Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Kako što tebi rumenka...:dntknw:Čitaš li ti ?:swoon: Pa zato što si sportski tip...Rumenko u sebi sadrži samo vodu, šećer i ekstrat...Ništa jaja, ništa mleko...Ja vodim računa o tvom izgledu, a ti ni hvala da kažeš...Nisam ni znala da si toliko škrt...Hajde reci, koliko zlatnika da ti uplatim, pa da mi se ponekad i zahvališ (ja to da se ne trošiš):roll:
I još nešto, ja jesam desetak godina starija od tebe, ne treba meni penzionerska stolica da se ''ljuškam'', a osim toga ja TV gledam samo kad mi nije dobro...Sad sam zdrava...Hvala Bogu, ništa mi ne fali...I ta stolica ti nije ni ''tapacirana'', samo drvo...Ima da me žulja...Ja ti volim konfor...Kad sednem, da utonem..:lol:
A opet sam ti se zahvalila...:acute: smile3

Ne znam, nikad nisam voleo Rumenka ali ako ti tako kažeš da je takav...ok, hvala ti ;)
Pa kad nije tapacirana onda nije penzionerska, šta ti fali onda, ima mikrofon da pevaš do mile volje a da ne moraš da stojiš, samo fali neki tabure za noge, čisto zbog cirkulacije da mi ne kukaš posle da sam ti nešto smestio :lol:

Evo sada ti lupam zahvalnicu ipak si se potrudila ovog posta :lol:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Šta ima ko da joj ko dozvoljava ako mnogi to vole, kad bi bila zabranjivana verovatno bi bila još popularnija yes3

Što jes′ jes′...ali nemoj pogrešno da me shvatiš, ovo nema veze sa onim tvojim...dolaženjem na jes :lol:
Obrati pažnju na ono crveno (sa onim iza crvenog se potpuno slažem sa tobom)...Hej treba to smisliti...:lol:
Ma kakvi nema veze sa dolaženjem na ''jes''...:evil: :lol:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Dum , jel te to doticni "ja pa ja" angazovao da sakupljas omaske dok nije tu? Znala sam ja da je vase "neprijateljstvo" samo maska :acute:, "provaljeni" ste :D

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Hvala Dum na poklonima. Evo da se i ja isprsim. Za tebe i Sendi da podelite. I nemoj da mi se zahvaljuješ, zaslužile ste. yes3 :mrgreen:

eurocremblock01.jpg

LEGEND
Učlanjen(a)
14.12.2009
Poruka
29.042
Opet sam se provukla pored Dum, dobih cokoladu ni zbog cega :D
Nego, jesi ti dobro, Delija? Nema te par dana i ocekivah neku "pakost" a ti se isprsio i poklonio nam "onoliku" cokoladu, da podelimo... :???: Pala koncentracija :blum3:
Uzgred, pozdrav ;)

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Opet sam se provukla pored Dum, dobih cokoladu ni zbog cega :D
Nego, jesi ti dobro, Delija? Nema te par dana i ocekivah neku "pakost" a ti se isprsio i poklonio nam "onoliku" cokoladu, da podelimo... :???: Pala koncentracija :blum3:
Uzgred, pozdrav ;)

Dobro sam.....hik....super mi je.......hik....lepo sam raspoložen......hik......kako si mi ti sokolice.......hik :mrgreen:

Dum
Član
Učlanjen(a)
24.02.2010
Poruka
2.775
Jao Delija, baš si velikodušan...Hvala do neba...:lol:
Evo i ja tebi da poklonim nešto za ''dobrodošlicu''

1549318190486f76fedb3f9905441173_200x151.jpg

Natrag