Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Na ovome protiv nipodaštavanja pozavidela bi ti i Sendi... :lol: :lol: Možda je i jači biser od slatkorečivih reči... :lol: E, al si neki, ja te branim, a ti tako... :acute: Maaa, ja sam veći drugar, braniću te i dalje, i pored svega... :lol:

Ma ne razumeš ti to. yes3 :mrgreen:

Dum, jedva si dočekala priliku da poentiraš na nemoćnom Deliji... :diablo: :lol:

Namerno sam to uradio, a imao sam dva cilja. Prvi, da vidim da li će Sendi provaliti, a drugi, da vidim da li si mi stvarno drug, i da li ćeš prećutati. Tačno sam znao da će Sendi i Dum, da te uzmu pod svoje, i da ćeš postati njihova pudlica. :lol: Okrenuo si leđa svom drugu, i to mi je hvala za sve što sam uradio za tebe na forumu. :mrgreen:

Delija nije nemoćan, svako ko krene na mene, može samo da naiđe na tvrdu pesnicu. yes3:mrgreen:
Dum, baš sam se mnogo iznervirao, ali umesto aspirina, bolje mi pošalji tvoju drugaricu Sendi, to je lek koji me može smiriti, jednim čarobnim dodirom svoje ruke. :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Dum, baš sam se mnogo iznervirao, ali umesto aspirina, bolje mi pošalji tvoju drugaricu Sendi, to je lek koji me može smiriti, jednim čarobnim dodirom svoje ruke. :lol:
Vidim da su te mnogo iznervirali, pogotovo tvoj ''mio drug Tito''....:mrgreen: Tačno sam znala, da jednom mora pokazati svoje pravo lice :lol:
Evo, sad ću da ti pokažem ko ti je pravi prijatelj...Za tebe jedna lepa jabuka...:flirt:

2.jpg

Član
Učlanjen(a)
02.07.2009
Poruka
2.908
Namerno sam to uradio, a imao sam dva cilja. Prvi, da vidim da li će Sendi provaliti, a drugi, da vidim da li si mi stvarno drug, i da li ćeš prećutati. Tačno sam znao da će Sendi i Dum, da te uzmu pod svoje, i da ćeš postati njihova pudlica. :lol: Okrenuo si leđa svom drugu, i to mi je hvala za sve što sam uradio za tebe na forumu. :mrgreen:

Delija nije nemoćan, svako ko krene na mene, može samo da naiđe na tvrdu pesnicu. yes3:mrgreen:

Jes, da li će Sendi da provali...:blum3: Ona jeste tvoj biser,:roll: ali te je ovde lako provalila. yes3 :mrgreen: A što se tiče testiranja prijatelja, pao si, druže Delija, čim si pokušao mene da testiraš. :lol:

Nećeš valjda i na žene pesnicom? :vorred::vorred: :lol:

Vidim da su te mnogo iznervirali, pogotovo tvoj ''mio drug Tito''....:mrgreen: Tačno sam znala, da jednom mora pokazati svoje pravo lice :lol:
Evo, sad ću da ti pokažem ko ti je pravi prijatelj...Za tebe jedna lepa jabuka...:flirt:

2.jpg

Što se tiče ove tete koja ti poklanja jabuke, ne veruj joj previše, vidiš da koristi perfidne metode da nas zavadi, druže Delija. :mrgreen:

Aj pozdravljam vas sve, čujemo se, živi bili... :hi: :hi2:

Edit: Seti se druže Delija pre nego što zagrizeš Snežane i 7 patuljaka i one starice što joj pokloni jabuku... yes3 :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Jes, da li će Sendi da provali...:blum3: Ona jeste tvoj biser,:roll: ali te je ovde lako provalila. yes3 :mrgreen: A što se tiče testiranja prijatelja, pao si, druže Delija, čim si pokušao mene da testiraš. :lol:

Nećeš valjda i na žene pesnicom? :vorred::vorred: :lol:

Što se tiče ove tete koja ti poklanja jabuke, ne veruj joj previše, vidiš da koristi perfidne metode da nas zavadi, druže Delija. :mrgreen:

Aj pozdravljam vas sve, čujemo se, živi bili... :hi: :hi2:

Edit: Seti se druže Delija pre nego što zagrizeš Snežane i 7 patuljaka i one starice što joj pokloni jabuku... yes3 :mrgreen:

Na sve paziš, k'o lovni terijer si, jedva čekaš nekog da rastrgneš. :lol: Pa valjda i genijalni ljudi, mogu nekad da pogreše. :dntknw::lol:

Ma kakvi pesnicom, stolicom. :lol: Šalim se, žena se NE SME UDARITI. yes3

Ne mogu da nas zavade, svi pokušaji su im trapavi. :mrgreen:

Ne brinem ja za jabuku, samo se pitam kad će Dum da odreši kesu i da nas daruje nekim skupim poklonima. :dntknw:

Pozdrav i tebi. :hi:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
CCCCC, koliko si ti ljubooomoran...ko ''pašče'' Eto, sve više otkrivaš svoje pravo lice :lol:
Osim toga, ne znam da li ti je neko rekao da je ''Snežana i 7 patuljaka'' bajka, to u reali ne postoji...Ovde može postojati samo problem sa ''prskanim'' jabukama....:lol:

Ne brinem ja za jabuku, samo se pitam kad će Dum da odreši kesu i da nas daruje nekim skupim poklonima. :dntknw:
Znaš Delija, stvarno sam pomislila na prvi momenat, da je jedna jabuka baš mali poklon, zato sam rešila da odrešim kesu i da vam poklonim mnoooogo jabuka....:lol:

jabuka001.jpg

Naravno jabuke morate podeliti na ''ravne časti'' sa vašim drugom Deathom....Eto, kakvi ste...Potpuno ste zapostavili drugara...To je samo dokaz da vi i niste baš ''u lepo''...:lol:

Ja svoju drugaricu nikada ne zaboravljam...Sendi samo za tebe...yes3

milka%252520100%252520g.jpg

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Hvala, Dum :D

E, draga moja, deluje mi da je "pukla tikva", kao, ne mozemo da ih zavadimo ( k'o da se mi i trudimo :roll: ) a poceli da se "koskaju" sami... Bice da im nedostajemo pa se "peckaju" medjusobno... :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Hvala, Dum :D

E, draga moja, deluje mi da je "pukla tikva", kao, ne mozemo da ih zavadimo ( k'o da se mi i trudimo :roll: ) a poceli da se "koskaju" sami... Bice da im nedostajemo pa se "peckaju" medjusobno... :D
E, draga Sendi, jesi li videla kako im je to ''drugarstvo'', ko' klimav zub...:lol: Ma ja ne znam šta ti misliš, ali meni se čini da su oni pomalo očajni, pa se pitam šta im se desilo, a delovali su tako sigurni i sa puno samopouzdanja....:dance3:

p.s.naravno da se ne trudimo, da ih zavadimo...pa mi im želimo najbolje...:curtsey:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Naravno, sram da ih bude ako pomisle drugacije :lol:

Nego, vracaj one jabuke, kako je krenulo mogu da pocnu da se gadjaju njima, a onda stvarno mogu da protumace drugacije tvoj iskren gest :D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Naravno, sram da ih bude ako pomisle drugacije :lol:

Nego, vracaj one jabuke, kako je krenulo mogu da pocnu da se gadjaju njima, a onda stvarno mogu da protumace drugacije tvoj iskren gest :D
Ma kakvi...Oni meni veruju u potpunosti, ne bi oni drugačije pomislili...Taman posla...Oni znaju da ja sve što radim, radim zbog njihovog dobra.....ali na moj način...:lol:
Hej, znaš šta...U pravu si...Možda sam im trebala pokloniti ''prikolicu lubenica'', jabuke definitivno nisu bile dobra ideja....:lol:

:hi:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Hej, znaš šta...U pravu si...Možda sam im trebala pokloniti ''prikolicu lubenica'', jabuke definitivno nisu bile dobra ideja....:lol:

:hi:

:lol:

Vidi sklopi neki "dil" sa kinezima, cula si za one sto same eksplodiraju, malo da im olaksas... na svoj nacin :D
Pozdrav i tebi :hi:

Natrag