to je Božja reč ne moje mišljenje.Tvoje je licno pravo da tako mislis..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
to je Božja reč ne moje mišljenje.Tvoje je licno pravo da tako mislis..
vera u Boga je vera u svaku reč. to treba pogledati i tu se ogledati.Bog je jedan jedini. eto ti prvi pogled na ogledalo.Prijatelju, predaj se celim svojim srcem Bogu i obrati mu se, trazi da on ispuni celo toje bice silom sa nebesa i da ti da iskustvo zive promene koju ces doziveti u jednom trenutku samo ako to zatrazis.
Ja sam ovo iskustvo doziveo, i sudeci meni ti u stvari sudis sebi - jer drugima sudis a sam nisi doziveo ovo iskustvo, vec se tvoja vera zasniva na pukoj subjektivnosti i subjektivnim osecanjima.
Nije sramota priznati svoje duhovno siromastvo, i ja sam to mnogo puta cinio u proslosti, dok nisam dopustio Bogu da u potpunosti deluje u mom zivotu i da me vodi.
I danas ne smatram da bez njega mogu napred, vec se svakoga novoga dana molim da on ispunjava moje bice, da usmerava moje misli i moje putev u pravcu koji je ispravan.
Ne samo to, on mi je dao darove duha da prepoznam svaki put lazni, i tako povezan sa Bogom on mi govori u svakom trenutku i osvedocava ne samo da razlikujem istinu od lzi, vec da prepoznajem obracene ljude od neobracenih.
Ipak, ja i pored toga ne sudim, vec ljude usmeravam ka Bogu i pomazem im da ga upoznaju i da upoznaju istinu koja se nalazi u njemu i njegovoj reci.
To zelim isto i tebi, da ga stvarno upoznas i da u njemu spoznas istinski put spasenja, trazeci od njega da te on povede tim putem odricuci se svojih puteva koji ne vode nikuda.
Neka ti Gospod pomogne u tome..
vera u Boga je vera u svaku reč. to treba pogledati i tu se ogledati.Bog je jedan jedini. eto ti prvi pogled na ogledalo.
ako ne verujemo reči,onda tu vere i nema. to je Isus rekao izraelu,ako ne veruju da je on Ja Jesam umreće u svojim gresima i da je njihov otac đavo.Naravno, ali rec sama po sebi ne spasava ako nije primljena srcem i ako ta rec nije u coveku izvrsila promenu - odnosno Duh Sveti kroz rec, tada ce covek tu rec i razumeti i primeniti njene principe u licnom zivotu..Amin!
vera u Reč je došla apostolima i tu nema dvojbe. svako izvrtanje Reči donosis amo rast crkvenih tumačenja i zamućivanje vode od istine.Problem je u sledecem:
"Чудим се да се тако одмах одвраћате на друго јеванђеље од Оног који вас позва благодаћу Христовом,
Које није друго, само што неки сметају вас, и хоће да изврну јеванђеље Христово.
Али ако и ми, или анђео с неба јави вам јеванђеље другачије него што вам јависмо, проклет да буде!
Као што пре рекосмо и сад опет велим: ако вам ко јави јеванђеље другачије него што примисте, проклет да буде!
Зар ја сад људе наговарам или Бога? Или тражим људима да угађам? Јер кад бих ја још људима угађао, онда не бих био слуга Христов.
Али вам дајем на знање, браћо, да оно јеванђеље које сам ја јавио, није по човеку.
Јер га ја не примих од човека, нити научих, него откривењем Исуса Христа" ( Galatima 1. 6 12 )
Da li smo istinu primili "откривењем Исуса Христа" ili se nasa vera zasniva na subjektivnom tumacenju Bozje reci?
To bi svako trebao sam da odgovori za sebe u skladu sa svojim licnim iskustvom.
vera u Reč je došla apostolima i tu nema dvojbe. svako izvrtanje Reči donosis amo rast crkvenih tumačenja i zamućivanje vode od istine.