LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Cek samo da mu obrisem neki post onda ce mu svi biti krivi :D
Nego, nadjoh svoju ispalu pa je prilazem dobrovoljno, da olaksam "posao" Deliji :D

Svima...

;)

I,naravno

2vt5c7b.jpg

Dodato posle 2 minuta:
--------------------------------------------------------------------------

Pozdrav Ivanjuska :hi:

Inace, tema "Dobro jutro" :lol:
A sad stvarno laku noc ;)

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ovo neka stara ispala, ne sećam se (ali Delija ima negde ubeleženo, siguran sam). yes3 :mrgreen: Aj laku noć. :hi:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Ovo je neka huškačka kampanja protiv nipodaštavanja moje ličnosti. :D Verovatno ste nasmejali forumaše svojom duhovitošću, ali je sramota lagati. Ne želim ja da zbog vaših provokacija, kvarim svoj gospodski imidž. :mrgreen:

Dum želi da dominira na svakom delu foruma, mnogo je bre željna pažnje. :mrgreen: Sendi neću mnogo da komentarišem, ona je u komičnom sukobu sa samom sobom. :mrgreen:

Tito, ako Boga znaš, nemoj više da me braniš, molim te. Fak ju! :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dum želi da dominira na svakom delu foruma, mnogo je bre željna pažnje. :mrgreen: Tito, ako Boga znaš, nemoj više da me braniš, molim te. Fak ju! :lol:
Ma pusti ti moju dominaciju...Nego, što bi tvoj ''frend'' rekao (Tito), izgledami da si pogođen pravo u sredu...Znači, na dobrom smo putu...:mrgreen: :lol:

Evo, da ti poklonim nešto da se malo smiriš....

aspirin-498.jpg

Ocigledno da ne razumem al' rekoh da ce da oplete i po tebi :lol:
Nije da vas huskam :roll: ali, Tito, ja mu ovo ne bih oprostila :lol:

Tako je Sendi, indirektno radi na njihovom razdoru :evil: :lol:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Ovo je neka huškačka kampanja protiv nipodaštavanja moje ličnosti. :D Verovatno ste nasmejali forumaše svojom duhovitošću, ali je sramota lagati. Ne želim ja da zbog vaših provokacija, kvarim svoj gospodski imidž. :mrgreen:

Dum želi da dominira na svakom delu foruma, mnogo je bre željna pažnje. :mrgreen: Sendi neću mnogo da komentarišem, ona je u komičnom sukobu sa samom sobom. :mrgreen:

Tito, ako Boga znaš, nemoj više da me braniš, molim te. Fak ju! :lol:

Na ovome protiv nipodaštavanja pozavidela bi ti i Sendi... :lol: :lol: Možda je i jači biser od slatkorečivih reči... :lol: E, al si neki, ja te branim, a ti tako... :acute: Maaa, ja sam veći drugar, braniću te i dalje, i pored svega... :lol:

Ocigledno da ne razumem al' rekoh da ce da oplete i po tebi :lol:
Nije da vas huskam :roll: ali, Tito, ja mu ovo ne bih oprostila :lol:

Ma ne razumeš ti to. yes3 :mrgreen:

Dum, jedva si dočekala priliku da poentiraš na nemoćnom Deliji... :diablo: :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Na ovome protiv nipodaštavanja pozavidela bi ti i Sendi... :lol: :lol: Možda je i jači biser od slatkorečivih reči... :lol:

:lol:

Sigurna sam da Delija ima objasnjenje za ovu ispalu :lol: Kampanja protiv nipodastavanja... Pa ko zna kako je on skontao :D
Nije cudno sto ja ne razumem nego sve vise mi delujete da se vas dvojica ne razumete...
A, da... I dalje ja to ne razumem... :D

Natrag