LEGEND
- Učlanjen(a)
- 14.12.2009
- Poruka
- 29.042
Ma i ja sam to primetila...Mislim da Delija ponekad ''mutira'' :lol:
Ma Delija uvek "mutira" kad ne govori o sebi, ovo je ipak podnosljivija varijanta :lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ma i ja sam to primetila...Mislim da Delija ponekad ''mutira'' :lol:
Svaka ti se pozlatila...:lol:Ma Delija uvek "mutira" kad ne govori o sebi, ovo je ipak podnosljivija varijanta :lol:
Svaka ti se pozlatila...:lol:
Aha, sad je meni jasno zašto ''izdaje'' knjige samo o sebi...Verovatno, što bi drugačija izdanja bila nepovezana i konfuzna...Čovek ne zna da priča o drugima...:lol:
A tu knjigu koju je izdao o tebi verovatno ovako počinje : Ja mislim o Sendi da je,... Ja kažem da je Sendi....:lol:Eh, "izdao" jednu i o meni ali to je opet samo zato da bi se naslo njegovo ime na knjizi
Ma zna, obozava da prica o drugima, posebno o Mladji, bas se emotivno vezao za njega :lol:
I na to sam spreman. yes3 Prosto te obožavam, evo i sada imam crvene pečate na obrazima od uzbuđenja što te vidim. :mrgreen:
A tu knjigu koju je izdao o tebi verovatno ovako počinje : Ja mislim o Sendi da je,... Ja kažem da je Sendi....:lol:
Znam, znam da voli Mlađu...Rekao mi je baš pre neki dan...Ali nisam znala da i ti to znaš...
Evo, sad pogledah jedan novinski naslov : '' Nasrtljivi obožavatelj, pregazio Mlađu od uzbuđenja''...:lol:Jao, pa ti nisi cula? Na nasem koncertu je pomenuti bio prateci vokal, sve je to lepo nas labud udesio, pa cujem da ga je Delija spopadao da mu da autogram, jedva se covek odbranio
Jao, Tito, pa nije prvi put da nas on "izmesa" pa sta "ispadne"... Dum, Sendi, Nada... Vidis da je malo zbunjen
Hvala ti Death, što si me podsetio šta mi je u potpisu.....:lol:
Delija jeste malo zbunjive prirode, ali to nije razlog da mi druga ovako olajavate. :diablo: :lol: Ček dok se vrati, ne gine vam novi naslov kod Saleta. :lol: