LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.12.2009
- Poruka
- 29.042
Hahahah ne master tema
Bravo, Ulke, neka si im rekao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hahahah ne master tema
Zbog takvih kao što si ti, nastao je ''pakao''...Gorećeš u ''paklu'', zbog tih neiskrenih reči... ludaku
p.s.zreo si da izvadiš zdravstveni karton u Lazi...
Najdraža Dum, izvini što sam ono tamo surovo napisao, morao sam...želeo sam da budem ''faca'', ali ti dobro znaš, da te ja cenim i poštujem...i mislim da nema bolje osobe na ovom forumu od tebe...Čak si bolja i od moje ''sokolice'' Sendi
Čak si bolja i od moje ''sokolice'' Sendi
Naravno da me vole. yes3 One pred spavanje izgovaraju molitvu, da sutra budem prisutan na forumu. :mrgreen:joooj delija nedaj se:???:..neeemojte ga,gde ce vam dusa..heeeee.. ustvari one tebe voolekao devojcice u skoli..uvek peckaju one decake koje gotive heheee
One pred spavanje izgovaraju molitvu, da sutra budem prisutan na forumu. :mrgreen:
hehehehe...suuuuper ti ovo))samo pazi sta sanjas..heheheheh
U poslednje vreme samo sanjam bajkovite snove. yes3 Pre neki dan sam sanjao Sendi, kako mi kaže ti si moj nedosanjan san. Častio sam je lepim kompilmentima, a ona je ljupko trepnula svojim trepavicama i svoje usne razvukla u širok osmeh. smile3 :mrgreen:hehehehe...suuuuper ti ovo))samo pazi sta sanjas..heheheheh