TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Nema 'leba od spama, to govorim! Nema ni titule! Ništa! Eno ti perspektivnog ministra Longa. Misliš da bi on bio sad to što jeste da je visio ovde, u Nadinom Klubu...?! Ni ovaj što sluša hip hop nije ovde postao budža. E, zato ljude ne zanima ovo. Neozboljno je. Mislim, zamisli društvo s Religije da se ovde pojavi. Na šta bi to ličilo!

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Vidim da ovde nema ništa, ali ima prostora za dogovor, ja kao Master uvek mogu da pomognem, titula me na to obavezuje yes3

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Gazdarica teme je nediplomatski postupila. yes3Mesto da mene, jedinog bezemljaša koji ovde obitava, drži kao malo vode na dlanu, ona tu nešto...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Imaš predrasude prema novopečenim Nemasterima, mora tu fleksibilnije da se postupi, malo da ih namamiš pa oni posle da obavljaju prljave poslove koje si ti radio :lol:

TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Možda tu treba promeniti pristup, šta znam. Ali s tm novim nikad nisi siguran. Pokupi se i ode odjednom. I šta onda? Ništa. A ni mene niko nije gled'o...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Možda tu treba promeniti pristup, šta znam. Ali s tm novim nikad nisi siguran. Pokupi se i ode odjednom. I šta onda? Ništa. A ni mene niko nije gled'o...

Treba, treba da se promeni...mora još neko tu da dođe pa onda podelite uloge...ma ima samo da pršti na temi yes3
Danas su svi osetljivi, rekoh na nekoj temi pre neki dan...zato mora vrlo precizno da se deluje, nema šale :)
Nemoj da gledaš prema sebi nije svim nemasterima potrebna pomoć

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Beljo,ljubim te u to gazdarica.Nek sam i ja negde gazdarica.
Šta je tebi nediplomatski?ja te kalim za sve one ale i aždaje koje samo čekaju da te poju.I ja sam ti bezemljaš,to valjda vidiš i sam.A one novce koje imam na računu,to sam dobila od prijatelja koji mi u stvari nije prijatelj...zvanično,tako da ne babram u njih dok ne postanem master.To će se verovatno kad tad desiti a te pare čuvam za kompletnu promenu identiteta.
Držim ja tebe ko kap vode na dlanu,samo ti to ne vidiš.I nemoj da te ovaj divni master zatruje,ti si ovde član za primer a ne neko ko je produžena ruka neke opake womenke.

Masteri,nećete nas posvađati.
Beljo,poslušaj samo prvu pesmu.;)

Poslednja izmena od urednika:
TMF
Član
Učlanjen(a)
09.07.2011
Poruka
1.433
Death, ti si se već ponudio da pomogneš, kao neko ko je sve to prošao. Zato lepo vodi nemastere kroz forum (one kojima je to potrebno)... Golden već mentorišeš...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Šta sve ovde može da se pročita...Ivanjuška jeste gazdarica ali i veliki manipulator.
Kao što se iz priloženog da videti uvek ima neke podmukle ideje ccc još ovo na kraju...Belja, da se ne druži sa devojkama, ja ga to nikad ne bih savetovao :)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Šta sve ovde može da se pročita...Ivanjuška jeste gazdarica ali i veliki manipulator.
Kao što se iz priloženog da videti uvek ima neke podmukle ideje ccc još ovo na kraju...Belja, da se ne druži sa devojkama, ja ga to nikad ne bih savetovao :)
Molim!Ko je sad manipulator,kad sam ja rekla da se ne druži sa devojkama,pa neće valjda sa onima što nose zastave duginih boja.Da se pomerim s mesta.
Beljo,kanda si mu stao na žulj,zabacio na njegovu teritoriju.Znaš šta Death,pa nije to pu moja,.Moraš malo više da se trudiš.

Nego,da li se Bilja pojavljivala od onda?

Natrag