Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Delija thnks thnks thnks
Nadam se da u toj torti nije ne daj Bože, neki exploziv...:roll:
Ma ti si jedna vesela duša (vidim, da si mi opet poklonio sličicu, ne brini i ja sam tebi pripremila neku blažu varijantu :mrgreen:), zato ti poklanjam ove divne bombonjere, a ti sam odluči da li hoćeš da ih deliš sa onim ''crvima''...:mrgreen: :)

Bombonjera.jpg

Edit: Sendi, izgledami da je Delija ''legao na rudu''...:evil: :lol:

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Hvala Dum, podeliću sa mojim drugovima. yes3

Nego, vidim ja da ti i dalje želiš da na ovoj temi vlada težak ''fajt''. :mrgreen: Ja sam speman. :evil:

A što se tiče tvoje drugarice Sendi, vidim da ti nije odgovorila. Vrlo često je zbunjena, možda je i odgovorila, ali na nekoj drugoj temi. :mrgreen:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
A što se tiče tvoje drugarice Sendi, vidim da ti nije odgovorila. Vrlo često je zbunjena, možda je i odgovorila, ali na nekoj drugoj temi. :mrgreen:

Ti nisi normalan, sad se setih da je bilo i toga :lol: :lol:

A, bez brige, nisam omasila temu nego je komentar bio previse kompromitujuci a mi smo ipak fine :roll: pa sam joj poslala pp, necu bas toliko da te brukam :-D

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Ti nisi normalan, sad se setih da je bilo i toga :lol: :lol:

A, bez brige, nisam omasila temu nego je komentar bio previse kompromitujuci a mi smo ipak fine :roll: pa sam joj poslala pp, necu bas toliko da te brukam :-D

Uh dobro je Sendi, izvukla si se... :heat:
Delija sigurno radi za CIU, BIU i IJUJU :lol: , ništa mu ne promiče....
Specijalno za Deliju, durbin (nemoj da ga pozajmljuješ onoj dvojici, to bi već bila zloupotreba...:mrgreen:)

10866.jpg

Član
Učlanjen(a)
03.12.2009
Poruka
5.036
Al' ste zakuvale vas dve ovde! Ne mogu pošteni momci (ako im oprostim ono sa ružičastim Saletom)
kao što su drug Titooooo, Delija i Death da se odbrane od vas.
Da ne znam da vas Delija posebno voli pomislila bi da će da vas pogleda na mušicu! :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Al' ste zakuvale vas dve ovde! Ne mogu pošteni momci (ako im oprostim ono sa ružičastim Saletom)
kao što su drug Titooooo, Delija i Death da se odbrane od vas.
Da ne znam da vas Delija posebno voli pomislila bi da će da vas pogleda na mušicu! :lol:
Mars, na čijoj si ti strani, ha ?:help:
Zar ne vdiš da sam ja jedna krhka ženska osoba..., a to su pravi ''grubijani'', koji huškaju okolinu protiv mene...Kako to ne vidiš? :roll:

Naravno, da nas Delija baš voli, ali i Death i Tito i....:lol:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Evo ja priznajem da vas volim, nisam mogao da prećutim kako da odolim :lol:
Mislim da ću se prebaciti na rime :mrgreen:

Natrag