LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Pre neki dan sam sanjao Sendi, kako mi kaže ti si moj nedosanjan san. Častio sam je lepim kompilmentima, a ona je ljupko trepnula svojim trepavicama i svoje usne razvukla u širok osmeh. smile3 :mrgreen:

Sva sreca pa je nedosanjan, jos mi fali da mi se u sne pojave "leprsave" ili letece, kakve vec, koze, evo i sad se smejem od srece zbog toga. Bice da si pogresno protumacio moje treputanje i osmeh :roll:.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Sva sreca pa je nedosanjan, jos mi fali da mi se u sne pojave "leprsave" ili letece, kakve vec, koze, evo i sad se smejem od srece zbog toga. Bice da si pogresno protumacio moje treputanje i osmeh :roll:.

Još si mi govorila, budi moj orjentir kroz život, moja zvezda vodilja, volim pogled tvoj, nežni labude moj. :lol:

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
nja nja nja...:))))..kao mi ne masteri...a vooole ovde da dodju,da prebace po koju,pa to ti jesmile3..jos kad treba da se medjusobno nadjacavaju,ko je bolji,vecci,leepsi...heeee...ali neka,slobodnoyes3..mi smo samosvesni,velikodusni,lepi,nama ne trebaju dokazi..heheh...uz sve to neverovatno sarmanti..heeeeeeeeeeeeee...tako da slobodno,mi smo tu..da jacate ego..heheeeeeee

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pa i nije tako ali si pogresio negde.Ja nisam master.Ja sam mAster.Sa naglaskom :)
He, he...I ja sam Maaaaster...I više puta sam postajala mAster (mislim, neke teme su otišle u spam i tako....:lol:)
Ako si mu rekao....Da se zna yes3...Mislim, da su oni malo ljubomorni na nas...Zato je nama lepo...mislim nama MASTERIMA...:lol:

nja nja nja...:))))..kao mi ne masteri...a vooole ovde da dodju,da prebace po koju....
Uvek je bilo, tuđe slađe.....:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ulke,sad si me fakticki razocarao.:D
Ostaces ti"Samo u mislima" jos dugo...koliko se meni cini.:roll:

Natrag