Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Pozdrav komšije. :hi: Dobro je da je ova tema živnula malo. yes3 :mrgreen: Evo doneo sam vam sliku na poklon. yes3 :mrgreen:

00000olaa.jpg

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pozdrav komšije. :hi: Dobro je da je ova tema živnula malo. yes3 :mrgreen: Evo doneo sam vam sliku na poklon. yes3 :mrgreen:

00000olaa.jpg
Hvala Delija, na gostoprimstvu...Mi smo uvek takvi...''gostoprimivi'' :mrgreen: :lol:
Evo, ja ću malo da odmorim, dok ostali masteri ne dođu u ovaj luksuzni deo...:lol:

Goblem-fotelja_slika_L_589178.jpg

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
eto sta su masteri..samo idu na formu i brzinu..heheh..cak tako i kucu grade,na brzaka..pa jos uvaljuju namestaj odmah.. stolice,provereni klasicizamwacko2..mi polako,uz muziku,opusteno zidamo;)..a kad dodju finiji radovi..boje,fasada..to ce biti cista igrarija..umetnost,bar smo tu jaki..heeeeeeeee

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
da se malo vise hvaale..heeeee..veruj mi,i ja sam nova..znam samo da broje postove,zapocinju teme..ima neka fora oko banke,ali to otidji kod njih,sa zadovoljstvom ce ti pricati:)..ima dva, tri mastera koji bas vole da ih neko pita na tu temu..hehehhe

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Koje privilegije imaju,hm,dobro pitanje.
Da vidimo...kao stariji clanovi(mada je i to uslovno receno,jer zavisi koliko su aktivni na forumu) imaju privilegiju da budu od koristi i dobrobiti za forum,doprinoseci svojim komentarima i temama.da kao stariji i skusniji izlaze u susret novijim clanovima,da pomognu ako mogu.yes3
Realno,nema neke opipljive privilegije,sem sto se duvaju svojim master statusom.
U prevodu,vole da zezaju mladju decu(a to smo mi)da pisu i ta,mo i gde nisu pozvani,da prozivaju po zelji....Lista je duga.:D
Vidis kako nas provociraju svojim raskosnim vilama a nas u blato.Zato...ja nikad necu postati master.

Moram reci da i medju njima ima postenog sveta,ne mogu da generalizujem.U svakom zitu ima kukolja pa tako i kod njih.

Evo,ovaj delija,divan decko,Zvezdas,kud ces bolje.jedino ponekad padne pod njihov uticaj,ipak je i on master...Samo,vidi se da mu ne prija ova uloga zlice.Covek dobar u dusi.

E Delijo,ako te sad ne ozenimo,nikad necemo.

Član
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poruka
120
znaci da u sustini nemaju nikakve posebne privilegije u odnosu na nas. :) da li se duvaju kako kazes jos nisam primetio,ali sam lepo docekan u master temi... nije se niko bunio sto sam banuo,a i rekose da navratim kad hocu. :)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Naravno da si lepo docekan,pa nisu oni totalni divljaci.:lol:

:D:D:D

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Evo,ovaj delija,divan decko,Zvezdas,kud ces bolje.jedino ponekad padne pod njihov uticaj,ipak je i on master...Samo,vidi se da mu ne prija ova uloga zlice.Covek dobar u dusi.

:boast::mrgreen: Zlata vredan komentar. :mrgreen: Nisam ja pod njihov uticaj, nego Dum i Sendi stalno se guraju uz nas visokopozicionirane članove foruma. :mrgreen:

La Volpe, naše master gnezdo je otvoreno za sve. Kad god poželiš, svoje komentare možeš da ''parkiraš'' na toj temi. :mrgreen:

Natrag