Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Zbog takvih kao što si ti, nastao je ''pakao''...Gorećeš u ''paklu'', zbog tih neiskrenih reči... ludaku

p.s.zreo si da izvadiš zdravstveni karton u Lazi...

Ne vredi što si zamolila Rusa da ti promeni post. Na vreme sam ga sačuvao, da svi vide kako se ophodiš prema forumašima. Nemam komentar. :mrgreen:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Jao, pa hvala Dum sto mi otvaras oci. Vidim ja da je "mali" povilenio nacisto i pitam se sta je :lol:

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
joooj delija nedaj se:???:..neeemojte ga,gde ce vam dusa..heeeee.. ustvari one tebe voole:)kao devojcice u skoli..uvek peckaju one decake koje gotive heheee

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
joooj delija nedaj se:???:..neeemojte ga,gde ce vam dusa..heeeee.. ustvari one tebe voole:)kao devojcice u skoli..uvek peckaju one decake koje gotive heheee
Naravno da me vole. yes3 One pred spavanje izgovaraju molitvu, da sutra budem prisutan na forumu. :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
hehehehe...suuuuper ti ovo:)))samo pazi sta sanjas..heheheheh

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
hehehehe...suuuuper ti ovo:)))samo pazi sta sanjas..heheheheh
U poslednje vreme samo sanjam bajkovite snove. yes3 Pre neki dan sam sanjao Sendi, kako mi kaže ti si moj nedosanjan san. Častio sam je lepim kompilmentima, a ona je ljupko trepnula svojim trepavicama i svoje usne razvukla u širok osmeh. smile3 :mrgreen:

Natrag