Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ivanjuška je uvek iskrena. yes3 A ti si mi Dum sumnjiva, i kad pomislim da sam u najvećoj mislosti kod tebe, znam da mi pleteš neku zamku. :mrgreen:

Odavno sam ja to Dum shvatio
ko te ne zna, skupo bi te platio. :lol:
Žene su ti pomutile um...:lol:....Na čemu si? Mislim na kom' ''napitku'', to sam ja Dum Master ko' i ti...Izdajice razočarao si me skroz...:cray::cray::cray: Teško sam ovo tvoje ''na dve stolice podnela''. :mrgreen: :lol:

e jeeste,taako je delija,totalno si u pravu..heheh ivanjuskina najbolja osobina je iskrenost,ja je bre znam;)))...naravno,ponekad i surovo iskrena,strelac je to;)..zato se ona i povuce kad oseti mutne rabote hheeeeeeee...nego,vec kad je spominjemo i jos tako leepo pricamo o njoj mogla bi malo svratiti;)..malo i da nam napuni frizider:)hehehee
A pa ja vidim Meno, da si ti ovde glavna na promociji NeMastera...Ti si im sigurno ''menadžer'', samo se kriješ...:lol:
Moram priznari, postajete sve ''ozbiljniji''...Nije se više zezati sa vama....:lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
heheheheh...dum bum dum bum:roll:heeee...vreme je bilo da neko ovde unese dinamiku...heeheheheh....mislim,neko zensko,a ne master;)...jos kad se malo izmiksuje marketing,promocija...bice ovde sve sadrzajnije i blistavije:roll:heeeeeeee

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
heheheheh...dum bum dum bum:roll:heeee...vreme je bilo da neko ovde unese dinamiku...heeheheheh....mislim,neko zensko,a ne master;)...jos kad se malo izmiksuje marketing,promocija...bice ovde sve sadrzajnije i blistavije:roll:heeeeeeee
Ma znam ja da hoće...Ne sumnjam...
Nego kad se ''nahvatate'' tih ''zlatnika'', ne zaboravite na ''štednju'' u DeriDeri banci...jer ''mi smo uvek tu,... za vas''...:roll: :lol:

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
ko o cemu baba o zabama..heeeeeeeeeeee....a nee,vi ste za te poslove,ekonomisanje..malerisanje...heeeeeeeee.jedino sto mozete da nas fino sponzoriseteyes3..mi smo vas ukras,sa velikom umetnickom vrednoscu..hehehh..zato morate stalno brinuti,ulagati u nas...jer bas bez nas nemate nikakvu dobit;)..hehehehe..mislite o tome...smile3

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
ko o cemu baba o zabama..heeeeeeeeeeee....a nee,vi ste za te poslove,ekonomisanje..malerisanje...heeeeeeeee.jedino sto mozete da nas fino sponzoriseteyes3..mi smo vas ukras,sa velikom umetnickom vrednoscu..hehehh..zato morate stalno brinuti,ulagati u nas...jer bas bez nas nemate nikakvu dobit;)..hehehehe..mislite o tome...smile3
Ne znam Meno...Sve mi se čini da bi ste vi u tom slučaju bili ''vreća bez dna''...:lol:
Znaš mi Masteri smo oprezni, mi se trudimo da ne ulažemo u ''propale investicije''...:lol:
Ma kad bolje razmislim, zaslužila si čokoladu...za početak...Od koga je dobro je...:lol:

soko-stark-cokolada2.jpg

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
opa cokolada..heeeeeeeeeee...dobro je,nije kao ona zestina kod vas od koje me je bolela glava...heheeeeeeeee.......hvaala,hvala..sad bih i ja teebi nesto,ali ne znam ja to,ipak sam jos ne iskustan master:)..ali zato kad naucim..ima da ako budes dobra dobijes pravi zenski poklon;)..heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ups..mislim neiskustan ne master:???:izvinjavam se,mnooogo se izvinjavam..heeeeeeeee

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Izdajice razočarao si me skroz...:cray::cray::cray:
Jaooo, što sam osetljiv i emotivan, suze mi pođoše. :cray::mrgreen: Ali moram da budem iskren i kažem Meni, da bude pažljiva s tobom. Mena, Dum se ponaša kao Brisel prema Srbiji. Kada joj više nisi potreban za ostvarenje ciljeva, šutnuće te nogom. :mrgreen:
I ne pozivaj Dum sirote ne-mastere da stede u tvojoj banci. A koliko je meni poznato, ta tvoja deračka banka, je doživela fijasko. :dntknw::lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jaooo, što sam osetljiv i emotivan, suze mi pođoše. :cray::mrgreen: Ali moram da budem iskren i kažem Meni, da bude pažljiva s tobom. Mena, Dum se ponaša kao Brisel prema Srbiji. Kada joj više nisi potreban za ostvarenje ciljeva, šutnuće te nogom. :mrgreen:
Zbog takvih kao što si ti, nastao je ''pakao''...Gorećeš u ''paklu'', zbog tih neiskrenih reči...:lol:

p.s.zreo si za ''naslovnicu''...:lol:

Natrag