o ho ho - pravo lice neznalice - svaka chas'
o ho ho - pravo lice neznalice - svaka chas'
Nije problem u tome što si bukvalista - i ja sam.
Ali - toliko ograničen i šupalj k'o dno od saksije - to je već - blam - onako -
baš
Izvinjavam se svima koji prate ovu besmislenu prostu raspravicu između dva indijanca, ali jedan ne sme na pm nego 'oće da se ispoljava javno, a ja - zarad dobrobiti eventualno kakve dece - ne smem nedorečena ostati.
Kolega indijanac - valjda Hvala Bogu da će neko iskoristiti primer s'neta ako je već na netu??? Na šta li ti sam sebi ličiš - na fizičara i to dr mr -a? Jok - nego ću da lupetam napamet, kao da su to tek reči neke pesmice.
Šta si ti zamislio - da ti neko od nas izmisli vortex rupu na saksiji - neće da može... To samo može da očekuje takav sa tvog nižeg nivoa mensine skale od nas - ko na brdu ak' i malo... (Njegošev Gorski)
Au - što me ''zabolela nepravda'' za: ''i primenjivati sa nekim ko je negde tamo'' - nekim tamo - jadan ti - ti nisi za računarom, je li? Pristupaš ovde sa moba, šta li?
Treba naći na netu nešto i upotrebiti to u kontekstu - dakle razumeti - a ne k'o papagaj ponavljati! - bla bla bla - dok ti curi gende bala.
Uostalom - ti si prvi počeo sa stručnim terminima da se gađaš u svom postu na odgovor meni - pa ja - ko rek'o - daj da ti pustim šambalin 10 uvid celestinskog proročanstva u to - kako se sa stručnim terminima još može baratati.
Menjam mišlenje - ovaj pardOn - menjam svoje postove svaki čas - kako da ne - pogotovu je to razlog! Bilo jednom na divljem sabajle netu - ja napravim ok post - legnem, ustanem - a on sav iščašen, preveo se sa latinice na ćirilicu, rečenice se inverzirale, pa još tu i tamo pobrkana lica - WTF!!!???
I šta će onda osoba sa OCD-om da uradi nego da takav svoj post sredi?
Nego sam trebala da ostavm takav post, onako misterioznim meni načinom izdeformisan do bukvalne meni samoj neprepoznatljivosti.
Ma ne - ja lažem a ti se ne hvataš ko zadnja udavljenička cepidlaka za slamku spasa što septičku jamu talasa.
Znaš, maleni - reći nekom da laže to ne samo da su krupne reči pune nepoštovanja (makar ka starijem ako ne bližnjem) već su onako - uvredljivog karaktera, u domenu omaža pravdoljubivosti.
da sam glupa - to svakako jesam - makar naspram onoga koliko bi da sam više pametnija .
Krećem se doduše ređe zarad bolesti mi roditelja, ali imam izvestan ugled među raznoslojnim mnogobrojnim poznaništvom mi dovoljnim da se opušteno kandidujem za PS (kao u pesmi od BABA)
Dno dna - to je tvoj nivo - i čim spominješ to Treće oko - ti li ga čitaš, a? Otkud bi znao da je kao - ovo ono. Ja Nat G, a njega 3O baš i ne.
Nego, mani me se puško - znam te (i takve) kad si pištolj bila.
Plitkost saksijasta se ogleda u nerazlikovanju:
gotiviti mogućnost tj. ovoliku raznovrsnost multimedijalnih sadržaja među kojima i pristup davno zaboravljenim okidačima sećanja na prošle, nažalost smetnute s'uma - dane. Za manje pismene - na primer - mogućnost da na hard disk svog računara direkt sa ovog foruma putem internet konekcije skineš film koji si kao dete gledao i već si sasvim na njega zaboravio i sam njegov naziv i sve - kad eno ga - ovde je - i podseti te i na Nedeljno popodne i Seada Memića Vajtu, i to što ti je to takvo njegovo ime tad bilo onako sasvim - milozvučno, i na Bombončiće, i Sport Bilija, i na toliko toliko njih, pa onda na drugare ispred zgrade iz vremena kad još ni u školu niste išli al' ste eto tapkali slidže ispred zgrade - Životinjsko Carstvo - i OP - skineš sa ovog sajta album - pa ti čuka 'oće rikne od neke neobjašnjive sreće - a u stvari - srećan si zbog malo magle, snene pene.
Ne voleti forume - znači - uvideti da na svakom od njih ima neka isfrustrirana cinična osoba koja hoće da je Tomo Hegel pošto po to - i onda pljuje po svima, svemu, Tesli, izvrće činjenice i realnost u one forme koje njemu/njoj odgovaraju kako bi nahranile svoju ispraznost, usamljenost u bespuću ionako njemu istovetno usamljenih ljudi na koje nema potrebe da sikće, i onda natrči na brvnu tuk na luk i oboje tu iščaše kuk. Onda imaš dva indijanca (baš ovako nalik nama) koja nešto mrse, mrse, (kao da će ta deca zaista ovde da nalete - mada - nikad se ne zna - što bi u Generalovoj radnji znali reći - može biti, može biti) u nedogled, i sve sa dozom hejta, jer tako individualno ne mogu zbrinuti onu čeljad sa Haitija, niti one stare, uboge, i još tolike takve druge, mnoge.
I sad su to makar dvoje baš tu na forumu toliko bitni!
Oš, jes', no!!! - kako da ne.
Nema tu bruda veze ko je u pravu, ko pametniji - svi smo mi ''same-shit'' drugo pakovanje, a ''slepcima'' što pak vide drugim, unutrašnjim očima - pakovanje i nije bitno.
Ako ti treba neko priznanje - 'ži - svaka ti čas' kol'ko si ne samo plitak već si i kvaran k'o šupalj zub i zla žena (verovatno ta tvoja isfeminiziranost u tekstualnoj intonaciji dolazi usled nedostatlka muške figure ili prevelike dominacije ženskih u tvom životu - hm, vidiš - moguće! Eureka!
)
Tako da latentni moj druže forumački - umem i ja da sejem hejt - a najlakše je nekom reći - onako - kao ti meni - geački ofucano
Nervoza mi od pms-a ali ti evnuše kanda ne znaješ šta je to - gugluj - gl gl gl
I tako - ja i zla i glupa žena jesam - a ti, cisko the kid, šta si - šta si ti?
Ću ti ka'm 4 free - U R THE vaška's baby
Pas laje a vetar nosi - a ti laj i ujedaj od sad kol'ko hoćeš, tj. duša ti ište - ja niže od ovog da se spustim - ne bih - dovoljno sam sebe uvaljala u blatnjavost tvog tipa da počinje pegla u grlu da me štipa.
Kerovi, kerovi, šab me gabri - što bi reko Boba
TESLA RULES
)) i
.