- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Stvarno bih te više cijenio da si otišao,
Znam, ne bih ljudima posvješćivao kako ste vi "SS-pismolatri" Hitlera proglasili Mesijom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Stvarno bih te više cijenio da si otišao,
Znam, ne bih ljudima posvješćivao kako ste vi "SS-pismolatri" Hitlera proglasili Mesijom.
Ko vam je kriv sada imate deformaciju, kada ste odbili reformaciju.
vama Hitler Mesija
Opet jad od arg. nama pripisuješ Hitlera koji je bio katolik.
Evo ga opet subotarki rugalac.
žao mi je ali pravoslavni su u pravu. VAN CRKVE NEMA SPASENJA. A ono čemu pripada rugalo, je i samo rugalo, karikatura. Naravno sada će Marko da se nađe uvređen i povređen. Ali šta mu ja mogu kada njegova udruga nema apostolsko nasleđe. I kada
nije izvan Biblije nema spasenja, nego IZVAN CRKVE
Fanatični mrzitelj Židova Julius Streicher, koji je tijekom rata izdavao novine „Der Stürmer“, kad mu je suđeno na Nürnberškom procesu zbog izazivanja mržnje, pozivao se na Lutherovu knjigu „O Židovima i njihovim lažima“ i branio slijedećim riječima: „Dr. Martin Luther bi danas umjesto mene ovdje sjedio na optuženičkoj klupi, ako se uzme u obzir ova knjiga“.
Nama deformacija, vama Hitler Mesija.
Bio je sotonist a ne katolik, a Mesijom ste ga proglasili vi protestanti.
Tačno tako, a prevod Biblije, tj. skraćeni kanon dugije istim tim židovima, koristio je jidiš, mažoretski tekst umesto kompletnije Vulgate.
Za Nemačke čekaoce shabatne, Adolf Hitler jeste bio mesija, uostalom, oni kao i Sadukeji i Fariseji, i čekaju Mesiju ratnika, tako da ovo čekalačko držanje Hitlera mesijom, nije za čudo.
Samo to je dovoljno da ih osudi kao sataniste, one prave.
Bio je otpadnik, a ne katolik, kasnije će postati sotonista, od onih koji ne veruju u Boga, nego u "proviđenje" i svoju ličnu misiju. Da je on, a o Hitleru se radi, zasita ostao u Crkvi, ne bi olako dozvolio neopaganizam Himlera, niti bi dozvolio crne mise SS-a. Ako je ko imao okultnog u sebi onda je to Nacizam.
Da, Adventisti u odelima Rimokatolickih kardinala su Hitlera proglasili mesijom.
Znamo da ti je nezgosno, sto ti je Luter brat, katolicki monah, svestenik i teolog, pa vam je pobegao iz crkve.