Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Obožavam ovu ženu nemasterku! Uvek kad se pojavi tako slatko me nasmeje!:air_kiss:
Najdraža nemasterko želim ti da u Novoj godini budeš vesela i zdrava!
Takođe, šaljem ti puno masterskih poljubaca u nadi da ćeš i sama uskoro stići do te laskave titule! :lol:
suicide_fool-edit
Ljubi te Mars! 6 različitih smajlija (uključujući i potpis)! To je njoj melem za dušu. (kao ima veze s tvojim postom)Danas sam prvi put videla neke tvoje osobine i počinjem da brinem za tebe.Stižu te godine.
1.Danas si lagano opsovao,jes bila teška psovka,hihi,ali pre nešto tako nisam mogla da vidim ni u najavi.:wink:
2.Skromnost,(vredni postovi pa se duplo računaju).Nije nego.:lol:
Imala sam jednu strašnu(Pajo,Pajo,imam strašnu ideju)ideju,ali me bila prošla volja za tim.
Baš u vreme kada je Nadi bilo,jeste,nije master,a pre toga tema Dobro jutro u spamu,smislila sam da jednu posećenu temu moj dragi prijatelj na kratko premesti u spam,pa da vam svima u sekundi padne broj postova.To bi bila prava gungula.Ali tad sam nešto bila lenja na forumu pa do realizacije te ideje nije ni došlo.A već smo se slatko smejali i čak znali da ćeš ti biti taj koji će se prvi pobuniti protiv režima.
Da nisi ti potomak Karđorđev?:yea: Vi Šumadinci se stalno nešto bunite,tamante ga.:lol:
Danas sam prvi put videla neke tvoje osobine i počinjem da brinem za tebe.Stižu te godine.
1.Danas si lagano opsovao,jes bila teška psovka,hihi,ali pre nešto tako nisam mogla da vidim ni u najavi.:wink:
2.Skromnost,(vredni postovi pa se duplo računaju).Nije nego.:lol:
Imala sam jednu strašnu(Pajo,Pajo,imam strašnu ideju)ideju,ali me bila prošla volja za tim.
Baš u vreme kada je Nadi bilo,jeste,nije master,a pre toga tema Dobro jutro u spamu,smislila sam da jednu posećenu temu moj dragi prijatelj na kratko premesti u spam,pa da vam svima u sekundi padne broj postova.To bi bila prava gungula.Ali tad sam nešto bila lenja na forumu pa do realizacije te ideje nije ni došlo.A već smo se slatko smejali i čak znali da ćeš ti biti taj koji će se prvi pobuniti protiv režima.
Da nisi ti potomak Karđorđev?:yea: Vi Šumadinci se stalno nešto bunite,tamante ga.:lol: