Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Dum, hvala na jabukama. thnks Kad malo bolje razmislim, možda ste vas dve u pravu. Opasan je Tito, prod'o bi me za gajbu jabuka. :lol:

:mrgreen:

traziseombudsman12.jpg

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ovo ti nije trebalo :acute:. Sad ce Delija sam za sebe da "raspise" poternicu samo da bi "pokupio" i on pohvale :D.
:D :D :D:

Auuu, potpuno si u pravu...Ali moraš da me razumeš, ja želim Deliji da pomognem da se ''istakne'' što više...Mislim da do sada nije imao baš mnogo prilike...On mora da se ''ostvari'' na svim ''poljima''...:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
:D :D :D:

Auuu, potpuno si u pravu...Ali moraš da me razumeš, ja želim Deliji da pomognem da se ''istakne'' što više...Mislim da do sada nije imao baš mnogo prilike...On mora da se ''ostvari'' na svim ''poljima''...:lol:

Verovatno opet neki tvoj nacin :lol:. I dalje komplikujes, Dum :acute:. Pa zar Delija nije vec ostvaren na svim poljima? :D
Joj, napisah "neki tvoja nacin" al' se ispravih na vreme, ne bi me oprale ni Sava ni Morava... Doduse, ni ovo nisam morala da napisem... :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Verovatno opet neki tvoj nacin :lol:. I dalje komplikujes, Dum :acute:. Pa zar Delija nije vec ostvaren na svim poljima? :D
Joj, napisah "neki tvoja nacin" al' se ispravih na vreme, ne bi me oprale ni Sava ni Morava... Doduse, ni ovo nisam morala da napisem... :D
Pa Sendi, zar me ne poznaješ ? Pa ja ''pomažem'' i kad ''odmažem''...:D

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Danas sam fino raspoložen (primio platu :mrgreen:), pa vas neću kritikovati, a nema ni razloga. Dum i Sendi, vaši komentari su izvorište poruka i pouka, kako se treba ophoditi prema forumašima. yes3:mrgreen:
Ovo je za vas dame.yes3

cake.jpg

Natrag