...mislim da nisam trebao da pišem da mi se ne sviđa novi izgled foruma ili kad sma već komentarisao treb alo je samo reći awesome i molim lepo
4.gif

Death, ne mogu da verujem, čak je i meni to palo na pamet!;)
I još sam videla ono s mišom, bilo je simpatično i neočekivano! :lol:

A i drug Titooo počeo je "k'o banka" piše sitnim slovima da ne mogu da pročitam. Stvarno nema smisla! :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Death, ne mogu da verujem, čak je i meni to palo na pamet!;)
I još sam videla ono s mišom, bilo je simpatično i neočekivano! :lol:

A i drug Titooo počeo je "k'o banka" piše sitnim slovima da ne mogu da pročitam. Stvarno nema smisla! :lol:

Kako god, ali mi nije nešto po volji izbor smajlija tako da moram da pribegavam alternativnim rešenjima...ili da se razbacujem smajlima pa da niko ne zna šta sam hteo da kažem...:p

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Sendi kaže da ja mrsim sa smajlijima da me nekad ne razume!sorry
Šta ću kad volim?:dtyste:

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Podsetio si me na štrajk u prethodnim postovima. Bilo je ludo ali i istinito.
Jeste da je u pitanju moja omiljena tema ali stvarno joj nije mesto u spamu.
Dakle, nema pozitivnije niti istinitije teme na forumu.yes3

Natrag