Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
malo,ali odabrano;)heee...nije lako nocni cuvar biti,nocu bditi i manje sniti..hehehhehe..jos kad krene rima sve mora da stima..heeeewacko2

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Nije loša rima, samo da nije zima, ali koliko je vrućina nema spavanja noćima, ali, ako najvaljeno nevreme noćas krene, isto se hvata nezavisno od death rowa i mene :)

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
hehheheeeeeeee....dobro kazes deathe..mi izgleda nismo sa ove planete...samo malo obilazimo svete..i rusimo nocne siluete..heeeee:):roll:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Zdravo Death...Šta su se ovi NeMasteri ''razigrali''....
Znaju li oni da je sad ''policijski čas'' za NeMastere...Posle 24h, samo mi MAsteri možemo da šetamo forumom...:D

Pozdrav Dum ;)

Ne znam ali kad se Ivanjuška pojavi dobiju na samopouzdanju...anarhija ili demokratija...meni ne smeta yes4

hehheheeeeeeee....dobro kazes deathe..mi izgleda nismo sa ove planete...samo malo obilazimo svete..i rusimo nocne siluete..heeeee:):roll:

Odoše mi zahvalnice ali dobra ti je rima to ti kažem u lice :)

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Pozdrav Dum ;)

Ne znam ali kad se Ivanjuška pojavi dobiju na samopouzdanju...anarhija ili demokratija...meni ne smeta yes4
Ne daj se Death...Opasan je to svet NeMastera, nemoj da te nateraju da promeniš stranu...Nemoj da iskoriste tvoje trenutke slabosti...:lol: :lol:
Pozdravljam vas, laku noć :hi:

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
upravo je pala kometa..dum je pocela forumom da seta..smile3:roll:

Natrag