Националистичка тематика!

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
[WARNING]Politika i političke teme nisu dozvoljene na ovom fotumu![/WARNING]
 
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
879
images

Ако сте се икада запитали ко су они...
Новосадски монголоид... Извињавамо се особама са посебним потребама...Ветерани антифашистичке борбе!

Радничка класа?Луда журка, звали су девојке али оне нису дошле...

Све нам боје лепо стоје, антифа кучке!

"Момци са асфалта"

Прво су се играли, а после су се...

Након силене борбе против фашизма и напорног бежања!

Јер доле немам ништа.

Тражио је али ничег није било.Да вам представимо један "антифашистички" бенд са врло надареним музичарима ,болесницима и несхваћеним душама.Да почнемо,ови надарени музичари основали су бенд под називом Red Union 2000 године у Новом Саду.Током прошлих 13 година били су познати по локалним рупама и панк свиркама на којима су присуствовали сви само нормалан свет не,што се може видети на следећим сликама са њихових свиркиДоста са сликама ,вероватно сте схватили да им публика није баш најбистрија и да не води посебно рачуна о хигијени.
Да наставимо.Новосадски бенд је познат и по отвореном анти-србству који називају АНТИФАШИЗМОМ,вређању Српске православне цркве,подршке хапшењу Ратка Младића и Радована Караџића.
Такође су дали подршку такозваној "ПАРАДИ ПОНОСА" 2011 године.
На фејсбук групи бенда се у више наврата могла видети слика подршке отцепљењу Војводине ,ни позив на насиље није био на одмет свима онима који се не слажу са њиховим "антифашистичким" ставовима. Људи из Red Uniona и АФАНСА (антифашитсичка акција Нови Сад ) сматрају фашизмом државу , цркву ,војску,родољубље,породицу,организације.Позив на насиље отворено исказују кроз њохове графите,налепнице,песме,на њиховим фејсбук страницама и веб сајтовима.До сад се није пувукло никакво питање поводм тога нити је било који графит прекречен нити је било која интернет страница угашена.
Red Union је познат и по признавању Косова и .Метохије.Наравно и признавању злочина у Сребреници и пљување по српским херојима и војницима који су игубили животе.
Да наставимо са овим надареним музичарима и "антифашистима" .
Red Union веома често свира и у ЦК13 (црна кућа).Легалност многих
активности у „Црној кући“ je под знаком питања, такође је нејасно за-
што нико из Завода за изградњу града, или било које од надлежних
институција, није реаговао на сам изглед објекта ЦК13, јер је његовим
фарбањем комплетно у црну боју нарушена естетика тог старог дела
града Новог Сада.„Црна кућа“ је отворена уз помоћ сре-
дстава немачке антисрбске организације Schüler Helfen Leben (позна-
те по давању подршке хрватском геноциду над Србима деведесетих
година), као и уз подршку немачке амбасаде у Београду.Наравно "Црна кућа" служи да такозвану "едукацију" омладине,питамо се какве едукацијe ...
2012 године наступили су на Еxitu ,исте године када су организатори тог погрдног и анти-србсkог фестивала окачили паролу WELCOME TO NOVI SAD CAPITAL OF VOJVODINA, и исте године признали Косово.
Red Union не крије своје политичке ставове према Србији нити оспоравају мржњу према Србима,отворено исказују све и позивају на насиље.Држава Србија не гледа нити поставља неко питање поводом тога ,тако ни град Нови Сад.Ко стоји иза свега тога ? Ко стоји иза Red Uniona ? Ко финанисра АФАНС ? Зашто се толерише ово у држави Србији ? Зашто се толеришу они који пропагирају веселу дрогу (марихуану),они који јавно говоре о распарчавању Србије,они који вређају директно и позвају отворено на насиље против неистомишљеника?


44cef133887660.jpg

Супротставите се болести свим средствима.Ваша деца заслужују да живе у здравој средини.

Востани Сербијо...
 
Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
879

Има једна земља, дивља и крвава...
У њој се рађају људи као вуци.
И у миру за бој љут су увијек спремни,
с ножем под јастуком, к'о некад хајдуци.

Не дирај их, биће сретни у свом миру
и неће их бити брига ни за кога,
ал' такни их само, крви да окусе...
Тада за њих нема закона до Бога.

Довољно је само да крв намиришу
и одмах се буди нарав успавана.
Гени у бој зову, сјете се предака,
крви се морају напит' од душмана.
Горан Полетан​


 
Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
[WARNING]Ne postavljajte žive linkove drugih sajtova i blogova![/WARNING]
 
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
879thehandthatwillrulethewo.jpg
Ми, српска омладина, се овим путем обраћамо српској нацији са више него једноставним речима: Хоћемо послове, хоћемо ред и рад! Као лојални грађани наше отаџбине, свесни смо да ми као нова и млада генерација морамо бити покретачка снага наше Србије. Највише од свега презиремо нерад, лењост, апатију и очајање у истом. Срце нам се пуни тугом док гледамо хиљаде наших вршњака који нису нити вољни нити кадри да учине нешто вредно са својим животом. Подједнако нас боли када видимо и безбројне молебане српске омладине страним послодавцима, да их приме по сваку цену, јер у Србији не виде ни најмањи трачак своје будућности. Такве прилике у нашој отаџбини јесу само последица лоше политике, послушне и евроунијатофилске, са само једним циљем - уништење и пропаст здравих заједница.
По свим приликама, омладина која се школује у Србији и нема превише избора. У 21.веку туђин газдује и у нашој земљи, тако и ван ње. Наши радници су батерије огромног туђег система и раде за туђег газду. Обично су у питању професије које нису потребне или једноставно не користе нашој земљи, што је и логично, јер је Србија одавно престала да производи и ствара нешто вредно.
Знамо да је економија уништена, да су фабрике распродате или закључане, да су бирои препуни, а нажалост и редови у страним амбасадама, а у тим редовима стоје млади Срби и Српкиње. Не желимо да дође било ко уместо нас дође и среди постојећи неред. Ми желимо послове, желимо да узмемо ствар у своје руке, и да будемо господари своје судбине. Хоћемо да у Србији владају РАД иРЕД, јер човек не сме да се стиди поштеног рада било које врсте.
У име Борбе 14, и свих искрених родољуба и радника који сваког дана доприносе својој породици и отаџбини, трудом и борбом за хлеб насушни, јасно и гласно захтевамо: Хоћемо послове, хоћемо рад и ред!

 
Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
07.04.2013
Poruka
879
ПАЖЊА!
У линковима које ћу поделити налази се извештај педерске параде у Сан франциску 2008 године.Особама са слабим желуцем баш и није препоручљиво.Циљ овог поста и поменутих линкова је да виде право лице педера на делу и то,ни мање,ни више,него на улици.Другови и другарице,будите срећни што живите у Србији и што сте далеко од овог хаоса који ћете видети.И никада непребацујте навијачима и националистима да су хулигани,као што то чине ови мас медији,премијер,председник итд...Да није навијача и родољуба Србских,неби била отказана парада болесника данас а и ово из линкова би се издогађало у Србији.Сачувајте сопствену децу од пошасти зване педерастија.

Ја бих радо стављао овде слике да сви виде,али претпостављам да би дошао Јуривака и све избрисао,па ће зато бити стављени као линкови.

И наравно,ширите даље линкове,нека народ види шта се крије иза педерске пароле "Љубав је људско право".

Up Your Alley Fair, San Francisco, July 27, 2008 Part 1

Up Your Alley Fair, San Francisco, July 27, 2008 Part 2

 
Natrag
Top