Hoću da kažem da iGo, što se tiče Srbije, daleko zaostaje što se tiče ažurnosti mapa u odnosu na većinu konkurentskih aplikacija. Jedini gori od njih je (od velikih igrača) Copilot, tu je negde i TomTom NDS, mada oni svaki čas ažuriraju mapu, ali nikako da ubace ono što je meni najvažnije (ne znam da li je Go verzija ažurnija, nisam probao). Konkretno ako na nekoj mapi nije rutabilan deo autoputa Surčin - Obrenovac koji je pušten u rad u decembru, aplikacija koja koristi te mape postaje neupotrebljiva za mene, jer često koristim taj pravac. I to će biti tako još godinu dana od puštanja deonice. A kad izbace novu verziju, verovatno će opet biti izgrađena neka nova deonica koju ćemo opet čekati sledećih godinu dana. Dakle, konstantno ćemo sa iGo imati app koja nas vodi okolnim putevima umesto najbržim mogućim. Usput, Sur - Obr je pušten negde oko 20.12., Here je ili krajem decembra ili u januaru izbacio rutabilnu mapu sa tom deonicom, Sygic čini mi se u februaru ili martu (TomTom mapa), Google još brže od Sygic čini mi se. Neuporedivo bolje od iGo, Copilot, TT NDS. I da, kako proizvođači mapa relativno brzo izbace ažurnu mapu - najpre, oni unapred znaju da se gradi nova deonica autoputa i kuda će ići. Pitanje je samo kada će biti puštena u rad i možda fali jos neki detalj. Oni to unapred ucrtaju - tako se i dešavaju gafovi gde nas pojedine app vode nezavršenim putem gde su radovi još u jeku.