Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Dum je Nada! To! Verovatno nije trebalo da otkrivaš njeno pravo ime. Od sad ću je stalno zvati Nada.

Jeste...al za malo.:D

Pa za kakvu me ti smatraš.Nada od njenog potpisa.Nisu svi transparentni kao ja.

Hvala ti što si mi skrenuo pažnju na potpis,opet se vratio,mislim, moj je opet kako i treba.E jesam konfuzna,totalno.:roll:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Šta me sad mučiš sa ovim linkom,kako ja to da vidim?Baš si nemolisrdan.
Šta protiv vas,nikad Vojvodina bez Šumadije,nemoj tako teške reči.Znala sam da se standardno nećemo dobro razumeti,a taman nam je lepo krenulo.Pa jel vidiš kog sam smajlića stavila pored Vožda.

Što se tiče one teme,samo sam je spomenula ,radi boljeg opisa tadašnje situacije na forumu,ništa dugo.Za to si imao pravo,kad su je premestili.Pa da nije tebe bilo,ostala bi tamo.
A gde ti je kom na moju ideju,e Death,za pogrešnu stvar si se uhvatio.Ideju komentariši,priznaj da bi u to breme bila fantastična.:lol:

Ja nisam ratnički raspoložena,tek toliko da se zna.:)

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Da, slažem se. Jeste da ne znam šta si htela da kažeš, ali prijatno je pričati s tobom u svakom slučaju.
P.S. Probaj opciju ''odgovor s citatom'', možda te i razumem po nešto. ;)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Bijsi,mlad si ti,morao bi bolje da vataš šta s čim ide.Eno ti citat u ispravci,pa probaj sad da razumeš.:)I jedan smajli,čisto da se bolje razumemo.

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Mislim na tvoj odgovor upućen Death-u. Al' zar je bitno! Živeo spam! :)

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Šta me sad mučiš sa ovim linkom,kako ja to da vidim?Baš si nemolisrdan.
Šta protiv vas,nikad Vojvodina bez Šumadije,nemoj tako teške reči.Znala sam da se standardno nećemo dobro razumeti,a taman nam je lepo krenulo.Pa jel vidiš kog sam smajlića stavila pored Vožda.

Što se tiče one teme,samo sam je spomenula ,radi boljeg opisa tadašnje situacije na forumu,ništa dugo.Za to si imao pravo,kad su je premestili.Pa da nije tebe bilo,ostala bi tamo.
A gde ti je kom na moju ideju,e Death,za pogrešnu stvar si se uhvatio.Ideju komentariši,priznaj da bi u to breme bila fantastična.:lol:

Ja nisam ratnički raspoložena,tek toliko da se zna.:)

Pa vidi se lepo :acute:
Ma vi preko Dunava ste slatkorečivi, sve lepo ovo-ono a kujete nam zaveru iza leđa:(
Razumeo sam za Dobro jutro i pridodao šta mislim o tome, ne od sada nego odavno...kao i isterivanju nekakve pravde na forumu.

Ma ideja je dobra ali kažem sumnjam da bih reagovao, ne znam za druge. Samo mi je krivo što u onoj zaključanoj nisam učestvovao do kraja ali samo zbog toga što su se modetaori uključili jer u suprotnom ni to ne bi imalo svrhe yes3

U stvari nisam ni ja ratnički raspoložen, samo sam u stanju pripravnosti :assassin:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Muko moja,bolje da palim odavde dok nisam totalno zagužvala situaciju.:air_kiss:

Ma banovaće me ko jedanput jedan,čak sam i postove spojila,a to je kriv znamo ko.
sad ako se naljuti.....jadna ja.:dntknw:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Muko moja,bolje da palim odavde dok nisam totalno zagužvala situaciju.:air_kiss:

Ma banovaće me ko jedanput jedan,čak sam i postove spojila,a to je kriv znamo ko.
sad ako se naljuti.....jadna ja.:dntknw:

Hahaha sad te stvarno ne razumem, ko te je banovao i ko će da se naljuti :???:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Hahaha sad te stvarno ne razumem, ko te je banovao i ko će da se naljuti :???:
Još me nisu banovali,a ko će se nalutiti...koliko se sećam nema više onog smajlija sto zviždi,da ga stavim.

A sad nešto zaistinski.Kako da vidim celu listu smajlija,mislim da mi ne prikaže poslednji red?

I još nešto,jeste primetili novog ćlana po imenu velikicarobnjak,hm...zvuči poznata reinkarnacija?

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Još me nisu banovali,a ko će se nalutiti...koliko se sećam nema više onog smajlija sto zviždi,da ga stavim.

A sad nešto zaistinski.Kako da vidim celu listu smajlija,mislim da mi ne prikaže poslednji red?

I još nešto,jeste primetili novog ćlana po imenu velikicarobnjak,hm...zvuči poznata reinkarnacija?
Nisam razumeo ali nema veze :)
Kako misliš, kako da vidiš, aj ne vidim celu listu ako mene pitaš...

To je samo koincidencija...u pitanju je verovatno fan Blek Stene tj Velikog Bleka ako na isto mislimo :beee:

Natrag