Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ponadali se pravoslav. da se Mojsije mratv javio na gori preobraženja, a on vaskrsnut. To kaže i moj prijatelj pravosl. sveštenik ava Zole. A oni Zoleta napadaju da je lud.
Baš zgodna prilika da pitam šta bi onda sa Ićom i Mojsijem posle pojave na gori i vaskrsenja?
Nemam ja teških pitanja već zahtevnih.Možeš li da dokažeš da je Mojsije mrtav pričao i bio neki duh? Ajd pitaj me nešto teže.
Nemam ja teških pitanja već zahtevnih.
Ko kaže da je Mojsije mrtav govorio?
Nisam čuo odgovor pa ću ponoviti pitanje:šta bi onda sa Ićom i Mojsijem posle pojave na gori i vaskrsenja?
Mojsije je umro.Nisam razmisljao o tome moguce je da je vaskrsao.Verovatno je Mojsije bio vaskrsao, to je moje misljenje jer dusa nema materijalni oblika, to ima samo telo.Ponadali se pravoslav. da se Mojsije mratv javio na gori preobraženja, a on vaskrsnut. To kaže i moj prijatelj pravosl. sveštenik ava Zole. A oni Zoleta napadaju da je lud.
jer dusa nema materijalni oblika, to ima samo telo.
U psotanku dusa je koristena i oznacava licnost, Bog je dunuo duh u telo i natala je osoba(licnost).Znači ona (iz Postanka) je rodila 16 nematerijalnih dijelova.
U psotanku dusa je koristena i oznacava licnost,