Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Slusaj Nado,i teba da ujeda,zato se tako zove,kad neko nece sam da shvati....di mu je mesto.:lol:
Jel lepo,to sto radis,sacekujes mi sapatnike iza grmlja,cim glavu promole,ti u napad.Nije sve u kvantitetu,ima malo i u kvalitetu,sto je kod nas slucaj...mali ali razorni.:roll:Sa sporogorecim fitiljem.

Ja sam se ovih dana bakcala sa visnjama,u to ime evo vam svima,zvanima kao i ne zvanima(kojih je usput mnogo vise)po parcence ove lepote

svarclad-torta.jpg

za vas sam je gazala.Nema kostica.A mozda i ima...A plombiranje skupo.No,imate vi love.:D:alien:

Član
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poruka
120
ja sam pisao u master temi,ali mi se cini da po nekoj klasifikaciji ovde pripadam. mada su mi masteri rekli da mogu tamo da dodjem kad hocu. :)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pozdrav dragi ne-masteri :D. Ivanjuska, morala sam da svratim po jedno parce, mirise po celom forumu :D. Izgleda da raste i ovde kvantitet :D

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ma pusti ti njih,kao dobrice,ne prave rasnu razliku....Procitraj ti sta pise na pocetku teme i sve ce ti biti jasno.S obzirom na to da ti je dug i trnovit put do 2000,jos ces se ti nagledati procenata.
Dobro ti nama ne masterima dosao,i da se mi jos dugo druzimo,pa makar i sa "njima".;)
Jesi probao Svarcvald tortu?
Moze rakijica,pivo ili kabeza,sta je po volji?
Ovo je domacinska tema.:)

Član
Učlanjen(a)
07.06.2011
Poruka
120
Posto ne pijem uzecu neki sok ili kiselu vodu,ako moze. tu tortu o kojoj pricas nisam probao,pa ako imas parce daj. volim slatkise. to mi je slaba tacka....:)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Joj dragi ne masteri...aj nek ti bude.:DA miri torta,pa mora ,sa trunom cimetom je ,mmmmmmm.
Slava ti nije udarila u glavu,to mi je drago.
A kvantitet...raste vrtoglavom brzinom,dok Nada ne dodje sa svojim velikodusnim ponudama.:roll:

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
juhuhuhu..eto koja ovde opustencija..bre i kolac..piivce..ma idi bre..hehehhehe...cak i masteri vole da navrate..umore se od debata,pa im ovde terapija:)

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Deder kazi, a cija ti bese? :blum3:

Pitanje ti je na mestu ako se uzme u obzir moje cesto "masenje" tema :blum3:

Ih, bre, Ivanjuska pa nisam ja kao "ona" Dum pa da mi slava udari u glavu ( udarena sam ja odavno wacko2 ) :D. Mislim da ne smem vise da pominjem Dum :vorred:

Jao, zaboravih da pomenem Deliju, njega je tek udarila slava ili sta li je vec :D

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
juhuhuhu..eto koja ovde opustencija..bre i kolac..piivce..ma idi bre..hehehhehe...cak i masteri vole da navrate..umore se od debata,pa im ovde terapija:)

O jes,kakva je torta,reci.:)

Volpe,za tebe

karadjordje2.gif

i casa naravno

slika-stara-staklena-casa--3382735v160h120.jpg

Mesidze, for ju

pecko.jpg
i to ladno ko zmija.

Sendi,moze jedan koktelcic?

cocktail.jpg

Natrag