- Učlanjen(a)
- 24.02.2010
- Poruka
- 2.775
E, neka si mu rekla...Nemas pojma koliko si u pravu
Znam, znam...Bežiš od njih, ali uvek voliš da im se ''nađeš''....:mrgreen:SDum, povlači taj "oglas", ne mogu da živim od... obožavateljki... :lol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
E, neka si mu rekla...Nemas pojma koliko si u pravu
Znam, znam...Bežiš od njih, ali uvek voliš da im se ''nađeš''....:mrgreen:SDum, povlači taj "oglas", ne mogu da živim od... obožavateljki... :lol:
Sve je moguće, sve više se ističe...provocira...pa makar i na silu dobila novinski naslov...sve zarad slave, veće popularnosti i bolje prodaje kompakt CDa :lol:
Znam, znam...Bežiš od njih, ali uvek voliš da im se ''nađeš''....:mrgreen:
Ma šta će meni novinski naslov (šta ti je bre Death, šta ih nagovaraš, ne mogu više da ti ''namigujem'' :lol, mene slava ne zanima...Ja sam skromne prirode...:angel:Sve je moguće, sve više se ističe...provocira...pa makar i na silu dobila novinski naslov...sve zarad slave, veće popularnosti i bolje prodaje kompakt CDa :lol:
Za to ''džep set''...Ćemo još da vidimo :evil:Ma ona je sada postala superstar i džep set našeg društva. :mrgreen:
Dosta je Dum ''terorisala'' mene, čini mi se da joj sada Tito, postaje glavni motivacioni faktor za njene smicalice. :lol:
Ma Dum cvika od mene, primetio sam to, samo ne znam zašto... :mrgreen:
Pa zato, što nikad ne znam gde ćeš da zabrljaš sa ''izazovnim'' slikama...Zato, zato...yes3Ma Dum cvika od mene, primetio sam to, samo ne znam zašto... :mrgreen:
Eto vidiš Delija i ti si to ukapirao, samo Tito nije :lol:Znam, to je jednom i napisala. Izgleda da je dovodiš do stresa, svojim dinamintnim komentarima. :lol:
Pa zato, što nikad ne znam gde ćeš da zabrljaš sa ''izazovnim'' slikama...Zato, zato...yes3
A inače, pun si ''materijala''...:lol:
Eto vidiš Delija i ti si to ukapirao, samo Tito nije :lol: