TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Još me nisu banovali,a ko će se nalutiti...koliko se sećam nema više onog smajlija sto zviždi,da ga stavim.

A sad nešto zaistinski.Kako da vidim celu listu smajlija,mislim da mi ne prikaže poslednji red?

I još nešto,jeste primetili novog ćlana po imenu velikicarobnjak,hm...zvuči poznata reinkarnacija?

Ako pitate Rekontru, taj čovek se već reinkarnirao.
A smajlije - klikneš na deo pgornji prozora sa smajlijima (iznad samih smajlija) i povučeš na gore.

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Beljo,vučem i ništa se ne dešava.

Kako god pokušam donji red ne vidim.Ustvari,ima li još posle reda onoga što pije limunadu,kog vidim do pola.

O da,velika stena. :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ima još jedan red. Ovaj je na primer u tom poslednjem: :cry:.
To vam je isto nemaster, MSG.

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
E žaliću se u Strazburu.
Prvo što mi fali red a drugo što smo Beljo diskriminisani od strane mastera.Vidiš kako se čovek osili kad dobije fotelju.

Ajde laku noć i od mene,svim ljudima dobre volje na celoj kugli zemaljskoj bili oni ma koje rase i verskog opredeljenja.

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Imala sam jednu strašnu(Pajo,Pajo,imam strašnu ideju)ideju,ali me bila prošla volja za tim.:beee:
Baš u vreme kada je Nadi bilo,jeste,nije master,a pre toga tema Dobro jutro u spamu,smislila sam da jednu posećenu temu moj dragi prijatelj na kratko premesti u spam,pa da vam svima u sekundi padne broj postova.To bi bila prava gungula.Ali tad sam nešto bila lenja na forumu pa do realizacije te ideje nije ni došlo.A već smo se slatko smejali i čak znali da ćeš ti biti taj koji će se prvi pobuniti protiv režima.

Čekaj, jel hoćeš da kažeš da si umalo skovala zaveru koristeći dobre odnose sa nekim iz stafa? Ccc, tipično vojvođanski: postoji urođena namera da se napakosti, al' ko će se još mučiti da je sprovede u delo posle "laganog" (vojvođanskog) ručka.:beee: Zato se vi još niste separatisali, mrzi vas da se cimate... :roll:

Što se tiče tog, na prvi pogled lepo smišljenog plana, mislim da bi bio totalna propast. yes3 Postoje samo 2 člana na forumu za koje znam da im je broj postova od esencijalne važnosti, ali obojice dugo nema na forumu. Jedan nas je svakodnevno uveseljavao, širio radost forumom (pomenula si ga na ovoj temi), a drugi nije vredan pomena. Nas ostale, na tvoju veliku žalost, ne bi zeznula.;) stink.

A sad nešto zaistinski.Kako da vidim celu listu smajlija,mislim da mi ne prikaže poslednji red?

Levim klikom malo prevučeš stranu pored ovog Insert a smiley. Ako ti se ni tada ne prikaže cela lista (mada, trebalo bi) onda pritisni ctrl+scroll ka sebi da ti se smanji veličina stranice i onda ne mož' da ne vidiš. ;)

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Ja sam svestan svog statusa, te mi ne pada na pamet da pišem po master temi. Zato ovde reći ono što bih tamo:
Kad se samo setim, kako je trnovit put bio za ulazak u svet ''mastera'' .....Evo i sad mi dođe da zaplačem, kad se setim koliko mi je tada bilo teško...sorry
Eto, sada negujem ovu moju titulu ''iznad glave''...Sad sam je malo ''izglancala'' da sija...I tako...Moj avatar bi bio ''puka sirotinja'' bez nje...stink.
Ne mogu da shvatim, ove Nemastere kako funkcionišu bez ''statusa''....:lol:
Ja nemam niakve titule i miran sam. A kad titule krenu, onda apetiti rastu. Pa Nada, recimo, nije zadovoljna samo time nego je morala da doda i Dum kao titulu. I ko zna šta bi sve još da može (i sanduče, čuda).
p.s. Pokroviteljka ove naše skromne teme jedared Dum predstavi kao Nadu. Rekoh: ''Neka bude Nada sad i zauvek!'' (ako ništa, bar može da se menja kroz padeže normalno)

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ja sam svestan svog statusa, te mi ne pada na pamet da pišem po master temi. Zato ovde reći ono što bih tamo:

Ja nemam niakve titule i miran sam. A kad titule krenu, onda apetiti rastu. Pa Nada, recimo, nije zadovoljna samo time nego je morala da doda i Dum kao titulu. I ko zna šta bi sve još da može (i sanduče, čuda).
p.s. Pokroviteljka ove naše skromne teme jedared Dum predstavi kao Nadu. Rekoh: ''Neka bude Nada sad i zauvek!'' (ako ništa, bar može da se menja kroz padeže normalno)

Beljo, ti si viđen kao veliki potencijal da postaneš master uskoro, tako da slobodno piši tamo na temi. yes3 Verujem da ćeš brže stići u "Master klub" od Njuške koja namerno prolongira neizbežni događaj, inati se kao i svako vojvođansko čeljade. stink.

Što se tiče Nade, očigledno nisi pohađao latinski u školi. A i nisi pažljivo čitao njen profil. ;) A za to Dum kao titulu odgovoran sam upravo ja, to sam joj darivao u ono srećno forumsko vreme kad smo imali zlata i evara (doduše, originalno je pisalo još nešto ispred Dum, ali je to brže-bolje izmenila). stink.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Moj profesor latinskog je bio zanimljiv tip, pričao razne priče, izvodio grčke komedije, a sam latinski je bio u drugom planu... Kako bilo, od celog njenog imena samo spero je nada.
Pretpostavljam da je to nešto bila lepa posveta. A njen profil nisam ni gledao, ranije.
Aha, vidim da je neki dr-mr.

Poslednja izmena:
Natrag