- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
Nešto kad razmislim, od sad ću samo da se družim sa Deathom...Vas dvojica loše utičete na mene...:lol:, a Deatht je prava dobrica...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Slažem se. :lol:Ma sad može Dum da se vadi i smišlja neke leve razloga, ali činjenica je da je svesna da je najveći "rasadnik materijala" na forumu. yes3 Posle Sendi, razume se. :lol:
Nešto kad razmislim, od sad ću samo da se družim sa Deathom...Vas dvojica loše utičete na mene...:lol:, a Deatht je prava dobrica...
Nećeš valjda da bežiš. Primetio sam da kad god se nađeš u čorsokaku, onda sledeće što napišeš je: I have to go. :lol:
E jes, nemam preča posla nego da vas gledam ''oflajn''...Znaš šta Tito, mnogo laskaš sebi...Moram nešto uraditi na tvom samopozdanju...:lol:Uuu, pa to je normalna pojava za Dum. yes3 A nastavak te rečenice koji uvek prećuti je: Sad ću da vas gledam oflajn i da smišljam osvetu. :lol:
Poletela je teta Dum Tito visoko, od kako je snimila cd, žari i pali forumom, postala je centralna figura. :lol:E, biće mu drago kad ovo bude pročitao. I prosto znam, osećam u dubini duše, da te on nikada neće zezati. yes3 :mrgreen:
Uuu, pa to je normalna pojava za Dum. yes3 A nastavak te rečenice koji uvek prećuti je: Sad ću da vas gledam oflajn i da smišljam osvetu. :lol:
Pa ne znam da li si primetio, da je uglavnom 3:1 u vašu korist...Ja da sam na vašem mestu, meni bi mene bilo žao... :lol:Nećeš valjda da bežiš. Primetio sam da kad god se nađeš u čorsokaku, onda sledeće što napišeš je: I have to go. :lol:
E jes, nemam preča posla nego da vas gledam ''oflajn''...Znaš šta Tito, mnogo laskaš sebi...Moram nešto uraditi na tvom samopozdanju...:lol:
E što mi milo što sam danas imala malo vremena za vas...Ponekad i ovi tehnički problemi i nisu tako loši...
E jes, nemam preča posla nego da vas gledam ''oflajn''...Znaš šta Tito, mnogo laskaš sebi...Moram nešto uraditi na tvom samopozdanju...:lol:
E što mi milo što sam danas imala malo vremena za vas...Ponekad i ovi tehnički problemi i nisu tako loši...
E, za ovo bih ti lupila ''hvala'' ali nemam sada...Dobar si..:lol:Kako volim kad Dum sama sebi (u istom postu) iskontrira. :blum3: :lol: Kao baš je briga da nas gleda, a onda joj drago što je imala vremena za nas. :mrgreen: Ženska posla, moj druže Delija, gledaj i uči, čak se i najboljima dešava da ih podsvest "izminira". :mrgreen: I posle se pitaju otkud nam toliko samopoudanje. :dntknw:
Pa ne znam da li si primetio, da je uglavnom 3:1 u vašu korist...Ja da sam na vašem mestu, meni bi mene bilo žao... :lol: