Član
- Učlanjen(a)
- 31.12.2011
- Poruka
- 1.534
Faki tebi i ostalima da objasnim nesto sto znaju vec i ptice na granama.
To je veoma jednostavno.
Poulbister i Gera su tvrdili da nigde ne pise Jehova u grckom tekstu,pa cak ni u septuagintama.
E kad su isplivali dokazi da pise i u septuagintama Jehova na jevrejskom klinastim pismom JHVH,onda je bilo PRC!
Onda je bilo da su JS to falsifikovali.,da je to lazirano itd,
Tu je vas prvi i osnovni kamen spoticanja.
A jesi li se pitao zasto su kasnije septuaginte izbacile taj jevrejski klinasti tetragramaton JHVH????
Od 4 veka je Jehova u obliku tetragramatona izbacen iz svih septuaginti na grckom?
Nadji mi sad neku septuagintu da u njoj pise Jehova!!!!
Prevaranti,i sektasi su izbacili Na najpodmuklji nacin JHVH iz septuaginu.
Evo i dokaz kako su to poceli da rade od 4 il 5 veka (slika u sredini).Jehovu su zamenili(REPLACED) sa kiros-Gospod.
Sto se tice dokaza da je JHVH i u Novom zavetu ,ima pismena potvrda Jeronima koji je pisao Vulgatu,a koji je drzao u rukama Matejevo jevandjelje na jevrejskom.
I ovo sto je nadjeno jeste super na kakvom se sotonskom napadu nasla Biblija i Jehova.
A sad mi kazi ,sta bi rekao ,kad bi sada arheolozi pronasli neke novozavetne spise gde pise JHVH???
Kakvu bi sumnju tada pokazao?
Zar mislis da su pisci novog zaveta ,dok su citirali stari zavet,izbacivali jhvh?,ili je to uradio neko drugi,neko nakon njih???
Pa gdesi brate risko ? izvini sto se nisam dugo javio sad sam pod novim imenom gera 2 jer samimao problem sa kodom!
Ali zelim da znaju svi na forumu da je to isti gera samo sa numerom "2" jer nisam mogao da otvorim stari kod nikako zato zelim da svi na forumu znaju da je to isti "gera"
Pozdrav svima.