Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Evo,ovaj delija,divan decko,Zvezdas,kud ces bolje.jedino ponekad padne pod njihov uticaj

Delija je jos uvek "svez" master. Imamo i mastere koji su odaaaaavno pregazili period za probu. Nije ni cudo da ponekad padne pod njihov uticaj. Mislim, ima ih dosta sa po 3000 postova ... E to su masteri yes3

A ovi ostali, oni samo pokusavaju da se uz njih (znate ne masteri sta mislim) da se profuraju, da se brze uklope :blum3: More, zgadija je to i to ona gadna :D

Tesko nama sa njima (misle oni) ali ... (to je ipak misljenje mastera) yes3 ;)

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
tako je prijatelju mesidz,kao mi ne mozemo bez njih,heeeee......bre njima bi zivot bez nas bio stihija..utopija,mi im dajemo ovde boje,sunce,sirimo optimizam,hedonizam..heeeeeeee......a mi bi s muzikom u usima bez njih opusteno krstarili forumom..heheheheh.......naravno,osim dobrih master primerakayes3..ove natripovane ne racunam..heehehhe

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Sve je lažno ne masteri u ovim vašim komentarima, mada ima i po neko zrnce istine. :mrgreen:

Nego, ajde svratite malo vi kod nas, da uživate u kafanskoj atmosferi. yes3 :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Naravno da je istina što je Ivanjuška napisala. Ruka joj se pozlatila. :mrgreen:
Znaš, Ivanjuška ponekad nešto napiše i iz sažaljenja....Ne bih ja te njene reči baš shvatala za ozbiljno...a i zna koliko se ''primaš''na pohvale...:lol:...Ne daj da te ''obmane'' i da rasturi naše ''čvrste'' redove...Vidiš kako je ''prevaspitala'' Mesidža i Menu, a kako su to bili fini forumaši...:lol:

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
ma bre dum niko kao ti u prevaspitavanju...heeeeeeeeee...ti si zenski napoleon u vasim redovima.heheeeeeee..a mesidz i ja smo umetnicke duse..naravno fini,suptilni:roll:..samim tim veliki individualciyes3..teesko nama sta moze kolektivna svest....heeeeeeeeeeee....mi samo idemo tamo gde je klima povoljna za nasu sirinu duha..heeeeeeeeeeee
joj kako ja...........:)))))

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
ma bre dum niko kao ti u prevaspitavanju...heeeeeeeeee...ti si zenski napoleon u vasim redovima.heheeeeeee..a mesidz i ja smo umetnicke duse..naravno fini,suptilni:roll:..samim tim veliki individualciyes3..teesko nama sta moze kolektivna svest....heeeeeeeeeeee....mi samo idemo tamo gde je klima povoljna za nasu sirinu duha..heeeeeeeeeeee
joj kako ja...........:)))))
Da imam neku ''ranu'', stavila bih vas na nju...Kakvi ste, ''na ranu da vas čovek privije''...:lol:
I ja idem gde je klima povoljnija...A meni sve odgovaraju...''Ima me svuda''...:lol:
Odoh...;)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Znaš, Ivanjuška ponekad nešto napiše i iz sažaljenja....Ne bih ja te njene reči baš shvatala za ozbiljno...a i zna koliko se ''primaš''na pohvale...:lol:...Ne daj da te ''obmane'' i da rasturi naše ''čvrste'' redove...Vidiš kako je ''prevaspitala'' Mesidža i Menu, a kako su to bili fini forumaši...:lol:

Ivanjuška je uvek iskrena. yes3 A ti si mi Dum sumnjiva, i kad pomislim da sam u najvećoj mislosti kod tebe, znam da mi pleteš neku zamku. :mrgreen:

Odavno sam ja to Dum shvatio
ko te ne zna, skupo bi te platio. :lol:

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
e jeeste,taako je delija,totalno si u pravu..heheh ivanjuskina najbolja osobina je iskrenost,ja je bre znam;)))...naravno,ponekad i surovo iskrena,strelac je to;)..zato se ona i povuce kad oseti mutne rabote hheeeeeeee...nego,vec kad je spominjemo i jos tako leepo pricamo o njoj mogla bi malo svratiti;)..malo i da nam napuni frizider:)hehehee

Natrag