Najvaznija otkrica XX veka?????

Član
Učlanjen(a)
09.01.2010
Poruka
39
Da bukvalista jesam i iz tog razloga ne menjam svoje postove svaki cas, za razliku od tebe.
Tvoja nervoza me ne cudi, cas ti je forum drag, cas te nervira valjda pored svog tvog znanja (i laganja) vise ni ne znas sta si napisala.
Lako je biti pametan dok si uz racunar, sve ti pise i sve se moze naci, i primenjivati sa nekim ko je negde tamo. Samo znaj da je to kratkog daha, ne izleci se negde u drustvu, osim ako se ne kreces, a mislim da je to slucaj, sa onima koji citaju "Trece oko" i sl.!
Privatna prepiska - Boze sacuvaj. Jednostavno ne vidim razlog, ne bi se razlikovalo od ovog ovde. Ne bi niko nikog nista naucio.
I zato ti kuliraj u svojim uverenjima, ja cu u svojim.
Ko je u pravu to je vreme vec pokazalo, osim nekim pametnjakovicima (Boze nas sacuvaj od njih).
Covek se uci dok je ziv ili do kad to hoce. Neko utripuje da je naucio sve i onda na pogresnim premisama gradi svoje ideje.
 
Učlanjen(a)
30.12.2009
Poruka
354
o ho ho - pravo lice neznalice - svaka chas'

o ho ho - pravo lice neznalice - svaka chas'

Nije problem u tome što si bukvalista - i ja sam.

Ali - toliko ograničen i šupalj k'o dno od saksije - to je već - blam - onako - baš

Izvinjavam se svima koji prate ovu besmislenu prostu raspravicu između dva indijanca, ali jedan ne sme na pm nego 'oće da se ispoljava javno, a ja - zarad dobrobiti eventualno kakve dece - ne smem nedorečena ostati.

Kolega indijanac - valjda Hvala Bogu da će neko iskoristiti primer s'neta ako je već na netu??? Na šta li ti sam sebi ličiš - na fizičara i to dr mr -a? Jok - nego ću da lupetam napamet, kao da su to tek reči neke pesmice.

Šta si ti zamislio - da ti neko od nas izmisli vortex rupu na saksiji - neće da može... To samo može da očekuje takav sa tvog nižeg nivoa mensine skale od nas - ko na brdu ak' i malo... (Njegošev Gorski)

Au - što me ''zabolela nepravda'' za: ''i primenjivati sa nekim ko je negde tamo'' - nekim tamo - jadan ti - ti nisi za računarom, je li? Pristupaš ovde sa moba, šta li?

Treba naći na netu nešto i upotrebiti to u kontekstu - dakle razumeti - a ne k'o papagaj ponavljati! - bla bla bla - dok ti curi gende bala.

Uostalom - ti si prvi počeo sa stručnim terminima da se gađaš u svom postu na odgovor meni - pa ja - ko rek'o - daj da ti pustim šambalin 10 uvid celestinskog proročanstva u to - kako se sa stručnim terminima još može baratati.

Menjam mišlenje - ovaj pardOn - menjam svoje postove svaki čas - kako da ne - pogotovu je to razlog! Bilo jednom na divljem sabajle netu - ja napravim ok post - legnem, ustanem - a on sav iščašen, preveo se sa latinice na ćirilicu, rečenice se inverzirale, pa još tu i tamo pobrkana lica - WTF!!!???

I šta će onda osoba sa OCD-om da uradi nego da takav svoj post sredi?

Nego sam trebala da ostavm takav post, onako misterioznim meni načinom izdeformisan do bukvalne meni samoj neprepoznatljivosti.

Ma ne - ja lažem a ti se ne hvataš ko zadnja udavljenička cepidlaka za slamku spasa što septičku jamu talasa.

Znaš, maleni - reći nekom da laže to ne samo da su krupne reči pune nepoštovanja (makar ka starijem ako ne bližnjem) već su onako - uvredljivog karaktera, u domenu omaža pravdoljubivosti.

da sam glupa - to svakako jesam - makar naspram onoga koliko bi da sam više pametnija .

Krećem se doduše ređe zarad bolesti mi roditelja, ali imam izvestan ugled među raznoslojnim mnogobrojnim poznaništvom mi dovoljnim da se opušteno kandidujem za PS (kao u pesmi od BABA)

Dno dna - to je tvoj nivo - i čim spominješ to Treće oko - ti li ga čitaš, a? Otkud bi znao da je kao - ovo ono. Ja Nat G, a njega 3O baš i ne.

Nego, mani me se puško - znam te (i takve) kad si pištolj bila.

Plitkost saksijasta se ogleda u nerazlikovanju:

gotiviti mogućnost tj. ovoliku raznovrsnost multimedijalnih sadržaja među kojima i pristup davno zaboravljenim okidačima sećanja na prošle, nažalost smetnute s'uma - dane. Za manje pismene - na primer - mogućnost da na hard disk svog računara direkt sa ovog foruma putem internet konekcije skineš film koji si kao dete gledao i već si sasvim na njega zaboravio i sam njegov naziv i sve - kad eno ga - ovde je - i podseti te i na Nedeljno popodne i Seada Memića Vajtu, i to što ti je to takvo njegovo ime tad bilo onako sasvim - milozvučno, i na Bombončiće, i Sport Bilija, i na toliko toliko njih, pa onda na drugare ispred zgrade iz vremena kad još ni u školu niste išli al' ste eto tapkali slidže ispred zgrade - Životinjsko Carstvo - i OP - skineš sa ovog sajta album - pa ti čuka 'oće rikne od neke neobjašnjive sreće - a u stvari - srećan si zbog malo magle, snene pene.

Ne voleti forume - znači - uvideti da na svakom od njih ima neka isfrustrirana cinična osoba koja hoće da je Tomo Hegel pošto po to - i onda pljuje po svima, svemu, Tesli, izvrće činjenice i realnost u one forme koje njemu/njoj odgovaraju kako bi nahranile svoju ispraznost, usamljenost u bespuću ionako njemu istovetno usamljenih ljudi na koje nema potrebe da sikće, i onda natrči na brvnu tuk na luk i oboje tu iščaše kuk. Onda imaš dva indijanca (baš ovako nalik nama) koja nešto mrse, mrse, (kao da će ta deca zaista ovde da nalete - mada - nikad se ne zna - što bi u Generalovoj radnji znali reći - može biti, može biti) u nedogled, i sve sa dozom hejta, jer tako individualno ne mogu zbrinuti onu čeljad sa Haitija, niti one stare, uboge, i još tolike takve druge, mnoge.
I sad su to makar dvoje baš tu na forumu toliko bitni!

Oš, jes', no!!! - kako da ne.

Nema tu bruda veze ko je u pravu, ko pametniji - svi smo mi ''same-shit'' drugo pakovanje, a ''slepcima'' što pak vide drugim, unutrašnjim očima - pakovanje i nije bitno.

Ako ti treba neko priznanje - 'ži - svaka ti čas' kol'ko si ne samo plitak već si i kvaran k'o šupalj zub i zla žena (verovatno ta tvoja isfeminiziranost u tekstualnoj intonaciji dolazi usled nedostatlka muške figure ili prevelike dominacije ženskih u tvom životu - hm, vidiš - moguće! Eureka! :) )

Tako da latentni moj druže forumački - umem i ja da sejem hejt - a najlakše je nekom reći - onako - kao ti meni - geački ofucano

Nervoza mi od pms-a ali ti evnuše kanda ne znaješ šta je to - gugluj - gl gl gl

I tako - ja i zla i glupa žena jesam - a ti, cisko the kid, šta si - šta si ti?

Ću ti ka'm 4 free - U R THE vaška's baby :)

Pas laje a vetar nosi - a ti laj i ujedaj od sad kol'ko hoćeš, tj. duša ti ište - ja niže od ovog da se spustim - ne bih - dovoljno sam sebe uvaljala u blatnjavost tvog tipa da počinje pegla u grlu da me štipa.

Kerovi, kerovi, šab me gabri - što bi reko Boba

TESLA RULES :) )) i .
 
Član
Učlanjen(a)
09.01.2010
Poruka
39
Nervoza!
Sve gore napisano je izgleda dvosmerno.
Ni na jednom mestu svoj ego nisam stavio ispred tvog, što ti radiš, ali to je odlika samodovoljnih.
Blago tebi!
 
Član
Učlanjen(a)
01.11.2009
Poruka
10
sad cu ja da vam pojasnim TR, za koju je vec dokazano da je nemoguce izvesti tako nesto...ali jbg vec se trecina fizike zasniva na njoj pa je niko ne moze skinuti za jedan dan... nemoguca je zato sto se ni jedno telo (predmet) ne moze kretati brzinom svetlosti,cak ni u bestezinskom stanju niti vakumu...dakle tu prvo otpada jer bi sagorelo samo sebe,drugo da cak i moze da se krece niko jos uvek ne zna sta bi se stvarno desilo,sve su to nagadjanja. neki kazu da bi put kroz vreme bio moguc,ja mislim da je to glupost,los scenario iz sf filmova. ja ne pricam ovde nekim jezikom inzinjera,doktora,naucnika..iako sam ing elektrotehnike. nije bitno prepisati neki deo iz knjige i staviti ga ovde,da neko ispadne glup ili pametan. rekao sam prosto,jer TR kaze da ako telo puje brzinom svetlosti pretvara se u energiju,kolicina energije zavisi samo od mase,jer je brzna svetlosti konstantna... i sta je sa tom energijom,opet samo pretpostavke. mozda bi to telo koje se krece po zemlji brzinom svetlosti poslao super nova,i sprzilo bi Zemlju...eto sad sam i ja naucnik jer sam dao neko svoje misljenje. koje bi po meni i bilo najlogicnije,jer sve zavisi od mase,veca masa veca energija..vece sr****.jeste bio u pravu samo oko jeden stvari,da je vreme relativno:kad si sa dobrom zenom u krevetu sat ti prodje kao jedan minut,ako trpis veliki bol minut ti prodje kao sat. :)

priznali mi,oni ili neko treci,naizmenicna struja je najveci izmum (tesla). svi aparati,fabrike,eletronika ne bio dostigla ovaj nivo da nije bilo njega i njegovih patenatako koji se nalaze u skoro svakom uredjaju koji danas koristimo. "prenos na daljinu" je njegov izum, pa ga danas koriste svi telefoni,ne u originalu,ali koncept je njegov. nabitnije je sto svaki njegov patent primenljiv u praksi,moze se dokazati...a ne tamo neka glupava teorija relativiteta..
najveca otkrica svako nisu nikakvi lekovi za zarazne bolesti,jer su uglavnom kad su pravili te bolesti napravili i lekove u istim laboratorijama...drugo su dostignuca za lecenje naslednih bolesti,tu skidam kapu.

ali u globalu,niko ovde ne moze navestri ni jedan uredjaj koji se danas koristi a da su sebi ne sadrzi bar jedan teslin patent,ili bar radi na nekom njegovom principu...
I POSTO NE MOGU RECI DA JE TESLA NAVECI PRONALAZAK,JER NIJE NJEGA NIKO IZMISLIO....MOZEMO RECI DA JE SVAKI NJEGOV PATENT DOPRINEO NAJVECIM IZUMIMA 20-OG VEKA...
 
Član
Učlanjen(a)
24.10.2009
Poruka
434
Najveći pronalazak je daska za klozet šolju.
Jedna veličina a psuje na svako dupe.
Što se ne bi reklo za ovaj forum.
kad se neko lako vređa a da nekog lično ne poznaje kako li je tek kad se suoči licem u lice.
 
Član
Učlanjen(a)
30.10.2009
Poruka
1.858
Naizmenicna struja,Televizija,Avion,Kompijuter,Genetski inzenjering i Nano tehnologija.
 
Natrag
Top