Član
- Učlanjen(a)
- 01.10.2009
- Poruka
- 90
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ima inače bi stare mape bile stare dve godine...Onda nema nikakvog smisla objava mapa sa 'kašnjenjem' od godinu dana.
Ne bih se složio - Here uglavnom par dana nakon što neka značajna deonica u Srbiji bude puštena (most, deo autoputa...) izbaci ažuriranu rutabilnu mapu. Slično važi za Sygic, Google Maps, Waze, pa čak i Osmand, Mapfactor, Maps.me i Magic Earth (sve četiri OSM based) su pretekli iGo za godinu dana. Time iGo postaje nepraktičan za korišćenje, jer je najbitnije za navigaciju da mape budu ažurne. Igo će nas dakle 12 meseci pogrešno voditi u Obrenovac preko Obrenovačkog puta, čak i kada to znači da imamo npr. 40 minuta duže putovanje. Meni je to suludo. Zato sam i prestao da koristim iGo, kao i Copilot, koji je još gori, jer ima samo jedan update godišnje.Šta mislite, koliko vremena je potrebno...
Ne bih se složio - Here uglavnom par dana nakon što neka značajna deonica u Srbiji bude puštena (most, deo autoputa...) izbaci ažuriranu rutabilnu mapu. Slično važi za Sygic, Google Maps, Waze, pa čak i Osmand, Mapfactor, Maps.me i Magic Earth (sve četiri OSM based) su pretekli iGo za godinu dana. Time iGo postaje nepraktičan za korišćenje, jer je najbitnije za navigaciju da mape budu ažurne. Igo će nas dakle 12 meseci pogrešno voditi u Obrenovac preko Obrenovačkog puta, čak i kada to znači da imamo npr. 40 minuta duže putovanje. Meni je to suludo. Zato sam i prestao da koristim iGo, kao i Copilot, koji je još gori, jer ima samo jedan update godišnje.
Da li? Ko ima officijal iGO sa TomTom mape?IGo koristi ili Here ili TomTom mape.
Pa u principu bi i mogli recimo lokacijom mobilnih uredjaja, ako se isprati frekvenca, putanja i brzina kretanja uredjaja, ta bi informacija mogla biti iskoriscena u takve svrhe.kako bi fizicki mogli to da postignu, da prate bukvalno sve puteve u svetu i da za koji dan od nekih "znacajnijih" promena azuriraju mape?