TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Evo, da ne izneverim stariju nemasterku i gazdu ove teme:

Christmas-tree-1.jpg

Ne brinite, s busenom je, moći će kasnije da se presadi.

Šta još treba, piće?

Heineken.jpg
Rakija-fest-u-Beogradu-60.jpg

vino1.jpg

P.S. Možemo li bez Zvezde (klub)?

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Obožavam ovu ženu nemasterku!:D Uvek kad se pojavi tako slatko me nasmeje!:air_kiss:

Najdraža nemasterko želim ti da u Novoj godini budeš vesela i zdrava!

Takođe, šaljem ti puno masterskih poljubaca u nadi da ćeš i sama uskoro stići do te laskave titule! :lol:

suicide_fool-edit

Hvala ti Mars.:give_r:I ja tebi želim puno veselja i što manje sekiracije,da ti ne padne mrak na te tvoje plave oči,jer kad tebi padne mrak,bežte noge.:rofl2:
Nadam se da će mi još duže vreme ispod imena stajati procenat a ne ta nadasve laskava titula.
Do sledeće godine sigurno hoće.:dance3:
Srećna Nova godina!

Beljo,lepo si ovo sredio,čak si kao pravi mladi goran kupio jednu sa busenom,ponosna sam na tebe,i drago mi je što si medju nama.
Ja sam jela i lepša sam cela!
Šta ću,odrasla sam medju parolama pa nikako ne mogu da ih se otresem.
Vidimo se dogodine,uzdravlje svima,ko čuo i ne čuo!:al:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ivanjuška, tvoj optimizam je zaista pravi primer kako treba da razmišljaju oni koji su pred vratima velike Master titule. U klubu će biti oduševljeni kada vide da je 2000 sve bliže a možda i napravimo malu svečanost, nikad se ne zna...pod parolom "Sanjao sam sreću i titulu veću" :(

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Death,lako je tebi da tako pričaš,kada je u vreme kada si ti postao zlatni član,to bilo nešto što je logičan sled dogadjaja ua primerne članove.Ne zaboravimo kako je trnovit i bolan bilo Nadin ulazak u Krem De la Krem.Uf,nije mi dobro kad se setim.:roll:
Ipak bi ja to malo prolongirala.:arrow:A možda i ispadnem malo pametnija ako ne se ne javljam u temama van spama.:p:razz:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Kakvi primerni članovi, ja sam autentični predstavnik šumadijskog bunta i revolta, pitaj Mars ako ne veruješ :)
Pravo da ti kažem nemam pojma odakle mi ovoliki broj komentara, mislim da cifra nije realna i da su mi mnogi postoji duplo računati zbog njihovog kvaliteta :D
A Dum, bilo je napeto, ja sam među prvima osporio legimitet njene titule mada Dum je bespošteni borac, još kad je ono zlato bilko u pitanju...ma skupila bi čas posla dovoljan broj postova za mastera, a da niko ne može reč da joj kaže :lol:
Tako da Ivanjuška nemoj da se zezaš, da te masteri ne bi bojkotovali i ne primer ignorisali tvoje komentare u spam zoni...onda nemaš kuda :lol: a vidim da si na granici da pređeš na 92%. Udbaša na sve strane, možda neko od takvih bude pomislio da je to šifra prepoznavanja zato u tvom interesu je da brzo uđeš u Klub :lol:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Danas sam prvi put videla neke tvoje osobine i počinjem da brinem za tebe.Stižu te godine.:(
1.Danas si lagano opsovao,jes bila teška psovka,hihi,ali pre nešto tako nisam mogla da vidim ni u najavi.:wink:
2.Skromnost,(vredni postovi pa se duplo računaju).Nije nego.:lol:

Imala sam jednu strašnu(Pajo,Pajo,imam strašnu ideju)ideju,ali me bila prošla volja za tim.:beee:
Baš u vreme kada je Nadi bilo,jeste,nije master,a pre toga tema Dobro jutro u spamu,smislila sam da jednu posećenu temu moj dragi prijatelj na kratko premesti u spam,pa da vam svima u sekundi padne broj postova.To bi bila prava gungula.Ali tad sam nešto bila lenja na forumu pa do realizacije te ideje nije ni došlo.A već smo se slatko smejali i čak znali da ćeš ti biti taj koji će se prvi pobuniti protiv režima.

Da nisi ti potomak Karđorđev?:yea: Vi Šumadinci se stalno nešto bunite,tamante ga.:lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Danas sam prvi put videla neke tvoje osobine i počinjem da brinem za tebe.Stižu te godine.:(
1.Danas si lagano opsovao,jes bila teška psovka,hihi,ali pre nešto tako nisam mogla da vidim ni u najavi.:wink:

Imala sam jednu strašnu(Pajo,Pajo,imam strašnu ideju)ideju,ali me bila prošla volja za tim.:beee:
Baš u vreme kada je Nadi bilo,jeste,nije master,a pre toga tema Dobro jutro u spamu,smislila sam da jednu posećenu temu moj dragi prijatelj na kratko premesti u spam,pa da vam svima u sekundi padne broj postova.To bi bila prava gungula.Ali tad sam nešto bila lenja na forumu pa do realizacije te ideje nije ni došlo.A već smo se slatko smejali i čak znali da ćeš ti biti taj koji će se prvi pobuniti protiv režima.

Da nisi ti potomak Karđorđev?:yea: Vi Šumadinci se stalno nešto bunite,tamante ga.:lol:
Ljubi te Mars! 6 različitih smajlija (uključujući i potpis)! To je njoj melem za dušu. (kao ima veze s tvojim postom)
Čekaj, ko je Nada? Dum = Nada?
Elem, ja uošte ne brinem o tom priznanju. Nisam ni do pola stigao. Polako. Nisam ja ''trpač'' (al' pravi onaj) kao Long, da stignem do mastera za 3 meseca. Život je preda mnom!

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
E Beljo,sećam se ja kad je ponuda smajlija bila mnogo skromnija,pa sad reko da koristim dok nisu počeli da naplaćuju.
Potpis-to moram javno priznati nisu bili smajlići već na japanskom -ćaskanje- ali kad su promenili izgled foruma pokarabasali su mi fontove,ili šta već,pa ispadoše smajliji umesto チャット .Inače ima jedna stara srpska poslovica Ko koristi smajliće,zlo ne misli!Dobro me podseti da ubacim par komada.:aikido::monhghy:

Dum je Nada.:yea:

Što se tiče tih što pune forum,bilo ih je raznih rekordera,ne ponovilo se.:oops:

E.gde nam je nestao Ulke,prođoše razna polugodišta a njega ni od korova?Videiš Beljo,stalno da budeš na forumu,a ne ko ja da pogubiš konce pa posle stalno ko baba na pijaci da zapitkuješ,tegde je ovaj,šta je sa onim....:monhghy:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Dum je Nada! To! Verovatno nije trebalo da otkrivaš njeno pravo ime. Od sad ću je stalno zvati Nada.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315

Hmm, loša ti je opservacija, otkud meni problem sa godinama

;)

- nemam drugo objašnjenje za broj postova :lol:

Vidim da smo mi Šumadinci Vojvođanima trn u oku i ne samo vama nego i predstavnicima drugih republika yes3
Samo se udružujte protiv nas, nećete se od toga leba najesti :lol:
A greška je oko tog prebacivanja. Kad je tema prebačena u Spam dobro sam krenuo ali sam posle vremenski bio sprečen da objasnim stvari a tema je brzo zaključana i ta prilika ode u nepovrat. Da je neka druga prebačena ne bih se bunio kao ni sad da ovu opet prebace u Spam, nema više svrhe...niti bi to neko cenio niti imam nameru da govorim za druge.
Jesmo mi ovde ratnički nastrojeni, muka nas naterala ali isteraćemo pravdu, jednom za sva vremena :(

Poslednja izmena od urednika:
Natrag