Pozdrav gerakules
Zasto nisi dao tvoj komentar na postavljena pitanja, izbegavas ih zbog tvoje predrasude ili se plasis pa resio da kvaris temu?
Dok cekam Draganov odgovor zasto ti ne citiras Bibliju da ja proverim dali ti govoris istine ili neistine?
Pitanja za tebe.
Koji Biblijski stih kaze da je Bogu Isusu ime JHVH?
Postiraj nesto Egipatsko da proverim ime "jehova"
Gerakules, ti znas pisma, bar tako to govoris? ispravi me ako nije tacno.
Isus u novi zavet svedoci za koga ako ne za njegovoga Boga i Oca?
Isus u novi zavet objavluje svoga Boga i Oca i njegovo carstvo, a u to carstvo njemu Isusu je data duznost cara. Sada, ako se ne varam no ovom forumu pisano da ce se Isus nakon nekog vremena poniziti i podloziti svom Bogu i Ocu?
Dali je ovo tacno? ako nije pozeljno je tvoj komentar sa ispravkom.
Gerakules mene isklucivo zanima Biblija a ne tvoj Carls t rusel i masonerija templara, svati da je ovo forum Religija, pozdrav.
Ako je tako kako kazes onda se izjasni dali si JS,ili hriscanin, jer Isus rece niko nemoze da sluzi dva gospodara ili ce jednog voleti adrugog mrzeti, u tvom slucaju ti vise imas naklonosti k JS-ma izjasni se brate!!!
Kao sto rekoh ranije, ja se nesluzim nikakvim zurnalima ili time sto pisu ljudi, a samo onim sto pise sam Gospod TJ samo s biblijom.
Preokrenuo sam ceo internet za nekoliko godina naopako, imam toliko iskljucivo biblijskih materijala a takodje raznoreligijskih sekti i njihove doktrine,foto,video,i sve prevode biblija, koje su u danasnje vreme dostupne ljudima.
Tako da me niko,ama bas niko nemoze praviti budalom ovde na forumu.
Napisao letron:
Gerakules, ti znas pisma, bar tako to govoris? ispravi me ako nije tacno.
Isus u novi zavet svedoci za koga ako ne za njegovoga Boga i Oca?
Isus u novi zavet objavluje svoga Boga i Oca i njegovo carstvo, a u to carstvo njemu Isusu je data duznost cara. Sada, ako se ne varam no ovom forumu pisano da ce se Isus nakon nekog vremena poniziti i podloziti svom Bogu i Ocu?
Odgovor od gere:
isus se ponizio kada je sisao na zemlju pred ocem, i uzeo smrtno telo zato je govorio da je otac veci od njega,a
evo odgovora za koga svedoci pavle a kasnije i za oca:
(rim 9:5)
ων οι πατερες και εξ ων ο χριστος το κατα σαρκα ο ων επι παντων θεος ευλογητος εις τους αιωνας αμην -Којијех су и оци, и од којијех је Христос по тијелу, који је над свима Бог благословен вавијек. Амин.
I jos si zaboravio sta rece isus, oce ja proslavih ime tvoje a sada ti proslavi ime moje, sto znaci da u dela apostolska pise da nema drugog imena ni na zemlji ni na nebu kroz koje se mi mozemo spasiti Isus je bog ,otac mu je predao svu vlast zbog toga sto je on proslavio oca svojim telom i karakterom,zato on i odgovara filipu kako pitas gde je otac?zar ga nevidis ko vide mene vide i oca jer otac i ja smo jedno!!!
Znaci molio se ti JHVH ili Hristu to je isto, no otac hoce da se svi poklone sinu citaj otkrivenje.
Isus caruje s dana njegovog vaskrsenja to se vidi po apostolima, i oni nikad nisu proslavljali oca a na protiv Gospoda Isusa Hrista, to je bio njihov zadatak to je dar koji su dobili od Sv Duha,da proslave ime Isusa po celom svetu a ne Oca, Otac je zadovoljan ako se proslavlja njegov Sin samim
tim se proslavlja i Otac.
Jer ko neveruje Sina nema ni Oca znaci Sin proslavlja ime Oca a Otac ime Sina i tu se stvara NZ,sa Gospodom Isusom hristom A ne sa Ocem tj JHVH iz SZ. Isus je uvek bio car i bog stvoritelj dok nije uzeo telo i postao nizi od andjela i otac mu je potom po vaskrsenu vratio presto. pred svim andjelima (jevrej 1:5),on je i ranije uzimao telo da bi ga licno video avraam i saara,isak,jakov,koji se sam borio s gospodom i dobio ime umesto jakov ,dobio je ime izrael sto znaci onaj koji se borio s Bogom.
Nastavak sledi sutra radim moram na posao.
Pozdrav od gere.
Procitaj (1 mojs 18 celu glavu pa ces videti)a onda se seti sta kazu JS,(boga niko nikad nije video) kakva laz.