Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ma Delija uvek "mutira" kad ne govori o sebi, ovo je ipak podnosljivija varijanta :lol:
Svaka ti se pozlatila...:lol:
Aha, sad je meni jasno zašto ''izdaje'' knjige samo o sebi...Verovatno, što bi drugačija izdanja bila nepovezana i konfuzna...Čovek ne zna da priča o drugima...:lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Svaka ti se pozlatila...:lol:
Aha, sad je meni jasno zašto ''izdaje'' knjige samo o sebi...Verovatno, što bi drugačija izdanja bila nepovezana i konfuzna...Čovek ne zna da priča o drugima...:lol:

Eh, "izdao" jednu i o meni ali to je opet samo zato da bi se naslo njegovo ime na knjizi :D
Ma zna, obozava da prica o drugima, posebno o Mladji, bas se emotivno vezao za njega :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Eh, "izdao" jednu i o meni ali to je opet samo zato da bi se naslo njegovo ime na knjizi :D
Ma zna, obozava da prica o drugima, posebno o Mladji, bas se emotivno vezao za njega :lol:
A tu knjigu koju je izdao o tebi verovatno ovako počinje : Ja mislim o Sendi da je,... Ja kažem da je Sendi....:lol:

Znam, znam da voli Mlađu...Rekao mi je baš pre neki dan...Ali nisam znala da i ti to znaš...:D

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
I na to sam spreman. yes3 Prosto te obožavam, evo i sada imam crvene pečate na obrazima od uzbuđenja što te vidim. :mrgreen:

Ma i ja tebe nego me brinu ti pecati... To se i meni desava kad te vidim al' mi rekose da je alergija u pitanju... :vorred:

A tu knjigu koju je izdao o tebi verovatno ovako počinje : Ja mislim o Sendi da je,... Ja kažem da je Sendi....:lol:

Znam, znam da voli Mlađu...Rekao mi je baš pre neki dan...Ali nisam znala da i ti to znaš...:D

Jao, pa ti nisi cula? Na nasem koncertu je pomenuti bio prateci vokal, sve je to lepo nas labud udesio, pa cujem da ga je Delija spopadao da mu da autogram, jedva se covek odbranio :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jao, pa ti nisi cula? Na nasem koncertu je pomenuti bio prateci vokal, sve je to lepo nas labud udesio, pa cujem da ga je Delija spopadao da mu da autogram, jedva se covek odbranio :D
Evo, sad pogledah jedan novinski naslov : '' Nasrtljivi obožavatelj, pregazio Mlađu od uzbuđenja''...:lol:

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Jao, Tito, pa nije prvi put da nas on "izmesa" pa sta "ispadne"... Dum, Sendi, Nada... Vidis da je malo zbunjen :D

Delija jeste malo zbunjive prirode, ali to nije razlog da mi druga ovako olajavate. :diablo: :lol: Ček dok se vrati, ne gine vam novi naslov kod Saleta. :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Delija jeste malo zbunjive prirode, ali to nije razlog da mi druga ovako olajavate. :diablo: :lol: Ček dok se vrati, ne gine vam novi naslov kod Saleta. :lol:

Kakvo olajavanje, sve je to istina... Pa nije valjda da ne verujes Dum i meni :???: :lol:
Osecam da ces se i ti uveriti u to :D

Natrag