Нови Светски Поредак - др Вилијам Пирс
Данас ћемо причати о Новом Светском Поретку. Причали смо о томе и пре, и причаћемо још више о томе и у будућности.
Увек сам се осећао помало “смешно” када сам употребљавао овај израз. Звучи као већина терминологије (израза) који десничари употребљавају. И мислим да многи људи не верују да је овај израз (Нови Светски Поредак) стваран. Они мисле да је то појам који су десничари измислили зато што они страхују од Уједињених Нација. И чак, кад сам дао интервју “Гласу Ирана” прошле седмице и када сам поменуо “Нови Светски Поредак”, водитељ “Гласа Ирана” ме је питао шта је то, као да је то нешто што он никада није чуо.
Током неколико прошлих дана, много лакше је постало да се прича о “Новом Светском Поретку” без страха да ће те неко прогласити неким десничаром. Постало је лакше зато што цела Клинтонова банда отворено прича о томе. Могло би се рећи да је цела банда “Новог Светског Поретка” изашла на светло.
Раније овог месеца, Сузана Естрих (Suzana Estrich) се отворено изјаснила о својим мишљењима око Клинтоновог рата против Србије. Да вас подсетим, Сузана Естрих је милитантни, радикални женски адвокат – Јеврејка, наравно, која је велики Клинтонов пријатељ и било је разматрано да ли да је приме у његов кабинет. Она је сада професор Закона на Универзитету Јужне Калифорније, и високи члан Демократске Странке. Обрадована је овим најновијим ратом. Просто воли рат. Рекла је да је овај рат:
“Први рат 21. века, борба не против комунизма , него против расе и народа. Који је вођен комитетом против лудака који није претња државама које ратују против њега. Председник (Бил Клинтон) је одлучан и цела држава стоји иза њега. Број Американаца који хоће да се рат распламса још више, да се пошаљу и копнене трупе, полако се повећава. Говори нам о доброј будућности!”
Е, па то је стварно одлично! Радикална Јеврејка воли рат зато што, прво, није против комуниста него против народа који су поносни на себе, своју културу, или боље рећи националним идентитетом. Друго, овај рат ратује комитет, и треће, рат је ратован против држава које уопште нису биле претња државама које стоје иза Новог Светског Поретка. Другим речима, ово није рат да се одбрани Америка, него рат којим би међународно призната земља била натерана да промени своју унутрашњу политику како би била повољна по Сузану Естрих и компанију: Да се Србија заустави од покушаја да направи своју националну државу, и да постане држава мулти-културализма. Мишљење које добијеш је да би ова Јеврејка такође била за рат против Саудијске Арабије да би се та држава натерала да стави WC-e (западни, културни стил) у све друштвене зграде.
Она каже како подршка Америчког народа расте, и како народ хоће да се копнене трупе пошаљу у Србију, јер се њој то свиђа и говори јој о доброј будућности.
Јеврејки се свиђа Клинтонова популарност. Али оно што се њој највише свиђа јесте то што су њена браћа у медијима преварила већину Американаца, који су сада преварени, и биће преварени, и лагаће им се како год Јевреји буду хтели. Само нека имају бејзбол утакмице на ТВ-у, плате или чекове у поштанским сандуцима и они ће навијати за за оне који раздељују те чекове и оне који приказују те утакмице. Само нека су им фрижидери пуни пива и они ће подржати председника који је разоткривен као лажов, силеџија и ко зна шта. Обичне Американце не занима уопште шта се догађа по свету и шта њихов “председник” говори, док год имају добре плате и пуне фрижидере. Заратуј негде да они то могу да виде на ТВ-у и они ће и то поздрављати и потпуно подржавати. Кад им досади да гледају како “паметне бомбе” падају по зградама и путничким возовима, и како наши авиони ловци и бомбардери гађају избегличке колоне, они ће подржати слање копнених трупа такође, а онда ће имати нешто забавније да гледају на својим ТВ екранима.
Иако нам је свима јасно да госпођа Естрих није представник америчког друштва, на било који начин, њена мишљења су вредна наших запажања. Прво, она је члан Клинтонове масе; њена мишљења су иста као и мишљења свих “клинтоноваца”. Друго, она је дрска Јеврејка, попут оних који су 1960-их на Америчким универзитетима уништавали педагошке канцеларије по зградама тих колеџа и факултета. Она је била једна од оних који су тражили свакакав промене на Америчким факултетима, промене које би биле “политички коректне”. Људи као то је она су палили зграде Америчке војске у протестима против рата у Вијетнаму. То је био рат против комуниста, сећате ли се? Ови Јевреји су порасли и преузели најутицајније државне и друштвене установе.
Али, оно што Естрихова говори има одјека међу осталим Јеврејима и онима који са њима сарађују.
Најплаћенији амерички професионалац, онај који је преживео “холокауст”, Ели Визел, појавио се у Белој Кући 12. Априла да подржи бомбардовање Србије и да подржи слање копнених трупа. Чудно. Визел је Нобеловац, Нобелова награда за Мир! Али, појавили су се и остали Јевреји, као Хенри Кисинџер и некадашњи израелски ратни профитер Менахем Бегин. То је оно што су данас Нобелове награде за Мир. Данашњи Нобеловци за Мир подржавају рат!
Сигурно, најважнија друштвена личност која је присуствовала и која је учесник у оном Новом Светском Поретку је британски премијер Тони Блер, кученце које трчи око Клинтона и ког британске патриоте зову “Бамби”. У писму од 19. Априла за нови број магазина Њузвик (Newsweek) Блер каже:
“Ово је сукоб у ком се боримо, не за територију, него за превласт, за нови интернационализам где брутална опсесија појединих националних група и мањина, неће више бити толерисана, и за свет где се они који су одговорни за такве злочине више неће имати где сакрити.”
То је веома интересантно и чудно. Главне речи су: “Ми се не боримо за територију”, и он је такође могао додати, “Ми се не боримо да заштитимо нашу државу и наш народ” .
“Ми се боримо за нови интернационализам” рече Блер. Наравно, “Нови интернационализам” су његове речи за “Нови Светски Поредак”. То је радикално раскидање са прошлошћу, јер у прошлости када би Америка и Британија ишле у рат, оне би браниле свој народ и његове интересе, а не да уводе неки “нови интернационализам” у неку државу која само хоће да је сви оставе на миру.
Добро би било за Америчке војнике да знају разлог зашто они намерно бомбардују друштвене и народне установе по Београду, зашто гађају путничке возове итд. По некад ризикујући своје животе само да би Србима наметнули неки “нови интернационализам”. За људе као што су Естрихова, Блер и Клинтон, ако неко има своју војску за одбрану своје државе, он је заостао, и то више није модерно и ко зна шта већ. Најпопуларнија ствар сада је “ствар 21. века”, да користиш своју војску да би наметнуо вољу Новог Светског Поретка државама које су премале да се супротставе овом Новом Светском Поретку и да се боре против њега.
“Бамби” је такође изјавио 19. Априла за “Њузвик” да “Србска политика етничког чишћења не треба да буде само заустављена, него и преокренута.”
То значи да Албанци требају да почисте Србе са њихових вековних огњишта! Е сад погледај масу која је за овај Нови Светски Поредак и која нам поручује да етнички чисте државе неће бити толерисане. Само “мултикултурне” или “мултиетничке” државе ће имати прао на опстанак. Генерал Весли Кларк, политички представник Клинтонове банде и вођа NATO-a који покушава Србима да наметне “нови интернационализам” гађајући их крстарећим ракетама “Tomahawk”, рекао је то све хладнокрвно пре неколико дана. Кларк је причао и о генералној филозофији Новог Светског Поретка и правом мотиву за напад на Југославију када је рако репортеру CNN-a: “Нема места за етнички чисте државе у “Савременој Европи”. То је идеја из 19. века. Ми покушавамо да се пребацимо у 21. век, и ми ћемо то урадити са мултиетничким државама.”
Ови изрази су можда нови, али понашање, мишљења, су веома стара. Можемо одузети 1000 година од изјаве генерала Кларка, и то би нас вратило у време пре Крсташких ратова и овако би то звучало: “Нема места за пагане и јеретике у Савременој Европи. Паганска вера је из 9. века а ми покушавамо да се пребацимо у 11. век, и ми ћемо то урадити са Хришћанским државама." Мало касније "неко би могао само заменити “пагане” и “Хришћане” са “протестантима” и “католицима” или обрнуто. Такво мишљење је владало Европом током бројних верских ратова све до средине 17. века, гадних и крвавих 650 година када су Европљани клали не само Турке и Арапе него и између себе у сукобима “за превласт” како би то “Бамби” рекао.
Знате, моје мишљење је да ова промена разлога за који ратујемо није добра ствар. Није добро да се нападне друга држава која нам ништа није урадила чиме би нас угрозила и да није добро да убијамо њене грађане да би је натерали да мисли како ми мислимо, наравно када би сматрали да су мишљења Клинтонове банде наша мишљења. Таква врста идеолошке нетрпељивости потсећа на нетрпељивост из Средњег Века. Али, пре него што уђемо у то, забележимо да чак ни Сузана Естрих, Тони Блер и Весли Кларк ни сами не верују у змијски отров који покушавају да продају народу.
У свом оправдању за бомбардовање Београда и убијање Срба Тони Блер је рекао за “Њузвик”:
"Ми требамо да уђемо у нови миленијум где диктатори знају да они не могу проћи некажњено за етничко чишћење или злостављање свог народа.”
То је непоштена изјава, Блер одлично разуме и зна да Слободан Милошевић није никакав диктатор који злоставља свој народ; он је демократски изабран вођа свог народа и има његову пуну подршку. Блер такође разуме да је тај сукоб између Југословенске Владе и Албанаца у Југословенској покрајини Косову започео његов пријатељ Бил Клинтон који је одобрио наоружавање и финансирање тзв, Ослободилачке Војске Косова или ОВК (KLA на енглеском) која је хтела да протера Србе и направи етнички чисто албанско Косово.
Али, и ако је Бамби (Блер) заборавио све ово, он се не противи принципу етничког чишћења. Можеш се сигурно кладити у свој последњи долар да, ако Милошевић није ишао против ОВК и потпуно га уништио, ОВК би радила Србима оно што Срби раде Албанцима, јер Бамби не би написао огорчене ствари о томе за
Њузвикмагазин и Мадлен Олбрајт не би “томахавцима” гађала Тирану уместо Београда. Банда Новог Светског Поретка која прави такву варку и лаж како су тобоже против етничког чишћења, није подигла ни прст да то заустави у неким другим деловима света у последњих неколико година. Израелско понашање према Палестинцима је први пример овога, али има и много других примера који могу да буду цитирани: турско понашање према Курдима на пример.
Сви ови “добронамерници” и “хуманитарци” из Новог Светског Поретка причају одвојеним језицима. Нормална је чињеница да они имају план за Југославију и за минералима богато Србско Косово и да Срби неће да буду “послушни”. Банда из Новог Светског Поретка хоће да Косово буде албанском контролом, зато што ће Албанци извршавати њихове наредбе, док Срби неће. Е то је оно због чега се води овај рат: направити пример од Срба, зато што су они сувише независни, и они ометају план банде из Новог Светског Поретка да преуреде Европу и да измењају границе.
Е сад ћемо погледати на строго америчко мишљење о прљавим пословима ових бандита и шта они планирају за будућност. Амерички ратови у 21. веку нам, они нам говоре, ово наравно почиње са ратом у Србији сада, неће бити ратови да се одбрани наша земља и територија, или наши интереси, него да би се друге земље присилиле да воде своју унутрашњу политику према западно-ционистичким идејама, или тачније, идејама речених од стране људи као што су Сузана Естрих, генерал Весли Кларк и Тони Блер.
Бил Клинтон је мало искренији о овоме него пре-поменути бандити: Један од разлога за рат против Србије који нам он даје је да се заштите амерички послови, покушавајући да се Европа стабилизује и да остане богата и у успону како би остала добро тржиште за америчке производе. Објашњење је наравно чиста бесмислица. Рат против Југославије тешко да има ишта са стабилизацијом Европе, и господин Клинтон, са својим одушевљењем за увоз из Кине, сигурно није забринут за очување послова америчких радника.
Оно што бандити покушавају да ураде је да преобразе Америчке оружане снаге од народне одбране на примењивача Новог Светског Поретка. Они преображују Америчке војнике од Бранилаца Американаца и Америчке нације на најамничке војнике у служби Новог Светског Поретка. И они заправо шаљу наше оружане снаге да бомбардују и убијају под овим новим условима. Јеврејски радикали као Сузана Естрих су сви за то. Јеврејске газде ТВ станица и новина су сви за то. Левичари из 1960-их као што су Бил Клинтон и Тони Блер који су одрасли скандирајући “Хо-Ши-Мин” и који су уништавали педагошке канцеларије, сви су за бомбардовање. И политички каријеристи у Војсци, као што је генерал Весли Кларк су сви били за бомбардовање Србије и Црне Горе. Политичари у Конгресу (америчком) су подржавали бомбардовање такође, као што су поздрављали и подржавали све и свашта што је било промовисано од стране јеврејских медија
А шта са осталим, правим, Американцима? А наш Устав? Наше традиције и народни интереси? Ја схватам да идеје Сузане Естрих, Весли Кларка, Бил Клинтона и њихових следбеника имају презир према 19. веку и чак старијим стварима, али немамо ми сви иста мишљења. Има доста нас који верујемо да да послови наше нације треба да буду рађени по закону а не по томе шта ће јеврејски медији оценити популарним за 21. век.
Људи који су писали наш Устав сигурно су претпостављали да ћемо ми можда морати да идемо у ратове да одбранимо нашу земљу и наше националне интересе. Они су прошли кроз рат против Британије ради користи за нашу слободу и независност. И у Уставу, они су нагласили такве могућности у будућности. Али они сигурно нису оправдавали Сједињене Државе које шаљу своје оружане снаге по туђим земљама, да се мешају у њихову унутрашњу политику, и у унутрашњу политику земаља које ништа нису урадиле да да угрозе нас. Они сигурно нису намеравали да наше оружане снаге буду играчке у рукама Председника или иког другог у нашој Влади само да би биле кориштене за неки пројекат председника у прекоокеанским земљама. Они су написали да само изабраници народа могу да имају право да воде рат против друге земље али не и једна група народа (Јевреји).
Господин Клинтон се може сада спрдати са значењем речи “рат”, баш онако како се спрдао са значењем речи “да” током великог народног скандала који нам је приредио недавно, али ни један од наших Очева не би ову лудост против Југославије звао никако другачије него ратом. Они би то сматрали ратом вођеним противно уставу због тога што га Представнички Дом није одобрио.
Ја се надам да ви нећете замерити што ћу се ја спрдати са овим детаљима, око ових старомодних законитости. Оно што ћу рећи је да ја схватам да је руља која је Клинтона ставила на овај положај сада пресрећна због овог рата. И начин на који Клинтонове присталице гледају на све ово. Кад је год већина “ЗА” онда је у реду да се то уради. Нема везе што је ова већина безвредна или неодговорна, све док ти та већина даје статистичку предност, ти си у реду. И наравно, ова наклоност Клинтону, циркус-већина не брине о старомодним правима и законима. Извињавам се, али морам рећи да банда у Конгресу није пуно више одговорнија него она већина која подржава Клинтона и његов рат. Конгресмени су исти као и они што су на улица упитани за статистику, и они неће направити пуно гужве о томе што они нису гласали за тај рат у Југославији, све док су за то јеврејске газде америчких медија.
Ја мислим да је овде право питање: Да ли је Клинтонов рат законит или незаконит? Хоћу да кажем да су они већ направили принцип који гласи да Председник може да ради не законите ствари све док га статистика подржава. Још једно право питање је: Шта ћемо ми, старомодни Американци 19. и 20. века урадити због неправедности наше државе која је подређена бандитима из Новог Светског Поретка? Ови људи: Естрихове, Кларкси, Клинтони, они су се сложили међу собом да ће од сада они контролисати свет и говорити свима шта да раде, комитетским стилом, зато што ми улазимо у 21. век и руља ће их подржати. Ми требамо да их пратимо покорно и да им не правимо неприлике .
Е па сад ћу вам нешто рећи! Ја то нећу урадити! Ја сам увек поштовао закон и био добар грађанин, али ипак нисам наклоњен ономе што ова банда хоће да уради. Ја нисам наклоњен оним бандитима који хоће да тумаче наше законе онако како им се свиђа, и да кажу како ће све бити другачије зато што статистике кажу да је “у реду” да раде шта им се прохте. Са моје тачке гледишта Клинтонова банда су они који су ван закона, прекршиоци нашег Устава, и свих наших старомодних правних и моралних принципа, а све што ми урадимо противно њима је законито и морално оправдано. Свако ко служи њима и ко их прати је издајник, у строгом, старомодном смислу ове речи, и сваки који седи на њиховим рукама, и одбија да се противи Клинтоновој банди није много бољи.
Ова модерна, нова маса која воли све да ради са комитетима верује да је већина све што ти треба да направиш нешто законито. Ех, ваљда то они зову демократијом. Кад већина буде оно што је већ данас почело у Сједињеним Државама, боље је све то назвати бандократијом. Али стварно је много горе него владавина банде, то је самоизабрано владање, елита злих и уништавајућих људи који у својим рукама поседују оруђе за управљање и вођење ове банде. Они се данас понашају моћно, тако моћно да дају изјаве какве сам цитирао данас.
Они су моћни зато што не верују да ико не може од њих узети та оруђа за управљање бандом, и како време пролази и Америка постаје све тамнија и како све више и више људи постају изроди, њихов стисак на банду ће бити све чвршћи и чвршћи. На нама је да им докажемо да то није тако и да неће бити тако. Велики је то посао, а на нама је да га започнемо.
др Вилијам Пирс