Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dum, hvala na jabukama. thnks Kad malo bolje razmislim, možda ste vas dve u pravu. Opasan je Tito, prod'o bi me za gajbu jabuka. :lol:
:mrgreen:
Kad malo bolje razmislim, možda ste vas dve u pravu.
Ej, što je Tito ''lepo isp'o'' na poternici...
:Ovo ti nije trebalo :acute:. Sad ce Delija sam za sebe da "raspise" poternicu samo da bi "pokupio" i on pohvale .
:
Auuu, potpuno si u pravu...Ali moraš da me razumeš, ja želim Deliji da pomognem da se ''istakne'' što više...Mislim da do sada nije imao baš mnogo prilike...On mora da se ''ostvari'' na svim ''poljima''...:lol:
Pa Sendi, zar me ne poznaješ ? Pa ja ''pomažem'' i kad ''odmažem''...Verovatno opet neki tvoj nacin :lol:. I dalje komplikujes, Dum :acute:. Pa zar Delija nije vec ostvaren na svim poljima?
Joj, napisah "neki tvoja nacin" al' se ispravih na vreme, ne bi me oprale ni Sava ni Morava... Doduse, ni ovo nisam morala da napisem...
Pa ja ''pomažem'' i kad ''odmažem''...
Ne znam da li sam ti rekla..Vrlo su stidljivi, a i neprijatno im je da mi se obrate za pomoć...Zato ja kadgod mogu, ja im odma...pardon, pomažem...:lol:Mislim da oni ne zele ni da im "pomazes" ni da im "odmazes" :vorred:
Tito, ako Boga znaš, nemoj više da me braniš, molim te. :lol: